Lcasian Reputație: 4 Postat Februarie 5, 2024 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Februarie 5, 2024 Am fost și eu pe la domnișoara. Programarea pe WhatsAp, respectată de ambele părți. Locația Vasile Sabadeanu,Unirii. La baie am găsit prosoape curate și geluri de duș. Tarif 150 tura. Ca și aspect arată bine, tenul închis, bronzată natural aș spune. Am beneficiat de 69, ON și NP. Se mișcă bine, e strâmtă in păsărica,fapt pentru care, excitat fiind de priveliște am finalizat. Ce nu mi-a convenit la ea a fost altitudinea. Se uita pe telefon cat am fost împreună, părea cam obosită, nu era prea atentă la mine. Posibil sa fi fost doar acum așa, nu știu, a fost prima mea vizită la ea. De revenit aș reveni dacă ar fi mai atentă cu clientul. 2 1
Membru Premium masterblaster Reputație: 943 Postat Februarie 5, 2024 Membru Premium Postat Februarie 5, 2024 On 2/2/2024 at 6:15 PM, Cam_Andi said: Ieri pe la pranz mi-a scris Oana, in privat pe WhatsApp, ca este disponibila in oras. M-am bucurat si sincer si am considerat un gest frumos din partea ei, chiar daca deja postase public aici pe forum. Am dorit sa-mi fac o programare pt azi la ora 13 dar mi-a scris ca nu face programari de pe o zi pe alta si sa-i scriu azi dupa ora 10. La 10 si un minut i-am scris. Raspunsul a venit la 10:45 : "Buna pana la 14;00 nu mai am nimic liber" Bucuria de ieri s-a transformat in dezamagire Ea "Am început sa iau programări de la 8 de dimineața" Pai bine Oana draga, mie imi spui ieri sa-ti scriu dupa 10. Ok, ti-am respectat dorinta. Dar daca tot ai inceput sa iei programari la 8 dimineața puteai sa tii cont de faptul ca la ora 13 vroiam sa vin la tine. Imi pare rau dar am ramas cu un gust amar. Dezamagit de atitudinea ta O seara frumoasa iti doresc Daca ai mai fost la ea, cand revine iti trimite mesaj pe whatsapp, chiar daca-i la cateva luni dupa?
miracolsisco Reputație: -93 Postat Februarie 5, 2024 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Februarie 5, 2024 Acum 8 minute, masterblaster a spus: Daca ai mai fost la ea, cand revine iti trimite mesaj pe whatsapp, chiar daca-i la cateva luni dupa? Cum sa iti scrie dupa ce ai fost la ea…daca esti cu detectiva😂😂😂 1
nikoloana Reputație: 5801 Postat Februarie 5, 2024 Telefon: 0732049740 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0732049740 Oras:Ploiesti Disponibila Autor Postat Februarie 5, 2024 Acum 43 minute, masterblaster a spus: Daca ai mai fost la ea, cand revine iti trimite mesaj pe whatsapp, chiar daca-i la cateva luni dupa? Nu a fost la mine ! Si nu stau eu sa dau mesaje 🤦♂️
nikoloana Reputație: 5801 Postat Februarie 5, 2024 Telefon: 0732049740 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0732049740 Oras:Ploiesti Disponibila Autor Postat Februarie 5, 2024 🔴Indisponibilă🔴
Cam_Andi Reputație: 218 Postat Februarie 6, 2024 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 6, 2024 19 hours ago, miracolsisco said: Cum sa iti scrie dupa ce ai fost la ea…daca esti cu detectiva😂😂😂 I-am spus Oanei, inca de la prima conversatie pe whatsapp faptul ca mie poate să-mi scrie oricand. Din acest punct de vedere Oana nu a gresit absolut deloc.
miracolsisco Reputație: -93 Postat Februarie 6, 2024 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Februarie 6, 2024 1 oră în urmă, Cam_Andi a spus: I-am spus Oanei, inca de la prima conversatie pe whatsapp faptul ca mie poate să-mi scrie oricand. Din acest punct de vedere Oana nu a gresit absolut deloc. Ok ok..foarte bine! 1
vizitaforum1 Reputație: 5 Postat Februarie 6, 2024 Oras:București Oras:București Postat Februarie 6, 2024 Am sunt - o sa o întreb dacă are liber a spus ca da apoi cand o sun sunt la lista ocupat.........
nikoloana Reputație: 5801 Postat Februarie 6, 2024 Telefon: 0732049740 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0732049740 Oras:Ploiesti Disponibila Autor Postat Februarie 6, 2024 Acum 24 minute, vizitaforum1 a spus: Am sunt - o sa o întreb dacă are liber a spus ca da apoi cand o sun sunt la lista ocupat......... daca citești bine nu sunt in Mures!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum