JustMe112 Reputație: 155 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Braila Oras:Braila Postat Februarie 7, 2021 Acum 15 minute, Grecux a spus: Si daca nu poti suna.cum ei legatura cu ea telepatic?Esti chiar comic:))))) In fine...vad ca nu vrei sa înțelegi unde bat șaua....fratioare cand deja știi că ce anume oferă domnișoară suni doar pt o programare ....sau se poate si prin sms
Andreeafante Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 7, 2021 Acum 39 minute, Grecux a spus: Cand revii? Deocamdată nu știu exact , dar când voi reveni voi anunța și aici înainte !
Grecux Reputație: -20 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 Pupici.abea astept sati gust pisicuta
Andreeafante Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 7, 2021 Acum 11 minute, JustMe112 a spus: In fine...vad ca nu vrei sa înțelegi unde bat șaua....fratioare cand deja știi că ce anume oferă domnișoară suni doar pt o programare ....sau se poate si prin sms Știi care e chestia ? Nu ai de unde sa știi ce anume pot oferi pana nu ma încerci , detaliile sunt banale câteodată! Știi de ce ? Pentru ca multe fete au pe site o lista luuungaaaaa cu ce oferă și când ajungi acolo hop te trezești ca nu face mai nimic din lista aia lunga ! Pana nu încerci sa vezi ce îți poate oferi tie personal nu știi! Părerea mea e ca fiecare client are parte de diferite “tratamente “ ! Nu suntem toți la fel
JustMe112 Reputație: 155 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Braila Oras:Braila Postat Februarie 7, 2021 Acum 51 minute, Andreeafante a spus: Știi care e chestia ? Nu ai de unde sa știi ce anume pot oferi pana nu ma încerci , detaliile sunt banale câteodată! Știi de ce ? Pentru ca multe fete au pe site o lista luuungaaaaa cu ce oferă și când ajungi acolo hop te trezești ca nu face mai nimic din lista aia lunga ! Pana nu încerci sa vezi ce îți poate oferi tie personal nu știi! Părerea mea e ca fiecare client are parte de diferite “tratamente “ ! Nu suntem toți la fel Sa inteleg ca esti deschisă la orice sugestie si fantezie?lasa un nr de tel sa te contactez
Andreeafante Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 7, 2021 Chiar acum, JustMe112 a spus: Sa inteleg ca esti deschisă la orice sugestie si fantezie?lasa un nr de tel sa te contactez Îți voi lăsa numărul când voi reveni !! Îmi plac oamenii deschiși la minte și cu fanteziile la ei pentru ca îmi place sa fiu deschisă de asemenea !!
JustMe112 Reputație: 155 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Braila Oras:Braila Postat Februarie 7, 2021 Acum 1 minut, Andreeafante a spus: Îți voi lăsa numărul când voi reveni !! Îmi plac oamenii deschiși la minte și cu fanteziile la ei pentru ca îmi place sa fiu deschisă de asemenea !! Ok....ma bucur ca iti place sa fii deschisă si sper sa am ocazia sa iti trec pragul ...sincer la cum ai vb pana acum aici vad ca esti o domnișoară ok si cu bun simt aici ma refer la înjurături și alte chestii de genul....pe mn unul m-ai lămurit sa te vizitez cel puțin o dată
Andreeafante Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 7, 2021 Acum 4 minute, JustMe112 a spus: Ok....ma bucur ca iti place sa fii deschisă si sper sa am ocazia sa iti trec pragul ...sincer la cum ai vb pana acum aici vad ca esti o domnișoară ok si cu bun simt aici ma refer la înjurături și alte chestii de genul....pe mn unul m-ai lămurit sa te vizitez cel puțin o dată Nu am motiv de înjurături sau jigniri! Fiecare e liber sa își exprime părerea/opinia/frustrarea! Așa suntem noi, mai întâi judecam persoana pana ajungi sa o Cunoști ! Și ce ofer îmi place sa mi se întoarcă , bunul simt e la el acasă ! Pana la proba contrarie😂
JustMe112 Reputație: 155 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Braila Oras:Braila Postat Februarie 7, 2021 Acum 1 minut, Andreeafante a spus: Nu am motiv de înjurături sau jigniri! Fiecare e liber sa își exprime părerea/opinia/frustrarea! Așa suntem noi, mai întâi judecam persoana pana ajungi sa o Cunoști ! Și ce ofer îmi place sa mi se întoarcă , bunul simt e la el acasă ! Pana la proba contrarie😂 Sper ca nu ti s-a parut ca te-am judecat pt ca sincer nu asta am facut.....nu sunt genul sa judec fără să cunosc....de la mn sincer o sa ai parte de bun simț 😉😊.....abia astept sa vad ce oferi😈😈
Andreeafante Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 7, 2021 Chiar acum, JustMe112 a spus: Sper ca nu ti s-a parut ca te-am judecat pt ca sincer nu asta am facut.....nu sunt genul sa judec fără să cunosc....de la mn sincer o sa ai parte de bun simț 😉😊.....abia astept sa vad ce oferi😈😈 Aaaa nu la tine ma refeream ! Spuneam in general ca nație 😂
JustMe112 Reputație: 155 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Braila Oras:Braila Postat Februarie 7, 2021 Acum 3 minute, Andreeafante a spus: Aaaa nu la tine ma refeream ! Spuneam in general ca nație 😂 Fiecare pădure are uscăciunile ei....ca la noi sunt mai multe uscaciuni asta e ne-am facut-o cu mana noastra🤣🤣ne complacem așa
Andreeafante Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 7, 2021 Acum 3 minute, JustMe112 a spus: Fiecare pădure are uscăciunile ei....ca la noi sunt mai multe uscaciuni asta e ne-am facut-o cu mana noastra🤣🤣ne complacem așa 👌😘
rittenhouse Reputație: 91 Postat Februarie 8, 2021 Oras:27.1127° S, 109.3497° W Oras:27.1127° S, 109.3497° W Postat Februarie 8, 2021 Acum 20 ore, Andreeafante a spus: 👌😘 Ce fantezii faci? Domini sau vrei submisivă?
amcuce_sefa Reputație: 468 Postat Februarie 9, 2021 Oras:Europa Oras:Europa Postat Februarie 9, 2021 Are pizda pe lat, am vazut-o eu ! 1
max6969 Reputație: 1681 Postat Februarie 9, 2021 Postat Februarie 9, 2021 Departe de mine sa te contrazic... ai destule recenzii ca sa fii considerat un membru serios al comunitatii. Dar nu crezi ca era mai ok, ca pe linga afirmatia de mai sus sa ai citeva rinduri care sa o justifice 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum