Wad008 Reputație: 0 Postat Mai 5, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 5, 2024 Alte cupluri mai știți ?
oliveroliver Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2024 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 9, 2024 A mai fost careva la ei?
bull xxl Reputație: 10 Postat Ianuarie 10 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 10 Ciao, am văzut ca doamna are anunț singură!!! A fost cineva la ea???
Adi100 Reputație: 5 Postat Ianuarie 10 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Ianuarie 10 Acum 4 ore, bull xxl a spus: Ciao, am văzut ca doamna are anunț singură!!! A fost cineva la ea??? Dar ce te mai interesează ca merge doamna și singura daca ai zis ca sunt inconștienți ? Pana la urma cine te-a oprit sa faci protejat la o adică? Tare m-as mira sa îți fii zis ea neprotejat am încercat și eu sa fac neprotejat, ne cunoaștem de ceva timp și a zis ca nu. Până la urma urmei fiecare face ce vrea, eu dacă merg și fac neprotejat prin absurd ca accepta îmi asum fiindcă stiu ce este de capul lor, nu sunt inconștienți cum ai spus tu, crede-mă Acum ca face întâlniri câteodata singura nu mai sunt inconștienți?
olderman Reputație: 74 Postat Ianuarie 10 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 10 Acum 9 ore, bull xxl a spus: Ciao, am văzut ca doamna are anunț singură!!! A fost cineva la ea??? Doamna are deja un topic deschis unde sunt descrise câteva vizite-
Adi100 Reputație: 5 Postat Duminică la 09:38 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Duminică la 09:38 Da Doamnă pt întâlniri separat avea un nr de telefon separat, si recenzii pe acel nr de telefon din păcate nu mai este valabil acel nr de telefon, îl folosesc concomitent pe același nr de telefon ca și cuplu swing open minded
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum