grecu69 Reputație: 237 Postat Februarie 8, 2021 Oras:România Oras:România Postat Februarie 8, 2021 Din câte am citit ești pe lista numai să reușesc să ne întâlnim 1
dlb_reloaded Reputație: 66 Postat Februarie 8, 2021 Oras:Brațul Orion Oras:Brațul Orion Postat Februarie 8, 2021 Am vizitat ieri domnisoara. Si eu sunt fan oral fara dar uneori mai fac exceptii, mai ales daca se vede potential in alta parte. Asa ca m-am conformat regulilor casei si bine am facut. Lavinia este foarte micuta(cred ca pe la 1,50 m), foarte tinerica, sigur are cam varsta declarata, cu oleaca de forme, fundulet foarte bun de mozolit si sani naturali si proaspeti. La fata este chiar simpatica, dantura frumoasa. O miniona tinerica foarte futabila. Nota 8/9, daca era un pic mai inalta era de 9 curat. Socializare am facut la inceput si la final, sta singura intr-un apartament in cart Prima, deloc nu m-a grabit in nici un moment. Sa fiu sincer cand am ajuns la ea nu aveam nici un scenariu in cap, dar dupa ce am vazut cat e de draguta nici ca m-a mai interesat oralul ala cu prez, ma gandeam doar cum o voi penetra. Cu erectia mea realizata doar de la imbratisari si sarutari, a pus gumita si am lasat-o poate vreo 2 minute la oral. Eram nerabdator sa trecem mai departe. Sexul normal l-am inceput cu LOT, am continuat actiunea cu misionar, unde a intrat la maximum penisul cu erectie de 100%, ma si minunam vazand-o asa mititica, senzatia super cand o pizdulica mica si stramta reuseste sa-l inghita. Am solicitat doggy, pot sa spun doar ca fundul ala face toti banii cand il pompezi, pe urma iar misionar pana la finish. Este ascultatoare si cooperanta la normal, a iesit chiar foarte bine, nota 9+. Am platit la inceput(nesolicitati de ea) 150 de lei, bani bine investiti zic eu, de mult nu vizitasem o mignona asa fresh, la inceput de cariera. 4
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2021 Postat Februarie 8, 2021 Buna seara! Am ceva probleme cu telefonul, câteodată nu citeste cartela sim si am primit multe apeluri pierdute. Ma puteti suna sau imi puteti scrie pe whatsapp. O seara buna! 😚
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2021 Postat Februarie 9, 2021 Disponibila pana la 21:00.💋💋
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2021 Postat Februarie 10, 2021 Disponibila astazi de la 13:00 la 21:00. Locatia mea nu va mai fi aceeasi pe ziua de astazi, cand ajung la noua locatie o anunt aici. O zi frumoasa. 💌
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2021 Postat Februarie 10, 2021 Buna dragilor, locatia mea se afla pe Prima Universității, strada Ceyrat.
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2021 Postat Februarie 11, 2021 Buna dimineata ☕ Vizita mea in orasul vostru s-a incheiat, pe data viitoare. O zi frumoasa! 💋
zapa2020 Reputație: 358 Postat Februarie 12, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 12, 2021 La 11.02.2021 la 9:04, lavinia01 a spus: Buna dimineata ☕ Vizita mea in orasul vostru s-a incheiat, pe data viitoare. O zi frumoasa! 💋 Pe unde te poarta pasii? Ajungi cumva si prin zona de sud a Transilvaniei?😘
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2021 Postat Februarie 12, 2021 Acum 1 oră, zapa2020 a spus: Pe unde te poarta pasii? Ajungi cumva si prin zona de sud a Transilvaniei?😘 Momentan sunt acasa😁
zapa2020 Reputație: 358 Postat Februarie 14, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 14, 2021 La 12.02.2021 la 18:50, lavinia01 a spus: Momentan sunt acasa😁 Sedere placuta:)....
luterclau Reputație: 4 Postat Februarie 14, 2021 Postat Februarie 14, 2021 La 12.02.2021 la 18:50, lavinia01 a spus: Momentan sunt acasa😁 Vino la sibiu te rog.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum