amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 8, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Amada, asta e topic sincer? Daca da, am ceva sa te intreb...momentan spune mi, la dominare esti activa sau pasiva?Numai activa.Sunt curioasa unde vrei sa ajungi... Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114274 Postat Decembrie 8, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Decembrie 8, 2013 1 Link spre comentariu
Dom' inspector Reputație: 9 Postat Decembrie 8, 2013 Oras:Pe o stanca neagra Oras:Pe o stanca neagra Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Numai activa.Sunt curioasa unde vrei sa ajungi... Amada, initial vroiam altceva sa te intreb, imi e prea lene acum atat zic, nu inteleg cum faci dominare activa, unde presupun ca trebuie sa-ti domini psihic clientul, sa faci pipi pe el, palme la cur, poate chiar sa-l si umilesti....in schimb tu vii aici sa dai cate -o palma la cur si ti-o cam iei. ori iti schimbi atitudinea, ori te faci pasiva. Ceva nu ti prea iese cum trebuie! Si nici catelusii aia 2 nu i ai educat cum trebuie! Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 9, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Amada, initial vroiam altceva sa te intreb, imi e prea lene acum atat zic, nu inteleg cum faci dominare activa, unde presupun ca trebuie sa-ti domini psihic clientul, sa faci pipi pe el, palme la cur, poate chiar sa-l si umilesti....in schimb tu vii aici sa dai cate -o palma la cur si ti-o cam iei. ori iti schimbi atitudinea, ori te faci pasiva. Ceva nu ti prea iese cum trebuie! Si nici catelusii aia 2 nu i ai educat cum trebuie!Eu am dat o palma, intr-o singura directie, dupa ce mi-am luat niste picioare…Dominare fac cu barbatii care asta adora, nu violez pe nimeni, decat daca asta le place. Judeci ceva ce nu poti intelege.Legat de replica cu cateii… Nu ti-ai castigat respectul cu asta. Ciucurel si Chane’l sunt barbati cu care ai ce discuta si stiu de gluma.Cred ca esti invidios. Link spre comentariu
Dom' inspector Reputație: 9 Postat Decembrie 9, 2013 Oras:Pe o stanca neagra Oras:Pe o stanca neagra Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Invidios? Vai de caPU' lor, nu stii ce vorbesti )) In cazul lor cand zici 'barbati' sa pui accentu pe '2 glume'. Ca tot e un topic sincer.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum