Jaguarualb Reputație: 1 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 13, 2021 Frate m-am înregistrat special Pt nespalata asta ,in primul rând ea are 150 și 100 kg dar nu asta e problema ...mare atenție când intrați căutați in Bucătărie sau pe balcon k sta cu un peste ieftin care m-am trezit cu el in sufragerie îmi caută prin buzunare ...credeți ce vreți dar dak va duceți contrololati înainte in Bucătărie și pe balcon k o sa aveți mare surpriza
Marc37galati Reputație: -6 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Galați Oras:Galați Postat Februarie 13, 2021 Acum 1 oră, Jaguarualb a spus: Frate m-am înregistrat special Pt nespalata asta ,in primul rând ea are 150 și 100 kg dar nu asta e problema ...mare atenție când intrați căutați in Bucătărie sau pe balcon k sta cu un peste ieftin care m-am trezit cu el in sufragerie îmi caută prin buzunare ...credeți ce vreți dar dak va duceți contrololati înainte in Bucătărie și pe balcon k o sa aveți mare surpriza Ce nespalata,ce bunazareala aveam 25 mil la mine cand am fost am lăsat hainele la intrare nu mia disparut nici un leu.miroase mai bine la pizda ca voi in cuvinte huo
Jaguarualb Reputație: 1 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Autor Postat Februarie 13, 2021 :)))) a luat foc pestele
Jaguarualb Reputație: 1 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Autor Postat Februarie 13, 2021 Fratilor fiecare crede si face ce vrea, eu va spun ce sa intamplat ..acum fiecare e liber sa aleaga ...intrati in casa cautati in bucatatie sau pe balcon si va convingeti, nu ma intereseaza de ea problema mea mare e cu mascaricul ala ...grasutule mai blocat pe tel o sa ai surpeize mari ai multe fututi morti tai de sclav
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum