Sari la conținut

Asiaticele vor pl

Postări Recomandate

• Oras:Middle of Nowhere
  • Oras:Middle of Nowhere
Postat

Vorbesc zilele astea cu o indonezianca,o aveam pe fb mai demult mi-a dat si what's up.Am intrebat-o daca vrea sa ii arat pl a zis ca nu deci e clar ca nu e nicio escrocherie la mijloc.I-am trimis pe what's up filmuletul cand o fut pe milfa englezoaica in gura.Am intrebat-o daca ii place a spus ca nu dar nu o cred,e ipocrita.Ca acum ma suna in fiecare zi cu video pe fb si whats up.Nu mai scap de ea m a innebunit,tot imi zice sa ii zambesc ca ii place ei,e nebuna.Ieri m a sunat de la lucru sa ma prezinte la colegele ei.Au venit pe rand la camera Riang,Lia,Xixi,pl in cur nici nu mai stiu cum le cheama.Erau nebunele toate entuziasmate zici ca n au mai vazut barbat in viata lor.Crek le plac europenii,ele daca vad pula peste 10 cm zici ca l au prins pe Dumnezeu de coaie.Oare le-o fi aratat si la prietenele ei videoclipul cu milfa?Oricum ma doare in pl ca nu mi se vede fata deci is safe...

Imi zice indonezianca cica s-o iau de nevasta daca vreau s-o fut ca ea e virgina.Am intrebat-o "Do you know how to perform oral sex?" "No".

Si atunci cum plm sa te iau de nevasta =)))

P.S.Apropo de milfa englezoaica am intrat pe profilul ei azi si am vazut ca nu se mai fute fara prezervativ.Mi-s heartbroken lol,devastat trb sa imi gasesc alta milfa.

https://www.adultwork.com/Android/?SO=1#profile_5960512

"UPDATE-AT PRESENT I AM ONLY FUCKING WITH RUBBER NO IF'S BUT'S OR MAYBE'S STILL AT BAREBACK RATE???

Ete pl.

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...