melania.alex Reputație: -2 Postat Februarie 9, 2021 Postat Februarie 9, 2021 pentru ca ne stim deja nu va voi da prea multe detalii.Este vorba despre cel mai intens masaj .Alaturi de cel mai cald masaj de relaxare,iar cireasa de pe tort 2 brunete de aceasta data Alegerile pe care le puteti face sunt de relaxantul si clasicul masaj bine cunoscut deja .Cel care va doriti sa nu se mai termine .Masajul de dominare pentru acei domni care prefera femeia la conduce in functie de timp si preferinte.Si nu in ultimul rand masajul cu ambele domnisoare fantezia preferata a celor mai multi dintre dumneavoastra .Bacause we already knows .I will dont give you too many details.It is about 2 baby girls brown hair.very relaxing time .the usual good know it massage for all times or domination for the woman can really love the womans.I also omitte the fact that you can request travel for a fee. 2
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2021 Postat Februarie 9, 2021 Hm, anunțul este și în romana???
eturit Reputație: 3624 Postat Februarie 9, 2021 Oras:București Oras:București Postat Februarie 9, 2021 7 hours ago, caproshu said: Hm, anunțul este și în romana??? Este... Pare că @adelle2020 și-a deschis salon.
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2021 Postat Februarie 9, 2021 Acum 2 ore, eturit a spus: Este... Pare că @adelle2020 și-a deschis salon. Pentru ce ma implicati pe mine in abaterile altora ma rog ??? Sau nu stiti sa imi mai gasiti metode de creere confuzie . Si ma bagati in altele ca eu nu inteleg rostul etichetari ???
eturit Reputație: 3624 Postat Februarie 9, 2021 Oras:București Oras:București Postat Februarie 9, 2021 14 minutes ago, adelle2020 said: ...eu nu inteleg rostul etichetari ??? Știu că n-aveți nicio legătură, dar sunteți singura persoană de pe forum care poate traduce anunțul Melaniei... 1
Postări Recomandate