Sari la conținut

Masaj erotic si oral

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Va salut am intalnit o dama de companie daca o pot numi asa ... am cautat pe google cateva saloane de masaj erotic si intamplator am dat de un anunt postat de o tipa ... Anuntul suna cam asa : Ofer si rog seriozitate ma ocup cu masaj erotic si sex oral . Nu ofer sex . Rog obsedatii sa se abtina si sa nu deranjeze inutil .

Am sunat mi-a raspuns o tipa .. sustine ca este la liceu in clasa a 12 a si ca este majora (18 ani ) ... mi-a data cateva detalii mai exact face masaj erotic nud ... mi-a zis din start ca nu face sex ... decat oral si finalizare ... pretul fiind de 1 million jumate o ora , mi-a dat si un id de messenger unde mi-a dat cateva poze care pareau familiare ... Tipa sustine ca nu are locatie si ca se deplaseaza doar la client . Intrebarea mea este urmatoarea  :Se merita sau nu ?

• Oras:bucuresti
Postat

Se merita doar daca este profesionista in meserie, pretul pentru asa ceva nu trebuie sa depaseasca 100 Lei, parerea mea.

Ma indoiesc ca la 18 ani are ceva aptitudini.

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Si la ce nr ai sunat,posteaza si tu niste poze,ne lasi asa cu ochii in soare????,altfel nu prea avem cum sa te ajutam.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Se merita doar daca este profesionista in meserie, pretul pentru asa ceva nu trebuie sa depaseasca 100 Lei, parerea mea.

Ma indoiesc ca la 18 ani are ceva aptitudini.

ba dobitocule asta este raspuns :slap2  lesti o catastrofa...ce profesionalism vretzi de la o **spam editat** :no2   ce fel de oameni sunteti nu pot sa-mi imaginez....sutetzi facutzi din laba si aruncatzi in pizda cu prastia...ce gandire idioata au unii ma fratilor :hmmm  :hmmm  :hmmm

• Oras:Satul cu ministri
Postat

ba dobitocule asta este raspuns :slap2  lesti o catastrofa...ce profesionalism vretzi de la o **spam editat** :no2   ce fel de oameni sunteti nu pot sa-mi imaginez....sutetzi facutzi din laba si aruncatzi in pizda cu prastia...ce gandire idioata au unii ma fratilor :hmmm  :hmmm  :hmmm

Da-mi voie sa te corectez, corect se zice asa, "facuti din laba, scuipati pe cearceaf si carati de muste-n pizda". :laugh2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Alo Domnu' in primult rand te rog nu mai maltrata Limba Romana si doi la mana ar trebuii sa vorbeti totusi putin mai frumos nu de alta daca insisti cu limbajul asta dovedesti ca esti taran crescut la bloc altfel.

• Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
Postat

Postat Astazi, 11:24

Chane'l, on 06 Dec 2013 - 08:49, said:snapback.png

Alo Domnu' in primult rand te rog nu mai maltrata Limba Romana si doi la mana ar trebuii sa vorbeti totusi putin mai frumos nu de alta daca insisti cu limbajul asta dovedesti ca esti taran crescut la bloc altfel.

Aceasta postare a fost editata de bbengoss: Astazi, 11:24

Postat

Ce ne facem cu retardatii astia din VEST?

Ce pot sa raspund la asa ceva - sa-ti fie de bine.

Postat

Ce ne facem cu retardatii astia din VEST?

Ce pot sa raspund la asa ceva - sa-ti fie de bine.

Amice plosk, rogu-te, fii bun si traduce-mi si mie ce ai scris, nu inteleg unde bati asa?, sunt si eu un batran curios. :laugh2

:hihat

Postat

De ce oare esti curios? Ai facut bascalie cumva si te simti prost??

Sau????????

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...