Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Martie 21, 2021 Partajează Postat Martie 21, 2021 Acum 6 ore, Andreea.xxxx a spus: Buna dimineata! Începând de joi 25.03.2021 Voi reveni în oraș! Va pup si va astept cu programări la numărul 0737894859 Whatsapp!!!! Te astept cu drag!( sti tu ptr ce😚) Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Martie 21, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Martie 21, 2021 Acum 3 ore, babanul82 a spus: Te astept cu drag!( sti tu ptr te pup dulce!!!!! Sa ne pregătim sau cum 😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Martie 21, 2021 Partajează Postat Martie 21, 2021 1 oră în urmă, Andreea.xxxx a spus: te pup dulce!!!!! Sa ne pregătim sau cum 😂😂😂😂😂 Iar ma provoci?😘😘 Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Martie 21, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Martie 21, 2021 Acum 46 minute, babanul82 a spus: Iar ma provoci?😘😘 Asta ne cam plac provocările Nuuu??!! Sau te dai la fund ??? 😂😂😂😘😘😘😘 Link spre comentariu
neamiliei Reputație: 57 Postat Martie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 21, 2021 Meaaaaaam scuzati-ma ca rad, am citit pretu. Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Martie 23, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Martie 23, 2021 Buna dragii mei tin sa va anunt ca din motive personale am sa aman putin revenirea la voi! Va pup si va îmbrățișez cu drag ! ne vom revedea in cel mai scurt timp posibil! 1 Link spre comentariu
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Martie 23, 2021 Partajează Postat Martie 23, 2021 Acum 9 ore, Andreea.xxxx a spus: Buna dragii mei tin sa va anunt ca din motive personale am sa aman putin revenirea la voi! Va pup si va îmbrățișez cu drag ! ne vom revedea in cel mai scurt timp posibil! Trist ca ai amânat...Te.am cunoscut si esti o femeie minunata!pup Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Martie 23, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Martie 23, 2021 Acum 13 minute, babanul82 a spus: Trist ca ai amânat...Te.am cunoscut si esti o femeie minunata!pup Multumesc frumos pt cuvintele frumoase, stii ca revin in cel mai scurt timp te pup si o noapte frumoasa iti doresc! ❤❤❤❤ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2021 Partajează Postat Aprilie 5, 2021 La 14.02.2021 la 9:43, Andreea.xxxx a spus: ❤❤❤Dragii mei de azi voi fi disponibilă in oraș Pentru programari : Telefon /Whatsapp : 0737894859 Ce bună de pulă ești... 😍🤩 Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Iunie 1, 2021 Bună băieții!! De mâine voi fi disponibila la voi 2 Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Iunie 1, 2021 Ma poate ajuta cineva? Strada Carol davila este o zona ok? Mulțumesc 2 Link spre comentariu
passatb6xxx Reputație: 639 Postat Iunie 1, 2021 Partajează Postat Iunie 1, 2021 Da. Este o zona ok de blocuri. Putin inghesuita dar liniștită. 2 Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Iunie 1, 2021 Acum 2 minute, passatb6xxx a spus: Da. Este o zona ok de blocuri. Putin inghesuita dar liniștită. Mersi. 1 Link spre comentariu
bursuk Reputație: 97 Postat Iunie 1, 2021 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 1, 2021 In zona aia poti sta linistita nu te deranjeaza nimeni. Locuri de parcare se gasesc nu ramane decat sa iti urez succes😘 1 Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Iunie 1, 2021 Acum 47 minute, bursuk a spus: In zona aia poti sta linistita nu te deranjeaza nimeni. Locuri de parcare se gasesc nu ramane decat sa iti urez succes😘 Multumesc:* 2 Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Iunie 1, 2021 maine voi fi disponibilă după ora 14.00 Pana la 22.00 ! Numărul va fi acelasi ! 0737894859 whatsapp/tel sa ne revedem cu bine , va pup !!! Azi raspund doar pe wapp ! 2 Link spre comentariu
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Partajează Postat Iunie 1, 2021 Acum 1 oră, Andreea.xxxx a spus: Bună băieții!! De mâine voi fi disponibila la voi Bine ai revenit... te asteptam de mult! Wow ce sani...chiar îmi era dor de ei😘😘 Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 1, 2021 Acum 1 oră, Andreea.xxxx a spus: Ma poate ajuta cineva? Strada Carol davila este o zona ok? Mulțumesc Face legătura între Malu Roșu si Cantacuzino. Blocuri bune, bine izolate fonic, construite pentru cadrele militare de la unitățile din zonă. O să fie mai mulți curvari în cartier... și câteva prostituate în rezervă 😅. Poate îți fac o vizită să își amintească de tinerețe deși puțin probabil să își rupă din fonduri 🤣😅. 1 2 Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Iunie 1, 2021 Acum 45 minute, babanul82 a spus: Bine ai revenit... te asteptam de mult! Wow ce sani...chiar îmi era dor de ei😘😘 Bine v-am regăsit te astept! 😘 1 Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Iunie 1, 2021 Acum 37 minute, biliape a spus: Face legătura între Malu Roșu si Cantacuzino. Blocuri bune, bine izolate fonic, construite pentru cadrele militare de la unitățile din zonă. O să fie mai mulți curvari în cartier... și câteva prostituate în rezervă 😅. Poate îți fac o vizită să își amintească de tinerețe deși puțin probabil să își rupă din fonduri 🤣😅. Multumesc 😂😂😂 1 1 Link spre comentariu
bursuk Reputație: 97 Postat Iunie 1, 2021 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 1, 2021 Nu am putut ajunge la tine cand ai fost in oras acum ca ai revenit sigur voi ajunge la tine si mai ales la ce sani ai astept cu nerabdare sa te cunosc. Ar fi bine sa ne spui si noua ceva preturi. 😋 1 Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Iunie 1, 2021 Acum 1 oră, bursuk a spus: Nu am putut ajunge la tine cand ai fost in oras acum ca ai revenit sigur voi ajunge la tine si mai ales la ce sani ai astept cu nerabdare sa te cunosc. Ar fi bine sa ne spui si noua ceva preturi. 😋 !!sex normal (doar protejat) !!sex oral in functie de igienă !!poziția 69 !!sex intre sani !!sărutări corporale !!masaj relaxare !!masaj erotic !!finalizare corporală !!hand job !!footfetish !!diferite poziții ❤ Lucrez doar pe baza de programari , programările care nu sunt confirmate se vor anula !!❤ Cadou : -150 =30 minute (1 finalizare ) -250 = 1 ora ( 2 finalizării Sau 1 finalizare + masaj) Va pupic dulce !!! 1 Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Iunie 2, 2021 Din cauza proprietarilor corecți disponibilitatea mea va fi de mâine.... De mâine voi fi disponibila!!!! 1 1 1 Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Iunie 3, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Iunie 3, 2021 Bună seara băieții!!! IN SFÂRȘIT!! Am rezolvat, de mâine sunt disponibilă Programul pentru mâine va fi 13.00/22.00 Seara plăcută va doresc 1 1 Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Iunie 4, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Iunie 4, 2021 Heii, sunt disponibilă! Pentru locație si programări va astept la telefon sau wapp ! 0737894859 Programul pentru azi va fi pana la ora 22.00 ! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum