Sari la conținut

Leyla leyla

mylky

Postări Recomandate

Salut fraților de catarama , cineva ceva detalii de aceasta milf... asa e pe profil leyla leyla, eu am vorbit cu ea cândva , ii place sexul hard , bine-nțeles pe Cash dar , pe mine nu ma acceptat ! Nu ia plăcut de mine , daca se poate detalia puțin 

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
Acum 20 ore, laurc89 a spus:

Are cont si pe Badoo, este un milf spre granny chiar... Dupa parerea mea nu merita..... Nu este grozava, ziar la ce cere ea 100 eu0 sunt altele mai bune. Leyla Leyla. Pe facebook. O tipa roscata

Salut. E din salonta tipa. Am vazut o de cateva ori. Ultima oara cand am vazut o era cu unu la vreo 60 de ani. In realitate eu zic ca arata mai bine. Acu 2 ani am zarit o in aqua park in oradea. Si mie mi a zis cineva de ea cum ca ar face, am contactat o pe messenger dar mi a zis ca nici vorba

Nush ce sa cred

Link spre comentariu

Vad ca aceasta doamna Leyla Leyla apare în multe poze cu o persoana / cuplu ce practica swingul și 3some-ul la greu. Care e fără obligații și are timp de pierdut cu ea, sigur intra în cel puțin 2 femei dintr-un foc. Nu pot spune mai multe, dar tipul cu care are poze sigur nu cauta relație serioasa. Dacă o abordați, fiți măcar domni și nu futeti meciul ca și cu Florina (masaj) spunând ce știți de pe aici

• Like 3
Link spre comentariu
La 15.03.2021 la 15:19, venom5 a spus:

Vad ca aceasta doamna Leyla Leyla apare în multe poze cu o persoana / cuplu ce practica swingul și 3some-ul la greu. Care e fără obligații și are timp de pierdut cu ea, sigur intra în cel puțin 2 femei dintr-un foc. Nu pot spune mai multe, dar tipul cu care are poze sigur nu cauta relație serioasa. Dacă o abordați, fiți măcar domni și nu futeti meciul ca și cu Florina (masaj) spunând ce știți de pe aici

EU cunosc personal pe doamna.. E bunicica. Dar scumpa. Intradevar mam intalnit cu ea sí la party swing in ungaria dar asta nu cred sa fie dezavantaj. 

Link spre comentariu
La 16.02.2021 la 18:34, raul2774 a spus:

Sunt 2 persoane total diferite !!

Este aceași persoana,mai in vârstă dar de gașcă,ingrijita...încearcă și ea să aibă grijă de viata ei personală,cu acest motiv părăsea Oradea si se muta la Satu Mare...Pentru cei care au fantezii cu femei mature/gen granny,este de recomandat...

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bihor
  • Oras:Bihor
On 8/28/2022 at 2:36 PM, princess200 said:

Este aceași persoana,mai in vârstă dar de gașcă,ingrijita...încearcă și ea să aibă grijă de viata ei personală,cu acest motiv părăsea Oradea si se muta la Satu Mare...Pentru cei care au fantezii cu femei mature/gen granny,este de recomandat...

Pai pune un link sau ceva.. eu am cautato si pe bh si pe sm si nu am gasito..😅

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...