love_me Reputație: 196 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Unde e butonul de like???Amanda esti tare.te pup si ai grija cu lupii.... Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 4, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Unde e butonul de like???Amanda esti tare.te pup si ai grija cu lupii....Te pupacesc! Link spre comentariu
love_me Reputație: 196 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Lupii nu mai sunt in haita....se aduna in partide!!!aici e partidul lupilor moralisti...ai o treaba grea de facut...asa ca mai bine baga.ti piciorul!!!cine dracu e sincer aici?si eu te pupppp Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Ne tot ascundem dupa niste paravane...Nu vorbesc de mine, mi s-a mai spus ca m-am facut de ras fiind sincera, eu consider ca am fost doar sincera si atat.In acest topic hai sa uitam de limite!Cine simte nevoia sa tipe, tipa!Cine simte nevoia sa fie tinut in brate, de aia suntem atat de multi aici, sunt destui dispusi sa inteleaga si sa fie aproape. ceilalti sunt rugati sa se abtina...Cine vrea sa planga...Cine vrea sa injure, sa-si exprime orice durere, frustrare, etc...Cine isi exprima bucuria....Un topic fara paravane, fara interese, fara retineri, in care se poate discuta orice, fara cearta...Nu e o gluma, sper sa fie tratat ca atare.Un loc in care nu esti judecat, ci inteles si sustinut, fara glume proaste... Va pupacesc!Deci aici putem sa ne spunem oful sa injuram sa zicem liber tot ce vrea sufletul nostru....bine de mult asteptam sa fiu eu sa-mi bag pula in gatul lor de vecini dementzi in fiecare seara am pana la masina pe spate ....sugea'mar pulocu de retardati si sa o fut in cur pe zdreamtza de nevastasa ca e o pocaita din aia cu nasu pe sus ...pocaita lu satana ai place pula ca la americani petrolul...si sa'i iau familia in pula si totzi pocaitzii fratii si surorile...baga'mas pula in sufletul lor!!!!!!am spus offul meu Amando tzucutzi pizda ta trandafirie ce miroase a fructe de padure te pup la pizduca Link spre comentariu
stalingrad Reputație: 44 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Închei spunând aşa: ştiţi voi vorba aia cu un prost ce arunc-o piatră-n baltă şi zece deştepţi încearcă să o scoată afară?Pe acea vorbă se mulează perfect acest topic.Bineînţeles, nu voi zice de fătucă că-i proastă (pentru că nu o cunosc, poate să fie, poate să nu fie), însă în seara asta am făcut eu pe deşteptul încercând să afle ce-i în capul ei.E destul, însă. Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 4, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2013 @Stalingrad,Nu stiu sa scriu ca tine, am un alt stil...Legat de prostie, din ce am vazut, nu mi s-a parut, nu pot sa te acuz de asta.De ce imi pare rau, pentru un om inteligent, am fost surprinsa ca nu ai inteles ce am vrut sa spun...Dar a fost mai mult la mijloc, intre noi fie vorba... Link spre comentariu
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Sa fiu sincer si eu precum Chane'lu.....abia astept sa vina martea viitoare,adica sa ruleze pe kanal D Suleyman,sa-mi fac sfanta laba.....in rest totul e caterinca si ma doare la pulica Bine ca stiu acum,daca am nervi si vreau sa debordez de sinceritate,aici am sa refulez.....Amada,asteapta-te la ce este mai rau Link spre comentariu
stalingrad Reputație: 44 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Ba am înţeles cu vârf şi îndesat: asta-i ideea, că nu m-am lăsat până nu înţeleg.Acum, că am reuşit să găsesc oul lui Columb, te sărut de noapte bună! Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 4, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Ba am înţeles cu vârf şi îndesat: asta-i ideea, că nu m-am lăsat până nu înţeleg.Acum, că am reuşit să găsesc oul lui Columb, te sărut de noapte bună!Pentru cineva, care a facut scoala generala in limba rusa, cred ca vorbesc destul de clar romaneste...Pacat ca fiecate intelege ce vrea, mai ales cand are si anumite interese...Tine bine outul sa nu sa se sparga... Link spre comentariu
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Amada,ce mananca catelul tau.kittycat sau pedigree?Latra sau miauneste? Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 4, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Amada,ce mananca catelul tau.kittycat sau pedigree?Latra sau miauneste?E un topic pierdut...Deciface mac, mac! Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Pentru cineva, care a facut scoala generala in limba rusa, cred ca vorbesc destul de clar romaneste...Pacat ca fiecate intelege ce vrea, mai ales cand are si anumite interese...Tine bine outul sa nu sa se sparga... daca nu o inteles Stalingarad spun'ei sa te pupe la pizda si lasa dal in spume...... frumoaso .....eu sunt sincer Link spre comentariu
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Normal,face ca gasca........... Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 4, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2013 daca nu o inteles Stalingarad spun'ei sa te pupe la pizda si lasa dal in spume...... frumoaso .....eu sunt sincer Chane'l, asa e, am vrut sa fac o fapta prea buna...N-ai cu cine.Te pupacesc si abia astept sa ne gustam, sincer... Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Chane'l, asa e, am vrut sa fac o fapta prea buna...N-ai cu cine.Te pupacesc si abia astept sa ne gustam, sincer... frumoaso dal la dracu sincer nu te necaji pt un bulangiu ca Stalingrad el intelege ce vrea...pt ca tot ai zis ca se vb deschis pe acest topic bagal cu botu in pizda si ai incheiato cu el sau ignora postarile lui......te tzucaleste mosu Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 4, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Chane'l, ma bag la somnic si iti urez si tie somnic usor si frumos!Astea din topic sunt doar ca sa-mi treaca timpul cand vad cu cine am de a face...Pupici multi, sa visezi frumos! Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Chane'l, ma bag la somnic si iti urez si tie somnic usor si frumos!Astea din topic sunt doar ca sa-mi treaca timpul cand vad cu cine am de a face...Pupici multi, sa visezi frumos! te pup frumoaso somnic pufos si linistit sa ai noapte buna PS.Stalingrad daca te mai ei de Amanda si esti mereu in atac am sa te fut in gaoz asa movuliu cum esti....sper ca intelegi cu frumosu....au mai fost si altzii movulii pe forum care nu mai sunt....ti sau urcat gradele la cap sau crezi ca esti la armata!? :bye Link spre comentariu
Dom' inspector Reputație: 9 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:Pe o stanca neagra Oras:Pe o stanca neagra Partajează Postat Decembrie 4, 2013 dulcico, ia-ti un catel ! ia-ti un catel. ia-ti in catel. Unde e butonul de like???Amanda esti tare.te pup si ai grija cu lupii....Xenia, tu ai catel ! Nu ii recomanzi sa isi ia un catel? Lupii nu mai sunt in haita....se aduna in partide!!!aici e partidul lupilor moralisti...ai o treaba grea de facut...asa ca mai bine baga.ti piciorul!!!cine dracu e sincer aici?si eu te puppppcand vin moralistii la tine ce faci? ii servesti cu sex (pe bani ) sau pui catelul pe ei ? aveam impresia ca iti castigi banii si cu ajutorul lupilor moralisti.... frumoaso dal la dracu sincer nu te necaji pt un bulangiu ca Stalingrad el intelege ce vrea...pt ca tot ai zis ca se vb deschis pe acest topic bagal cu botu in pizda si ai incheiato cu el sau ignora postarile lui......te tzucaleste mosu Amada, ti-ai gasit caine ! Nu e el de rasa, e comunitar! Nu il tii nici in casa, l-ai adoptat de la distanta. Felicitari ! Link spre comentariu
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Partajează Postat Decembrie 4, 2013 :) :) Link spre comentariu
stalingrad Reputație: 44 Postat Decembrie 5, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Xenia, tu ai catel ! Nu ii recomanzi sa isi ia un catel? cand vin moralistii la tine ce faci? ii servesti cu sex (pe bani ) sau pui catelul pe ei ? aveam impresia ca iti castigi banii si cu ajutorul lupilor moralisti.... Amada, ti-ai gasit caine ! Nu e el de rasa, e comunitar! Nu il tii nici in casa, l-ai adoptat de la distanta. Felicitari ! Felicitări pentru ultima remarcă, Inspectore!Nici că se putea cățel mai cumințel decât Chanel... Gata oricând să țopăie zlobiu pe lângă stăpână, gudurându-se a leşin şi scoțând mârâituri gingaşe, doar, doar va căpăta un dumicat de pâine în locul unei nuiele... Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 5, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Felicitări pentru ultima remarcă, Inspectore!Nici că se putea cățel mai cumințel decât Chanel... Gata oricând să țopăie zlobiu pe lângă stăpână, gudurându-se a leşin şi scoțând mârâituri gingaşe, doar, doar va căpăta un dumicat de pâine în locul unei nuiele...Ceia ce nu inteleg unii este ca Amanda a deschis acest topic pt scandalagii....cei ce vor sa urle si sa se injure ca la usa cortului pot sa o faca liberi....daca ai ceva pe suflet poti sa postezi aici fara consecinte ....exemplu: da eu vreau sa fut in gura si cu spume pe un user de pe forum o fac fara sa-mi pese de nimic....ps.Stalingrad te voi fute in gaoz cat de curand ....ma pe tine asa movuliu cum esti Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114274 Postat Decembrie 5, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Decembrie 5, 2013 1 Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 5, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 5, 2013 DSCN3565-01.jpg Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 5, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 5, 2013 :) :) Bombonele baga ceva dedicatie cu Salam pt Amanda....Pisicuts baga tu te rog ca Bombonelu doarme a futut pe labe pana tarziu in noapte Link spre comentariu
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 5, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Nu dorm Chane'le,dar manele nu stiu sa atasez Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum