Vizitator laura4u Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 La 10.04.2021 la 18:07, subtoc a spus: Asta stapana? Stapanele nu sug pula,e doar o centurista bagaboanta! Tu pe 3 decembrie ai venit la mine și ai vrut dominare in cuplu și ai fost foarte mulțumit și satisfăcut.Tot eu sunt,ce să înțeleg din postările tale acum? Ideal ar fi sa nu bag in seama chestiile de genul Link spre comentariu
Vizitator subtoc Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2021 Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Acum 21 ore, laura4u a spus: Tu pe 3 decembrie ai venit la mine și ai vrut dominare in cuplu și ai fost foarte mulțumit și satisfăcut.Tot eu sunt,ce să înțeleg din postările tale acum? Ideal ar fi sa nu bag in seama chestiile de genul Nu le baga in seama baga-le in pizda🤣🤣 Link spre comentariu
florikx Reputație: 20 Postat Aprilie 12, 2021 Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Acum 23 ore, laura4u a spus: Tu pe 3 decembrie ai venit la mine și ai vrut dominare in cuplu și ai fost foarte mulțumit și satisfăcut.Tot eu sunt,ce să înțeleg din postările tale acum? Ideal ar fi sa nu bag in seama chestiile de genul A fost ascultator ? 😄 Link spre comentariu
Vizitator laura4u Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2021 Partajează Postat Aprilie 13, 2021 Aștept sclavi ascultători 😈 Detalii la tel sau whatsapp 0754390999 Link spre comentariu
Vizitator laura4u Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2021 Partajează Postat Aprilie 13, 2021 La 07.04.2021 la 19:18, laura4u a spus: Oral neprotejat cu fin orala sau pe corp Normal protejat Anal protejat(contra cost) Handjob Footfetish Footjob Penetrare cu strapon(eu sclavilor) Uro,scato activa Dominare soft/hard Tot ce vă mai doriți sau alte fantezii le discutăm la tel sau whatsapp 300 de lei o ora dominare 300 de lei o finalizare/30 de min 500 de lei o ora/2 finalizări Locație Otopeni Vă aștept să vă îndeplinesc dorințele 💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator laura4u Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2021 Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Pe vremea asta ploioasă vreau o pula foarte groasa 😜 0754390999 Tel sau whatsapp 💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator laura4u Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2021 Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Pentru sclavi ascultători 😈 dominare soft/hard 🔥🔥🔥 Link spre comentariu
Vizitator laura4u Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2021 Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Vizitați profilul meu pe erome.com "LauraDomina" Poze și video xxx https://www.erome.com/LauraDomina Link spre comentariu
Vizitator laura4u Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2021 Partajează Postat Aprilie 15, 2021 0754390999 tel sau whatsapp 💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator laura4u Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2021 Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Poze noi pe erome.com 💋💋💋 Link spre comentariu
florikx Reputație: 20 Postat Aprilie 16, 2021 Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Acum 1 oră, laura4u a spus: Poze noi pe erome.com 💋💋💋 Hmm,ce picioare bune Link spre comentariu
Vizitator tony.antonyo12 Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2021 Partajează Postat Aprilie 16, 2021 O finalizare footjob vedem si noi?? Link spre comentariu
Vizitator laura4u Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Mulțumesc! Urmează..💋💋💋 Link spre comentariu
sili87 Reputație: 13 Postat Aprilie 17, 2021 Telefon: [email protected] Oras:BUCURESTI Telefon: [email protected] Oras:BUCURESTI Partajează Postat Aprilie 17, 2021 iti place sa faci muie cu finalizare pe fata? Link spre comentariu
Vizitator laura4u Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2021 Partajează Postat Aprilie 18, 2021 😂😂😂 Vezi că găsești pe anunțul telefonic cu 60 de lei Link spre comentariu
Vizitator laura4u Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2021 Partajează Postat Aprilie 18, 2021 Când eram împreună cu prostul meu (fostul soț) și ofeream servicii la cuplu,cu el în camera,de multe ori aveam rețineri,poate și voi..Nu vroia sa fac finalizare orala și nici anal.. Veniți acum,sunt singura și chiar daca ar vrea el,nu vreau eu sa ne mai împăcăm.Vreau sa sar în pula,sa tip de plăcere,sa simt cum mi se umple gura cu sperma,sa nu am rețineri! Vă aștept să mă futeți in toate găurile,cât vreți și în ce poziție vreți 🔞🔞🔞 Link spre comentariu
Vizitator tony.antonyo12 Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2021 Partajează Postat Aprilie 18, 2021 Eu vreau footjob si dupaia sa ma golesc la tine in gura Link spre comentariu
Vizitator laura4u Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2021 Partajează Postat Aprilie 19, 2021 Acum 16 ore, tony.antonyo12 a spus: Eu vreau footjob si dupaia sa ma golesc la tine in gura Te aștept și îți promit că o să ai parte de cel mai mișto footjob 💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator tony.antonyo12 Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2021 Partajează Postat Aprilie 19, 2021 Pune si tu poze cu picioarele Link spre comentariu
Vizitator laura4u Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2021 Partajează Postat Aprilie 19, 2021 La 14.04.2021 la 16:32, laura4u a spus: Vizitați profilul meu pe erome.com "LauraDomina" Poze și video xxx https://www.erome.com/LauraDomina Intrați aici pt poze și video 💋💋💋 Link spre comentariu
razvy1234 Reputație: 24 Postat Aprilie 19, 2021 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 19, 2021 Draga stapana Laura😍...sarut piciorusele,pulpitele,bucutele si gauricile tale, perverse rau😈 sunt pozele si filmuletele din link-ul de mai sus; dar pune si cand faci dominare cu sclavii tai(apropo ai sclav personal ?) Facesitting😋 combinat cu cunni/annilingus😛 si uro faci,nu cred ca am vazut in lista de meniu(facesit) ? Link spre comentariu
Vizitator laura4u Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2021 Partajează Postat Aprilie 19, 2021 Acum 5 minute, razvy1234 a spus: Draga stapana Laura😍...sarut piciorusele,pulpitele,bucutele si gauricile tale, perverse rau😈 sunt pozele si filmuletele din link-ul de mai sus; dar pune si cand faci dominare cu sclavii tai(apropo ai sclav personal ?) Facesitting😋 combinat cu cunni/annilingus😛 si uro faci,nu cred ca am vazut in lista de meniu(facesit) ? Sigur că fac facesitting 😈 Filme sau poze cu sclavi nu am,deoarece toți sclavii care erau de acord sa fie filmați aveau pretenția să nu mai ofere tribut pt ședință de dominare.Asa că...Noo 😈 Fac facesitting,uro,scato activa,penetrari cu straponul(eu penetrez sclavii).Pt detalii WhatsApp pe Nr meu de tel.Imi place să fiu fututa dar sa și fut(cu straponul) 😁 Link spre comentariu
fanaticul20 Reputație: 11 Postat Aprilie 20, 2021 Partajează Postat Aprilie 20, 2021 Buna Laura, la noi in tara nu avem nici un cuplu ok care sa ofere o dominare de cuplu, cuckold,.., cred ca ai fi.potrivita daca ai gasi un.partener cu care sa formezi un cuplu, asteptam un raspuns de.la tine Link spre comentariu
razvy1234 Reputație: 24 Postat Aprilie 20, 2021 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 20, 2021 Acum 13 ore, laura4u a spus: Sigur că fac facesitting 😈 Filme sau poze cu sclavi nu am,deoarece toți sclavii care erau de acord sa fie filmați aveau pretenția să nu mai ofere tribut pt ședință de dominare.Asa că...Noo 😈 Fac facesitting,uro,scato activa,penetrari cu straponul(eu penetrez sclavii).Pt detalii WhatsApp pe Nr meu de tel.Imi place să fiu fututa dar sa și fut(cu straponul) 😁 Sa inteleg ca daca sunt de acord sa fiu filmat in timpul sedintei de dominare pot sa am pretentia sa nu mai ofer tribut ?🤩 1 Link spre comentariu
Vizitator sclav... Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2021 Partajează Postat Aprilie 20, 2021 La 19.04.2021 la 22:46, laura4u a spus: ... Filme sau poze cu sclavi nu am,deoarece toți sclavii care erau de acord sa fie filmați aveau pretenția să nu mai ofere tribut pt ședință de dominare.Asa că...Noo 😈... Pai... mai doamna... sa ma ierti... dar asa cum stii sa ceri bani pentru ceea ce faci, tot asa trebuie sa oferi si reduceri. Daca vreun barbat accepta sa pozeze pt tine, facandu-ti reclama, LOGIC CA TREBUIE SA II FACI REDUCERE LA CEVA! Poate nu gratis toata sedinta, dar macar scazi un milion, doua, ca doar pentru tine pozeaza. In fine, nu esti singura care procedezi astfel. Inteleg, E FOAME DE BANI, BAIETI... E FOAME DE BANI... (cum zic versurile melodiei)😂 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum