mihai993 Reputație: -410 Postat Decembrie 5, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 5, 2013 Va salut am intalnit o dama de companie daca o pot numi asa ... am cautat pe google cateva saloane de masaj erotic si intamplator am dat de un anunt postat de o tipa ... Anuntul suna cam asa : Ofer si rog seriozitate ma ocup cu masaj erotic si sex oral . Nu ofer sex . Rog obsedatii sa se abtina si sa nu deranjeze inutil .Am sunat mi-a raspuns o tipa .. sustine ca este la liceu in clasa a 12 a si ca este majora (18 ani ) ... mi-a data cateva detalii mai exact face masaj erotic nud ... mi-a zis din start ca nu face sex ... decat oral si finalizare ... pretul fiind de 1 million jumate o ora , mi-a dat si un id de messenger unde mi-a dat cateva poze care pareau familiare ... Tipa sustine ca nu are locatie si ca se deplaseaza doar la client . Intrebarea mea este urmatoarea :Se merita sau nu ?
plosk Reputație: 258 Postat Decembrie 5, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 5, 2013 Se merita doar daca este profesionista in meserie, pretul pentru asa ceva nu trebuie sa depaseasca 100 Lei, parerea mea.Ma indoiesc ca la 18 ani are ceva aptitudini.
earlofcismigiu Reputație: 349 Postat Decembrie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Titan Telefon: [email protected] Oras:Titan Postat Decembrie 5, 2013 Da-ne si noua idul domnisoarei si site-ul unde ai gasit anuntul
Membru Premium only-me Reputație: 17153 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Decembrie 6, 2013 Si la ce nr ai sunat,posteaza si tu niste poze,ne lasi asa cu ochii in soare????,altfel nu prea avem cum sa te ajutam.
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 6, 2013 Se merita doar daca este profesionista in meserie, pretul pentru asa ceva nu trebuie sa depaseasca 100 Lei, parerea mea.Ma indoiesc ca la 18 ani are ceva aptitudini.ba dobitocule asta este raspuns lesti o catastrofa...ce profesionalism vretzi de la o **spam editat** ce fel de oameni sunteti nu pot sa-mi imaginez....sutetzi facutzi din laba si aruncatzi in pizda cu prastia...ce gandire idioata au unii ma fratilor
dinozauru Reputație: 835 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Decembrie 6, 2013 ba dobitocule asta este raspuns lesti o catastrofa...ce profesionalism vretzi de la o **spam editat** ce fel de oameni sunteti nu pot sa-mi imaginez....sutetzi facutzi din laba si aruncatzi in pizda cu prastia...ce gandire idioata au unii ma fratilor Da-mi voie sa te corectez, corect se zice asa, "facuti din laba, scuipati pe cearceaf si carati de muste-n pizda".
bbengoss Reputație: 86 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2013 ba dobitocule asta este raspuns lesti o catastrofa...ce profesionalism vretzi de la o **spam editat** ce fel de oameni sunteti nu pot sa-mi imaginez....sutetzi facutzi din laba si aruncatzi in pizda cu prastia...ce gandire idioata au unii ma fratilor Alo Domnu' in primult rand te rog nu mai maltrata Limba Romana si doi la mana ar trebuii sa vorbeti totusi putin mai frumos nu de alta daca insisti cu limbajul asta dovedesti ca esti taran crescut la bloc altfel.
rapidist Reputație: 128 Postat Decembrie 6, 2013 Postat Decembrie 6, 2013 De cand 18 ani = **spam editat** ? Autor, lasa si tu un nr de tel , id , link cu anunt..
rick.the.dick Reputație: 233 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Postat Decembrie 6, 2013 Postat Astazi, 11:24Chane'l, on 06 Dec 2013 - 08:49, said:ba dobitocule asta este raspuns lesti o catastrofa...ce profesionalism vretzi de la o **spam editat** ce fel de oameni sunteti nu pot sa-mi imaginez....sutetzi facutzi din laba si aruncatzi in pizda cu prastia...ce gandire idioata au unii ma fratilor Alo Domnu' in primult rand te rog nu mai maltrata Limba Romana si doi la mana ar trebuii sa vorbeti totusi putin mai frumos nu de alta daca insisti cu limbajul asta dovedesti ca esti taran crescut la bloc altfel.Aceasta postare a fost editata de bbengoss: Astazi, 11:24
plosk Reputație: 258 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 10, 2013 Ce ne facem cu retardatii astia din VEST? Ce pot sa raspund la asa ceva - sa-ti fie de bine.
dinozauru Reputație: 835 Postat Decembrie 11, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Decembrie 11, 2013 Ce ne facem cu retardatii astia din VEST? Ce pot sa raspund la asa ceva - sa-ti fie de bine.Amice plosk, rogu-te, fii bun si traduce-mi si mie ce ai scris, nu inteleg unde bati asa?, sunt si eu un batran curios.
plosk Reputație: 258 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 15, 2013 De ce oare esti curios? Ai facut bascalie cumva si te simti prost?? Sau????????
JackBlack Reputație: 1026 Postat Decembrie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=5YSwaOQcMkwhttps://www.youtube.com/watch?v=NBM2yG4z8Sk&list=WL14511F1D27A475E8
plosk Reputație: 258 Postat Decembrie 15, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 15, 2013
bruneta86 Reputație: 57 Postat Decembrie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2013 radem, glumim, dar nu parasim incinta :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum