Vizitator Reputație: 0 Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 Acum 7 minute, robertosogur a spus: Da,in sensul ca esti cooperanta la pozitii,ceva normal pentru noi,dar anormal pentru anumite fete care se gandesc doar la bani. Sigur ca da . Întâlnirea noastră a decurs natural, totul acceptat de ambii. Eu am simtit nevoia de a clarifica un pic enunțul, cam vag, pentru a nu se înțelege,,altceva,,....:))) 🤗 Link spre comentariu
robertosogur Reputație: 138 Postat August 12, 2021 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat August 12, 2021 Acum 2 ore, lauraskinny a spus: Sigur ca da . Întâlnirea noastră a decurs natural, totul acceptat de ambii. Eu am simtit nevoia de a clarifica un pic enunțul, cam vag, pentru a nu se înțelege,,altceva,,....:))) 🤗 Nu sunt un narator bun Link spre comentariu
rmaskfs Reputație: 16 Postat August 14, 2021 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat August 14, 2021 Am vizitat-o astazi. Locatia arata foarte bine, usor de ajuns, am gasit loc de parcare. Fata arata de nota 10, si isi ia treaba foarte in serios, nu am mai vazut asa ceva, foarte prietenoasa. De revenit ? Eu unul sigur revin. Felicitari, Laura. Semnat, baiatul cu camasa 😅 2 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60369 Postat August 14, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat August 14, 2021 RECENZIE: Locatie: 9.4 (aceasi garsoniera cozzy pe Faleza) Aspect: 9 (femeie simpatica, undeva la 1.68 cm, ochelari de asistenta, par roscat deschis cu breton, sani micuti, skinny, fund mic bombat, zambet frumos) Oral: 9.6 (neprotejat, foarte bun, cu atentie sporita la bijuterii, deepthroat complet in 69, cu presiune, intretinut, foarte umed, gag reflex prezent, CIM) Normal: 9.5 (protejat, accepta pozitii, ii place ce face) Gfe: 10 (FK / DFK da, foarte pasionala) Atitudine: 10 (atenta la tine, prietenoasa) Igiena: 10 (curata, nimic suspect) Halat: 200 RON (pentru o ora) Naratiunea: Trecuse ceva vreme de cand nu mai fusesem pe la Laura si odata ajuns in Galati am revazut vulpita undeva in prima parte a lunii august. Locatia a ramas aceasi, apartament decent, spatios, pat comod, totul ok la baie. Intalnirea a fost una foarte reusita, am recuperat timpul la o tigara in bucatarie, am avut multe de povestit. In asternut a fost rasfat total, nu mai ma saturam de oralul exceptional. Notele sunt cam aceleasi, nu cred ca mai este ceva de completat sau de zis, totul la superlativ. Eu m-am simtit foarte bine si am sa revin cu mare placere la Laura, o recomand fara retineri. 20 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 14, 2021 Partajează Postat August 14, 2021 Acum 1 oră, elprofesoare a spus: RECENZIE: Locatie: 9.4 (aceasi garsoniera cozzy pe Faleza) Aspect: 9 (femeie simpatica, undeva la 1.68 cm, ochelari de asistenta, par roscat deschis cu breton, sani micuti, skinny, fund mic bombat, zambet frumos) Oral: 9.6 (neprotejat, foarte bun, cu atentie sporita la bijuterii, deepthroat complet in 69, cu presiune, intretinut, foarte umed, gag reflex prezent, CIM) Normal: 9.5 (protejat, accepta pozitii, ii place ce face) Gfe: 10 (FK / DFK da, foarte pasionala) Atitudine: 10 (atenta la tine, prietenoasa) Igiena: 10 (curata, nimic suspect) Halat: 200 RON (pentru o ora) Naratiunea: Trecuse ceva vreme de cand nu mai fusesem pe la Laura si odata ajuns in Galati am revazut vulpita undeva in prima parte a lunii august. Locatia a ramas aceasi, apartament decent, spatios, pat comod, totul ok la baie. Intalnirea a fost una foarte reusita, am recuperat timpul la o tigara in bucatarie, am avut multe de povestit. In asternut a fost rasfat total, nu mai ma saturam de oralul exceptional. Notele sunt cam aceleasi, nu cred ca mai este ceva de completat sau de zis, totul la superlativ. Eu m-am simtit foarte bine si am sa revin cu mare placere la Laura, o recomand fara retineri. Mulțumesc frumos pt vizita și recenzie!😘 Revederea a fost placuta și de partea mea!💋 Te reastept, oricând,cu drag! Concediu plăcut în continuare!😘🤗💋 Link spre comentariu
x-zboys Reputație: 53 Postat August 15, 2021 Oras:Galați Oras:Galați Partajează Postat August 15, 2021 Recenzie : locatie - 10 , curat , aer condiționat , prosop curat tot ce trebuie aspect - 8 earată bine pentru vârsta ei , oral - 8.50 oralul este cum trebuie dar pentru mine tot deea tatuat merita 10 :)) normal -8 accepta aproape orice poziție se umezește singura atitudine - 10 pro client nimic de comentat igiena - 10 Pret 100/200 per total merita vizitată din când in când nu îți arunci bani pe geam :)) 100% 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2021 Partajează Postat August 15, 2021 Acum 3 ore, x-zboys a spus: Recenzie : locatie - 10 , curat , aer condiționat , prosop curat tot ce trebuie aspect - 8 earată bine pentru vârsta ei , oral - 8.50 oralul este cum trebuie dar pentru mine tot deea tatuat merita 10 :)) normal -8 accepta aproape orice poziție se umezește singura atitudine - 10 pro client nimic de comentat igiena - 10 Pret 100/200 per total merita vizitată din când in când nu îți arunci bani pe geam :)) 100% Mulțumesc frumos pentru vizita și recenzie!😘🤗 Link spre comentariu
Eu-81 Reputație: 4 Postat August 16, 2021 Oras:Galați Oras:Galați Partajează Postat August 16, 2021 La 14/08/2021 la 20:46, lauraskinny a spus: Mulțumesc frumos pt vizita și recenzie!😘 Revederea a fost placuta și de partea mea!💋 Te reastept, oricând,cu drag! Concediu plăcut în continuare!😘🤗💋 Buna! Până la ce oră ești disponibilă? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 Acum 6 minute, Eu-81 a spus: Buna! Până la ce oră ești disponibilă? Bună Azi numai am disponibilitate. De maine🤗 Link spre comentariu
Eu-81 Reputație: 4 Postat August 16, 2021 Oras:Galați Oras:Galați Partajează Postat August 16, 2021 Acum 3 minute, lauraskinny a spus: Bună Azi numai am disponibilitate. De maine🤗 Păcat...dar si mâine ajung târziu, după 20.00 Link spre comentariu
curvar2020 Reputație: 175 Postat August 18, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 18, 2021 Buna Laura .ți-am lăsat mesaj in privat . Mersi 💋 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 La 14.08.2021 la 17:37, rmaskfs a spus: Am vizitat-o astazi. Locatia arata foarte bine, usor de ajuns, am gasit loc de parcare. Fata arata de nota 10, si isi ia treaba foarte in serios, nu am mai vazut asa ceva, foarte prietenoasa. De revenit ? Eu unul sigur revin. Felicitari, Laura. Semnat, baiatul cu camasa 😅 Multumesc frumos pentru vizita și recenzie 😘 Te reastept cu drag😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 La 14.08.2021 la 17:37, rmaskfs a spus: Am vizitat-o astazi. Locatia arata foarte bine, usor de ajuns, am gasit loc de parcare. Fata arata de nota 10, si isi ia treaba foarte in serios, nu am mai vazut asa ceva, foarte prietenoasa. De revenit ? Eu unul sigur revin. Felicitari, Laura. Semnat, baiatul cu camasa 😅 Scuze..derulând banda,ca să zic asa, de abia acum am văzut recenzia💋💋💋 Link spre comentariu
ahiles38 Reputație: 20 Postat August 20, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat August 20, 2021 La mine nu raspunde niciodata la telefon Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 20, 2021 Partajează Postat August 20, 2021 Acum 7 minute, ahiles38 a spus: La mine nu raspunde niciodata la telefon Probabil sunt ocupata...si nu mi permit sa mai sun înapoi....cel mai rapid mod ar fi un sms...🤗💋 Link spre comentariu
ahiles38 Reputație: 20 Postat August 21, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat August 21, 2021 Am fost si eu ieri la ea locatia la fel ca si colegu de mai sus excelenta. Laura nota 10 din partea mea e foarte serioasa in ceea ce face. Pentru mine a fost f bine pentru restu duceti-va singuri si vedeti. Mersi 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2021 Partajează Postat August 21, 2021 Acum 31 minute, ahiles38 a spus: Am fost si eu ieri la ea locatia la fel ca si colegu de mai sus excelenta. Laura nota 10 din partea mea e foarte serioasa in ceea ce face. Pentru mine a fost f bine pentru restu duceti-va singuri si vedeti. Mersi Mulțumesc frumos pentru vizita și recenzie 😘 Link spre comentariu
tehical Reputație: 26 Postat August 21, 2021 Partajează Postat August 21, 2021 Salut, am vorbit ieri sa te sun azi la 11.30 sa te intreb cum ai programul insa nu mi ai raspuns. Sunt curios cum te as putea gasi Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 21, 2021 Partajează Postat August 21, 2021 Acum 1 oră, tehical a spus: ... Sunt curios cum te as putea gasi Pai Laura tocmai a spus cu vreo patru, cinci postări mai sus: SMS. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2021 Partajează Postat August 21, 2021 Acum 1 oră, tehical a spus: Salut, am vorbit ieri sa te sun azi la 11.30 sa te intreb cum ai programul insa nu mi ai raspuns. Sunt curios cum te as putea gasi Bunaa Da...dacă poți sa mi lași un sms sau mesaj pe whatsapp și stabilim pt sapt viitoare. Mulțumesc frumos 🤗💋 Link spre comentariu
anton45 Reputație: 19 Postat August 21, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat August 21, 2021 Vizitat domnișoara acum câteva zile, programare și îndrumare ok prin telefon și mesaje, locație curată. Frumoasă, ochii albaștri, siluetă armonioasă deși este slim, sânii micuți, pizda cu labii mari Simpatica din start, discuție scurtă la țigară, refresh rapid la duș, oral neprotejat cu deep-throat perfect pentru mine și sex anal la greu. Finalizare orala, totul a fost perfect. Plecat la hotel, somn beton. Mulțumesc frumos domnișoară. Ciorbă de burtă la Transilvania 😂😂 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2021 Partajează Postat August 22, 2021 Acum 7 ore, anton45 a spus: Vizitat domnișoara acum câteva zile, programare și îndrumare ok prin telefon și mesaje, locație curată. Frumoasă, ochii albaștri, siluetă armonioasă deși este slim, sânii micuți, pizda cu labii mari Simpatica din start, discuție scurtă la țigară, refresh rapid la duș, oral neprotejat cu deep-throat perfect pentru mine și sex anal la greu. Finalizare orala, totul a fost perfect. Plecat la hotel, somn beton. Mulțumesc frumos domnișoară. Ciorbă de burtă la Transilvania 😂😂 Mulțumesc frumos pentru vizita și recenzie 😘💋 Link spre comentariu
tzwigz Reputație: 31 Postat August 22, 2021 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat August 22, 2021 Lucrezi astăzi? La sms sau whatsapp nu am avut niciodată norocul sa îmi răspunzi, și de sunat nu am cum acum. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2021 Partajează Postat August 22, 2021 Acum 45 minute, tzwigz a spus: Lucrezi astăzi? La sms sau whatsapp nu am avut niciodată norocul sa îmi răspunzi, și de sunat nu am cum acum. Bună Inteleg... Azi numai am disponibilitate... De sapt viitoare🤗💋 Link spre comentariu
tzwigz Reputație: 31 Postat August 22, 2021 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat August 22, 2021 Oki, o sa îmi încerc norocul mâine dimineață, pe whatsapp Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum