Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Martie 12, 2021 Postat Martie 12, 2021 Înseamnă mareee 😀,dar e ok și mica,pot sa o iau pe toată in gura 🤭
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Martie 12, 2021 Postat Martie 12, 2021 LauraDomina e profilul meu pe erome.com Poze și video cu mine acolo Va aștept să mă futeți cum vreți voi Tel sau whatsapp 0754390999 💋💋💋
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 -Oral neprotejat cu fin orala sau pe corp -Normal protejat -Anal protejat -Cunilingus,anilingus pasiva -Handjob -Footfetish -Footjob - Uro activa -Jocuri,penetrari cu straponul -Dominare soft/hard 300 de lei 30 de min 500 de lei o ora Va aștept să mi-o trageți în toate găurile 💋 Tel sau whatsapp pt detalii 0754390999
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 Momentan sunt singura! Va pup și vă aștept 💋💋💋 Cunilingus și anilingus primesc,momentan nu dau limbi in cur,dar pe viitor nu se știe 😂.💋💋💋 Nu ezitați să mă contactați pt orice informație !
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 https://www.erome.com/LauraDomina
daulimbi Reputație: 112 Postat Martie 13, 2021 Oras:cuca măcăii Oras:cuca măcăii Postat Martie 13, 2021 când îți faci birou în oraș? arăți prea bine pentru zona rurală
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 Acum 54 minute, daulimbi a spus: când îți faci birou în oraș? arăți prea bine pentru zona rurală Dacă vrei poți să vii să-mi dai limbi și în Otopeni 😀 Dacă ai username "daulimbi" înseamnă că știi ce faci,chiar sunt curioasa daca ai putea să-mi provoci orgasm numai cu limba 😋
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 La una din poze făcusem screen de pe un anunț când ofeream servicii la cuplu.Sorry 💋 Momentan sunt singura și dornica de pula 💋💋💋
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 Aștept și sclavi supuși și ascultători 😈😈😈
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 Așa cum am precizat la rubrica anunțuri,va rog sa nu insistați cu poze sau video in timpul întâlnirii noastre.Stricati momentul.Ce vedeți aici și voi mai posta,sunt făcute cu un client special (multi bani) și nu vreau propuneri de genul "Hai că-ți mai dau 200 , 500 de lei..sa te filmez sau să-ți fac poze când mi-o sugi" ! Ofer servicii de calitate,servicii corecte,nu spun că ofer ceva și nu mai ofer când veniți la mine.Va rog să mă respectați,ca să va respect.De ce sa nu fie un futai reușit?sau o ședință picanta de dominare? Se poate termina totul cu block pe tel sau cu o întâlnire eșuată sau plictisitoare. Pt alte detalii tel sau whatsapp Eu am o vorbă "Mai bine ne futem,decât să ne certăm"! 💋💋💋
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 -Oral neprotejat cu fin orala sau pe corp -Normal protejat -Anal protejat(in funcție de dimensiunea pulii și se taxează in plus) -Cunilingus,anilingus din partea voastră -Handjob -Footfetish -Footjob - Uro activa -Jocuri,penetrari cu straponul -Dominare soft/hard 300 de lei 30 de min 500 de lei o ora Va aștept să mi-o trageți în toate găurile 💋 Tel sau whatsapp pt detalii 0754390999 💋💋💋
leinaducs Reputație: 471 Postat Martie 13, 2021 Oras:Braila Oras:Braila Postat Martie 13, 2021 300 un nr oral și normal? 🤣😂
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Martie 14, 2021 Postat Martie 14, 2021 Daaaa 😀 Dacă-ți spun că sunt clienți de pe forum care-și permit să petreacă o noapte întreagă cu mine,o sa razi singur toată ziua 🤣🤣🤣 Disponibila și azi 💋💋💋
Membru Premium derwall Reputație: 653 Postat Martie 14, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Martie 14, 2021 Acum 21 ore, laura4you a spus: Așa cum am precizat la rubrica anunțuri,va rog sa nu insistați cu poze sau video in timpul întâlnirii noastre.Stricati momentul.Ce vedeți aici și voi mai posta,sunt făcute cu un client special (multi bani) și nu vreau propuneri de genul "Hai că-ți mai dau 200 , 500 de lei..sa te filmez sau să-ți fac poze când mi-o sugi" ! Ofer servicii de calitate,servicii corecte,nu spun că ofer ceva și nu mai ofer când veniți la mine.Va rog să mă respectați,ca să va respect.De ce sa nu fie un futai reușit?sau o ședință picanta de dominare? Se poate termina totul cu block pe tel sau cu o întâlnire eșuată sau plictisitoare. Pt alte detalii tel sau whatsapp Eu am o vorbă "Mai bine ne futem,decât să ne certăm"! 💋💋💋 Ce ești tu , Catwoman plină de nabadai si strengara ? Dracusor poznas sau ingeras senzual, sau ce vrei tu...ești periculoasă rău. Cred ca tu le-o tragi unora si nu invers. Meriti o smotoceala, incepem cu limba.😋😛 Adică cu limba mea. Dar ce departe ești....si da, ești la luxx. I pup you !🤗🤗🤗 6 4
leinaducs Reputație: 471 Postat Martie 14, 2021 Oras:Braila Oras:Braila Postat Martie 14, 2021 Acum 4 ore, laura4you a spus: Daaaa 😀 Dacă-ți spun că sunt clienți de pe forum care-și permit să petreacă o noapte întreagă cu mine,o sa razi singur toată ziua 🤣🤣🤣 Disponibila și azi 💋💋💋 Știi cum e, nu e prost cine cere...
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Martie 14, 2021 Postat Martie 14, 2021 Acum 4 ore, derwall a spus: Ce ești tu , Catwoman plină de nabadai si strengara ? Dracusor poznas sau ingeras senzual, sau ce vrei tu...ești periculoasă rău. Cred ca tu le-o tragi unora si nu invers. Meriti o smotoceala, incepem cu limba.😋😛 Adică cu limba mea. Dar ce departe ești....si da, ești la luxx. I pup you !🤗🤗🤗 😂😂😂 In mare parte ai dreptate! Te pup și eu unde-ti place ție 💋💋💋
Membru Premium derwall Reputație: 653 Postat Martie 16, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Martie 16, 2021 1 oră în urmă, laura4you a spus: 😈😈😈 Aha, azi ești un dracusor poznas si pus pe questii hard core, brrr!🙃👻🤭 6 4
Vizitator sclav... Reputație: 0 Postat Martie 16, 2021 Postat Martie 16, 2021 La 13.03.2021 la 15:07, laura4you a spus: Excitante poze! Arati bine! Mi-ar place un footgagging! Asa, pana la sufocare, si pentru revenire la setarile din fabrica, sa primesc uro direct de la sursa...
Vizitator sclav... Reputație: 0 Postat Martie 16, 2021 Postat Martie 16, 2021 La 13.03.2021 la 16:44, laura4you a spus: Doamneeeee, ce poza!! Buna de pus la avatar! 😲 Ce ti-as umfla lindicelul...! 😁❤️ Mi-ar place sa stau la primire... idiferent ce-o da... Doamna... 🤣
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Martie 17, 2021 Postat Martie 17, 2021 Acum 16 ore, sclav... a spus: Doamneeeee, ce poza!! Buna de pus la avatar! 😲 Ce ti-as umfla lindicelul...! 😁❤️ Mi-ar place sa stau la primire... idiferent ce-o da... Doamna... 🤣 Ahhh ..ce ți-aș umple gura cu șampanie calda direct de la sursa 🔞🔞🔞
Vizitator sclav... Reputație: 0 Postat Martie 17, 2021 Postat Martie 17, 2021 Acum 2 ore, laura4you a spus: Ahhh ..ce ți-aș umple gura cu șampanie calda direct de la sursa 🔞🔞🔞 Asa le spui tuturor amatorilor? Crezi ca te-as refuza? 🤣 Auuuuuci... acum am vazut unde e locatia... Pai din Titan si pana acolo, e atat de lung traseul, incat uit unde merg... Ca sa ne intalnim la mijlocul traseului si sa-mi aduci sampania la sufertas, nu e ce trebuie... Mai in inima Bucurestiului nu se poate? Numai rural?
Vizitator laura4you Reputație: 0 Postat Martie 19, 2021 Postat Martie 19, 2021 La 17.03.2021 la 14:59, sclav... a spus: Asa le spui tuturor amatorilor? Crezi ca te-as refuza? 🤣 Auuuuuci... acum am vazut unde e locatia... Pai din Titan si pana acolo, e atat de lung traseul, incat uit unde merg... Ca sa ne intalnim la mijlocul traseului si sa-mi aduci sampania la sufertas, nu e ce trebuie... Mai in inima Bucurestiului nu se poate? Numai rural? Îți trimit cu Uber 😀
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum