Sari la conținut

Fantezista 0757627309

Vizitator fytgl1

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat
Acum 15 minute, Grecux a spus:

Si daca nu poti suna.cum ei legatura cu ea telepatic?Esti chiar comic:)))))

In fine...vad ca nu vrei sa înțelegi unde bat șaua....fratioare cand deja știi că ce anume oferă domnișoară suni doar pt o programare ....sau se poate si prin sms

• Oras:Galati
Postat
Acum 39 minute, Grecux a spus:

Cand revii?

Deocamdată nu știu exact , dar când voi reveni voi anunța și aici înainte ! 

Postat
Acum 11 minute, JustMe112 a spus:

In fine...vad ca nu vrei sa înțelegi unde bat șaua....fratioare cand deja știi că ce anume oferă domnișoară suni doar pt o programare ....sau se poate si prin sms

Știi care e chestia ? Nu ai de unde sa știi ce anume pot oferi pana nu ma încerci , detaliile sunt banale câteodată! Știi de ce ? Pentru ca multe fete au pe site o lista luuungaaaaa cu ce oferă și când ajungi acolo hop te trezești ca nu face mai nimic din lista aia lunga ! Pana nu încerci sa vezi ce îți poate oferi tie personal nu știi! Părerea mea e ca fiecare client are parte de diferite “tratamente “ ! Nu suntem toți la fel 

Postat
Acum 51 minute, Andreeafante a spus:

Știi care e chestia ? Nu ai de unde sa știi ce anume pot oferi pana nu ma încerci , detaliile sunt banale câteodată! Știi de ce ? Pentru ca multe fete au pe site o lista luuungaaaaa cu ce oferă și când ajungi acolo hop te trezești ca nu face mai nimic din lista aia lunga ! Pana nu încerci sa vezi ce îți poate oferi tie personal nu știi! Părerea mea e ca fiecare client are parte de diferite “tratamente “ ! Nu suntem toți la fel 

Sa inteleg ca esti deschisă la orice sugestie si fantezie?lasa un nr de tel sa te contactez 

Postat
Chiar acum, JustMe112 a spus:

Sa inteleg ca esti deschisă la orice sugestie si fantezie?lasa un nr de tel sa te contactez 

Îți voi lăsa numărul când voi reveni !! Îmi plac oamenii deschiși la minte și cu fanteziile la ei pentru ca îmi place sa fiu deschisă de asemenea !! 

Postat
Acum 1 minut, Andreeafante a spus:

Îți voi lăsa numărul când voi reveni !! Îmi plac oamenii deschiși la minte și cu fanteziile la ei pentru ca îmi place sa fiu deschisă de asemenea !! 

Ok....ma bucur ca  iti place sa fii deschisă si sper sa am ocazia sa iti trec pragul ...sincer la cum ai vb pana acum aici vad ca esti o domnișoară ok si cu bun simt aici ma refer la înjurături și alte chestii de genul....pe mn unul m-ai lămurit sa te vizitez cel puțin o dată 

Postat
Acum 4 minute, JustMe112 a spus:

Ok....ma bucur ca  iti place sa fii deschisă si sper sa am ocazia sa iti trec pragul ...sincer la cum ai vb pana acum aici vad ca esti o domnișoară ok si cu bun simt aici ma refer la înjurături și alte chestii de genul....pe mn unul m-ai lămurit sa te vizitez cel puțin o dată 

Nu am motiv de înjurături sau jigniri! Fiecare e liber sa își exprime părerea/opinia/frustrarea! Așa suntem noi, mai întâi judecam persoana pana ajungi sa o Cunoști ! Și ce ofer îmi place sa mi se întoarcă , bunul simt e la el acasă ! Pana la proba contrarie😂

Postat
Acum 1 minut, Andreeafante a spus:

Nu am motiv de înjurături sau jigniri! Fiecare e liber sa își exprime părerea/opinia/frustrarea! Așa suntem noi, mai întâi judecam persoana pana ajungi sa o Cunoști ! Și ce ofer îmi place sa mi se întoarcă , bunul simt e la el acasă ! Pana la proba contrarie😂

Sper ca nu ti s-a parut ca te-am judecat pt ca sincer nu asta am facut.....nu sunt genul sa judec fără să cunosc....de la mn sincer o sa ai parte de bun simț 😉😊.....abia astept sa vad ce oferi😈😈

Postat
Chiar acum, JustMe112 a spus:

Sper ca nu ti s-a parut ca te-am judecat pt ca sincer nu asta am facut.....nu sunt genul sa judec fără să cunosc....de la mn sincer o sa ai parte de bun simț 😉😊.....abia astept sa vad ce oferi😈😈

Aaaa nu la tine ma refeream ! Spuneam in general ca nație 😂

Postat
Acum 3 minute, Andreeafante a spus:

Aaaa nu la tine ma refeream ! Spuneam in general ca nație 😂

Fiecare pădure are uscăciunile ei....ca la noi sunt mai multe uscaciuni asta e ne-am facut-o cu mana noastra🤣🤣ne complacem așa 

Postat
Acum 3 minute, JustMe112 a spus:

Fiecare pădure are uscăciunile ei....ca la noi sunt mai multe uscaciuni asta e ne-am facut-o cu mana noastra🤣🤣ne complacem așa 

👌😘

• Oras:27.1127° S, 109.3497° W
  • Oras:27.1127° S, 109.3497° W
Postat
Acum 20 ore, Andreeafante a spus:

👌😘

Ce fantezii faci? Domini sau vrei submisivă?

Postat

Departe de mine sa te contrazic... ai destule recenzii ca sa fii considerat un membru serios al comunitatii.

Dar nu crezi ca era mai ok, ca pe linga afirmatia de mai sus sa ai citeva rinduri care sa o justifice :la

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...