Sari la conținut

LAURA. XXX 0754390999

Vizitator laura4you

Postări Recomandate

• Oras:romania
Postat
On 2/28/2022 at 4:05 PM, laura4u said:

😂😂😂😂😂 Ms pt recenzie! Toate bune și la locul lor în afara de bășini 😂😂😂😂😂😂 

Oricum ești un scump și mă bucur că ai înțeles unde ți-e locul , la picioarele mele,in genunchi 😈

recunoaste ca le mai scapi :))))) maaare basinoasa! 

Vizitator laura4u
Reputație: 0
Postat

Ce-am mai ras ! 

• Oras:Alba Iulia
Postat
22 hours ago, louisfreese said:

recunoaste ca le mai scapi :))))) maaare basinoasa! 

Este genul de femeie de la care aș iubi să primesc bășini. Este și un fetish cu bășini. Nu mai vorbiți aiurea și din frustrări. Femeia asta e top având în vedere că iubește și pula dar iubește și să domine. Este o femeie completă 😍

Vizitator laura4u
Postat
La 08.03.2022 la 15:56, Soul_92 a spus:

Este genul de femeie de la care aș iubi să primesc bășini. Este și un fetish cu bășini. Nu mai vorbiți aiurea și din frustrări. Femeia asta e top având în vedere că iubește și pula dar iubește și să domine. Este o femeie completă 😍

♥️♥️♥️

Postat
On 3/8/2022 at 3:56 PM, Soul_92 said:

daca te lasi filmat cind iti scapa dirdore si borcanoase in muie eu ma ofer sa ii fiu sponsor cu conserve de fasole si linte ;)

Postat
18 hours ago, louisfreese said:

daca te lasi filmat cind iti scapa dirdore si borcanoase in muie eu ma ofer sa ii fiu sponsor cu conserve de fasole si linte ;)

Stai calm și du te la nepoate de 18 ani care habar n au ce fac în domeniul ăsta 😅

Postat
7 minutes ago, Soul_92 said:

Stai calm și du te la nepoate de 18 ani care habar n au ce fac în domeniul ăsta 😅

corect,chiar ai dreptate in ce zici la capitolu asta!

Vizitator laura4u
Postat

Vino să-ți strivesc coaiele sub tălpile mele 😈

Vizitator laura4u
Postat

Vino sa-ti ling coaiele,să mă joc cu capul pulii,sa ți-o ling ca pe înghețată,sa te chinui până îmi umpli gura cu sperma 🔥

0754390999 

tel sau whatsapp ♥️

Vizitator laura4u
Postat

Mulțumesc !

Vizitator laura4u
Postat

♥️♥️♥️

Vizitator tony.antonyo12
Postat

Așa rau imi pare ca a început cu țepe….păcat ca este deschisă la orice.

Vizitator laura4u
Postat
La 22.03.2022 la 17:27, tony.antonyo12 a spus:

Așa rau imi pare ca a început cu țepe….păcat ca este deschisă la orice.

Nu știu la ce te referi Tony , eu nu dau tepe , nu pun clientul pe drumuri și .."jobul" meu e pt bani,așa fac bani , asta e realitatea și nu as da tepe , mai ales unui client care a mai fost la mine 😘 Poate s-a întâmplat ceva..Incerc sa anunț clientul din timp dacă e vreo problema,chiar nu sunt cu țepele 😘

Vizitator laura4u
Postat

Vino sa-mi umpli gura cu sperma 

0754390999 

tel sau whatsapp 

♥️♥️♥️

Vizitator laura4u
Postat

♥️♥️♥️

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Tare as vrea sa-ti gust scuipatul si transpiratia pe paine si sa beau un pahar de sampanie de la tine.

Vizitator laura4u
Postat

Ai coaiele pline?Te ajut sa le golești,cu gura,cu mana,cu sânii,cu tălpile , cum îți dorești! 

Eu sunt aici pentru tine ,pot fi iubita ta,târfa ta,Stapana ta ! 

0754390999 

tel sau whatsapp ♥️♥️♥️

Vizitator laura4u
Postat

Vreau să-ți fac laba,să ți-o frec ușor de sus până jos,să-ți masez capul pulii și când simt că o să-ți dai drumu' o să mă opresc.O sa mă rogi,o să mă implori sa continui,sa nu mă opresc.Cand voi considera eu,cu o mana te voi strânge de coaie și cu cealaltă mână voi face fântână arteziană  din sperma ta 😈😈😈

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 42 minute, laura4u a spus:

Vreau să-ți fac laba,să ți-o frec ușor de sus până jos,să-ți masez capul pulii și când simt că o să-ți dai drumu' o să mă opresc.O sa mă rogi,o să mă implori sa continui,sa nu mă opresc.Cand voi considera eu,cu o mana te voi strânge de coaie și cu cealaltă mână voi face fântână arteziană  din sperma ta 😈😈😈

Asta e buna pt un challenge.

Ar fi interesat sa fiu supus la un asemenea tratament dar fara sa scot un sunet, fara aa gem farq nimic.

Vizitator laura4u
Postat
Acum 57 minute, desirex23 a spus:

Asta e buna pt un challenge.

Ar fi interesat sa fiu supus la un asemenea tratament dar fara sa scot un sunet, fara aa gem farq nimic.

Dacă scoți vreun sunet o sa-mi scot chiloțeii și o sa tii bag in gura 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...