alarma Reputație: 829 Postat Februarie 25, 2021 Postat Februarie 25, 2021 On 2/23/2021 at 4:34 PM, rebbecaa said: Pai tu ai fugit repede 😂😂 Pup e in regula, am supravietuit... am urmat sugestia si am trecut pe la patiseria vis-a-vis de tine, si am luat placinta cu carne si pizza la tava, iar de la piata am luat cascaval, branza si... laptiiic nu pot sa spun cat de faina a fost combinatia pizza cu laptic, pe masina, si acasa: am executat placinta, tot cu lapte o sa mai trec pe la patiseria de langa tine... si daca tot sunt pe acolo...
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2021 Postat Februarie 25, 2021 Acum 47 minute, alarma a spus: e in regula, am supravietuit... am urmat sugestia si am trecut pe la patiseria vis-a-vis de tine, si am luat placinta cu carne si pizza la tava, iar de la piata am luat cascaval, branza si... laptiiic nu pot sa spun cat de faina a fost combinatia pizza cu laptic, pe masina, si acasa: am executat placinta, tot cu lapte o sa mai trec pe la patiseria de langa tine... si daca tot sunt pe acolo... haideeee ❤️ Poate facem împreuna plăcintă🤗😂
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2021 Postat Februarie 25, 2021 Astăzi este ultima zi in locatia Iancu Văcărescu nr 31, mâine o să revin cu detalii despre noua locație ! Pupici 🤗
m0f0ss Reputație: 287 Postat Februarie 25, 2021 Postat Februarie 25, 2021 Acum 9 ore, rebbecaa a spus: Astăzi este ultima zi in locatia Iancu Văcărescu nr 31, mâine o să revin cu detalii despre noua locație ! Pupici 🤗 Asteptam cu nerabdare🤗 1
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2021 Postat Februarie 26, 2021 Buna dragilor ! 🤗 De azi o să mă găsiți la aceasta adresa : Zona Torontalului complex blocurile noi ( Toronto Augustin coman nr 8 - 10 , scara E ! ) pupici 🤗
alarma Reputație: 829 Postat Februarie 26, 2021 Postat Februarie 26, 2021 1 hour ago, rebbecaa said: Buna dragilor ! 🤗 De azi o să mă găsiți la aceasta adresa : Zona Torontalului complex blocurile noi ( Toronto Augustin coman nr 8 - 10 , scara E ! ) pupici 🤗 sa nu-mi zici ca eu am inaugurat locatia? te tzuc
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2021 Postat Februarie 26, 2021 Acum 16 minute, alarma a spus: sa nu-mi zici ca eu am inaugurat locatia? te tzuc Da tu ai inaugurat locatia , aseară m-am mutat ! 🤗
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2021 Postat Februarie 26, 2021 o fin (max30 min ) - 150 lei • 1h - 300 lei (max 2 fin) Serviciile oferite in prețurile de mai sus sunt: sex normal , oralul in funcție de igiena , 69, gfe, finalizare corporală, diferite poziții , sărutări pe corp, sex între sâni, masaj erotic , masaj de relaxare. Servicii oferite extra : •c.i.m.- 50 lei •c.o.f. - 50 lei •uro activ- 70 lei •uro pasiv - 100 lei Diferite fantezii. Programarile se pot face telefonic , sms sau whattap. Neconfirmarea programarii cu o jumate de ora înainte duce la anularea sa. Intarzierile mari si neanunțarea lor duc la anularea programarii si blocarea numarului! Număr contact : 0736918447 Adresa : Zona Torontalului complex, blocurile noi (Toronto Augustin coman nr 8 - 10 , Scara E )
jocrep1 Reputație: 720 Postat Februarie 26, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 26, 2021 Acum 38 minute, alarma a spus: sa nu-mi zici ca eu am inaugurat locatia? te tzuc Ceva detalii? Sunt placinte prin zona? Cu parcarea cum stam, pentru cei care nu vin cu trotineta? Chestii deastea, ca fata stim deja ca e de vizitat. 😀 S-auzim de bine! 1
m0f0ss Reputație: 287 Postat Februarie 26, 2021 Postat Februarie 26, 2021 Raspuns pe whatsapp primesc si eu?🙂
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2021 Postat Februarie 26, 2021 Acum 3 ore, m0f0ss a spus: Raspuns pe whatsapp primesc si eu?🙂 Cred ca ți am răspuns ! 🤷🏻♀️🙂
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2021 Postat Februarie 26, 2021 Țin să mentionez că mâine nu sunt disponibilă la birou , nu lucrez ! Revin duminica ! Vă aștept duminica la “spovedit “! Pupici 🤗🤗🥰
futebine Reputație: 42 Postat Februarie 26, 2021 Postat Februarie 26, 2021 Am vrut sa vad ce mai face Rebeca asa ca am vizitot-o din nou. De data asta momentele petrecute impreuna au fost mai placute si mai intense. Te pup draga mea si ne revedem curand! 😘
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2021 Postat Februarie 26, 2021 Acum 2 ore, futebine a spus: Am vrut sa vad ce mai face Rebeca asa ca am vizitot-o din nou. De data asta momentele petrecute impreuna au fost mai placute si mai intense. Te pup draga mea si ne revedem curand! 😘 Pupici dragule și te aștept cu mare drag ! 🥰
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2021 Postat Februarie 28, 2021 Buna dimineața ! 🤗 Azi sunt disponibilă la birou ! 🤗 o fin (max30 min ) - 150 lei • 1h - 300 lei (max 2 fin) Serviciile oferite in prețurile de mai sus sunt: sex normal , oralul in funcție de igiena , 69, gfe, finalizare corporală, diferite poziții , sărutări pe corp, sex între sâni, masaj erotic , masaj de relaxare. Servicii oferite extra : •c.i.m.- 50 lei •c.o.f. - 50 lei •uro activ- 70 lei •uro pasiv - 100 lei Diferite fantezii. Programarile se pot face telefonic , sms sau whattap. Neconfirmarea programarii cu o jumate de ora înainte duce la anularea sa. Intarzierile mari si neanunțarea lor duc la anularea programarii si blocarea numarului! Număr contact : 0736918447 Adresa : Zona Torontalului complex, blocurile noi (Toronto Augustin coman nr 8 - 10 , Scara E )
Domnulspion7 Reputație: 20 Postat Martie 1, 2021 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Postat Martie 1, 2021 Ai terminat excursia la Bigăr ?
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Martie 1, 2021 Postat Martie 1, 2021 Buna ! 🤗 Azi mă găsiți lA birou începând cu ora 15:00! Pupici 🤗
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Martie 1, 2021 Postat Martie 1, 2021 o fin (max30 min ) - 150 lei • 1h - 300 lei (max 2 fin) Serviciile oferite in prețurile de mai sus sunt: sex normal , oralul in funcție de igiena , 69, gfe, finalizare corporală, diferite poziții , sărutări pe corp, sex între sâni, masaj erotic , masaj de relaxare. Servicii oferite extra : •c.i.m.- 50 lei •c.o.f. - 50 lei •uro activ- 70 lei •uro pasiv - 100 lei Diferite fantezii. Programarile se pot face telefonic , sms sau whattap. Neconfirmarea programarii cu o jumate de ora înainte duce la anularea sa. Intarzierile mari si neanunțarea lor duc la anularea programarii si blocarea numarului! Număr contact : 0736918447 Adresa : Zona Torontalului complex, blocurile noi (Toronto Augustin coman nr 8 - 10 , Scara E )
jocrep1 Reputație: 720 Postat Martie 1, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 1, 2021 Pentru ca nu stiam unde sta mai nou Rebeca am zis sa merg sa vad (😁motive domn'le). Zona cu dragoste in aer la cate fete sunt pe metru patrat pe acolo (ceea ce nu e rau). Nimic nou de adaugat la servicii. Multumit ca de fiecare data (nici eu nu sunt vreun carcotas). Oral, normal, cateva discutii si aia e, multumite ambele parti (sau cel putin partea mea 😃). Note: am mai zis ... peste 9 Locatia: ok. Cred ca mai buna ca precedenta. Nici n-am apucat sa studiez prea mult, eram oarecum si pe fuga. Si Rebeca a remarcat ca sunt cam grabit, mi-a zis. Cadou: nimic nou 150 o finalizare cum trebuie, nici prea lunga nici prea scurta, deci nu sunt chiar clientul ideal. Timp usa-usa (dus, sex, schimbat 2, 3 vorbe) cred ca undeva la 30 min. Nu m-am uitat la ceas dar oricum timpul zboara in compania ei. Te pup Rebeca! Eu, cel putin, iti multumesc pentru servicii si atitudine! N-am fost bun la chimie dar cu tine e ce trebuie. S-auzim de bine! 3
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Martie 1, 2021 Postat Martie 1, 2021 Acum 1 oră, jocrep1 a spus: Pentru ca nu stiam unde sta mai nou Rebeca am zis sa merg sa vad (😁motive domn'le). Zona cu dragoste in aer la cate fete sunt pe metru patrat pe acolo (ceea ce nu e rau). Nimic nou de adaugat la servicii. Multumit ca de fiecare data (nici eu nu sunt vreun carcotas). Oral, normal, cateva discutii si aia e, multumite ambele parti (sau cel putin partea mea 😃). Note: am mai zis ... peste 9 Locatia: ok. Cred ca mai buna ca precedenta. Nici n-am apucat sa studiez prea mult, eram oarecum si pe fuga. Si Rebeca a remarcat ca sunt cam grabit, mi-a zis. Cadou: nimic nou 150 o finalizare cum trebuie, nici prea lunga nici prea scurta, deci nu sunt chiar clientul ideal. Timp usa-usa (dus, sex, schimbat 2, 3 vorbe) cred ca undeva la 30 min. Nu m-am uitat la ceas dar oricum timpul zboara in compania ei. Te pup Rebeca! Eu, cel putin, iti multumesc pentru servicii si atitudine! N-am fost bun la chimie dar cu tine e ce trebuie. S-auzim de bine! Cu drag 🤗🤗 și mulțumesc și eu pentru frumoasele vizite și te mai aștept cu drag ! Pupici 🤗
Domnulspion7 Reputație: 20 Postat Martie 2, 2021 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Postat Martie 2, 2021 O programare se poate ?
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Martie 2, 2021 Postat Martie 2, 2021 Buna dragilor ! 🤗 o fin (max30 min ) - 150 lei • 1h - 300 lei (max 2 fin) Serviciile oferite in prețurile de mai sus sunt: sex normal , oralul in funcție de igiena , 69, gfe, finalizare corporală, diferite poziții , sărutări pe corp, sex între sâni, masaj erotic , masaj de relaxare. Servicii oferite extra : •c.i.m.- 50 lei •c.o.f. - 50 lei •uro activ- 70 lei •uro pasiv - 100 lei Diferite fantezii. Programarile se pot face telefonic , sms sau whattap. Neconfirmarea programarii cu o jumate de ora înainte duce la anularea sa. Intarzierile mari si neanunțarea lor duc la anularea programarii si blocarea numarului! Număr contact : 0736918447 Adresa : Zona Torontalului complex, blocurile noi (Toronto Augustin coman nr 8 - 10 , Scara E )
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 2, 2021 Postat Martie 2, 2021 Ce scrie pa corp? Nu am ochelarii la mine...cine imi traduce?🤪
jocrep1 Reputație: 720 Postat Martie 2, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 2, 2021 Acum 39 minute, ccfdtig a spus: Ce scrie pa corp? Nu am ochelarii la mine...cine imi traduce?🤪 Nu mai baga intrigi dinastea ca acuma ma gandeam ca desi am fost nu stiu. Ma faci sa gasesc motive sa ma duc iar.😂😂 S-auzim de bine! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum