Vizitator Anna1231 Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2021 Postat Februarie 19, 2021 Nu voi mai fi aici de mâine , doar astăzi . Mi-a părut bine de cunoștința 😘😘😘 spor la fetițe
Vizitator Anna1231 Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2021 Postat Februarie 20, 2021 Rog un admin sa șteargă topicul va rog frumos ! O zi buna sper să-l ștergeți dacă sunteți corecți admini
danutzzzzzzzz Reputație: 238 Postat Februarie 20, 2021 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Februarie 20, 2021 Acum 1 minut, Anna1231 a spus: Rog un admin sa șteargă topicul va rog frumos ! O zi buna sper să-l ștergeți dacă sunteți corecți admini Vrei sa o iei de la zero in alt oras? Sau dc sa fie sters topicul?
josephseed Reputație: 893 Postat Februarie 20, 2021 Postat Februarie 20, 2021 Mai Fanica, mai Ano... hai sa ve explic ceva. In primul rand am vrut sa scriu in Engelza/Germana, dar mi-am dat seama ca nu merita efortul pt pesti. Hai sa analizam cum vine asta cu Fanica. Eu, Fanica, neamt amorezat de Romanca Ana, vreau ca fata asta sa mearga din oras in oras,in toata Romania, cam 1 saptamana in fiecare, si sa suga si sa bage in ea cat mai multe pule pt ca.... e fata de treaba si imi place de ea si veau sa ii fie bine timp in care eu stau in Germania si dau refresh la forum sa vad unde e acuma si sa citesc cu si-au dat altii drumul in ea. Asta fie e un fel de cuckold de zile mari combinat cu exibitionism...putin probabil... ori tu esti peste/iubi/proxenetul ei si ai interesul ca sa mearga in cat mai multe orase si sa consume cat mai multa pula pentru ca asta inseamna mai multi bani pentru tine. Eu cred ca e varianta 2. Anno...ce sa stergi de aici, e realitatea. In afara de ce ai scris tu si Fanica tot ce scrie pe topicul asta e conform realitatii
josephseed Reputație: 893 Postat Februarie 20, 2021 Postat Februarie 20, 2021 Acuma am vazut ca am facut confuzie de topice cu cealalta care vroia stergere. Tot una e... acelasi calibru si aici si acolo
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum