Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2021 Postat Iunie 16, 2021 Acum 4 ore, alin fin a spus: Până luni sau marți nu revi ? Nu.
karaemir Reputație: 81 Postat Iunie 21, 2021 Oras:Pe unde apuc Oras:Pe unde apuc Postat Iunie 21, 2021 Mirela, revino la noi, nu ne lăsa! Am fost la tine a n- mai-știu-câta-oară, te-am savurat ca la douăzeci de ani, prins, lins, supt, rupt, salivat, ejaculat, pupat, îmbrățișat. Mi-e dor de tine deja. Mi-e dor de bucuria cu care mă primești, de înțelegerea ta, de tatuajele tale, de momentele fabuloase cu licking pussy, swallowing, cum in mouth, de dialogurile noastre speciale, Te sărut pe roză și ți-o laud tare! 1
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2021 Postat Iunie 22, 2021 Acum 17 ore, karaemir a spus: Mirela, revino la noi, nu ne lăsa! Am fost la tine a n- mai-știu-câta-oară, te-am savurat ca la douăzeci de ani, prins, lins, supt, rupt, salivat, ejaculat, pupat, îmbrățișat. Mi-e dor de tine deja. Mi-e dor de bucuria cu care mă primești, de înțelegerea ta, de tatuajele tale, de momentele fabuloase cu licking pussy, swallowing, cum in mouth, de dialogurile noastre speciale, Te sărut pe roză și ți-o laud tare! Dada,am revenit,sunt in Oradea azi si Maine dupa-amiaza…va pup si va astept cu Programari 😘😘😘
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2021 Postat Iunie 23, 2021 Hellllooooo….Disponibila ultima zi pana saptmana viitoare.Va pup si va astept cu programari 😘😘
bossumare Reputație: 170 Postat Iunie 24, 2021 Telefon: bossu_mare20 Oras:Regiunea de VEST Telefon: bossu_mare20 Oras:Regiunea de VEST Postat Iunie 24, 2021 Hello. Am reușit sa o punctez pe drăguța Mirela, e mișto tipa, chiar îmi place, nebunatica, ii place ceea ce face. Piercing-urile sunt The Best, daca va arată inimioarele din sfarcuri începeți sa salivați, cele mai hot. Arată destul de bine, dragutica și chiar m-am înțeles perfect, e comunicativa și deschisa la multe lucruri. ne-am făcut de cap 2 ore, oralul e mișto, Piercing-ul din limba face minuni, bineînțeles și cel de jos 🤪 Pentru mine a fost o experienta de neuitat, am rămas plăcut impresionat de Piercing-urile ei, are foarte multe și sunt chiar mișto daca ești adeptul lor. O sa revin cu siguranță cat o mai avem pe zona, aștept cu drag momentul. Cadou 350 lei - 2 ore 🤪, plăcere peste plăcere. Mirela mulțumesc pentru tot, te pup cu drag. 🥰👍🤗🤗 4
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2021 Postat Iunie 24, 2021 Mersi de vizita cat si de recenzia si de ce nu te mai astept cu drag cand voi reveni la Oradea adica marți sau miercuri cel mai sigur...Pupici la toata lumea.💋💋
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2021 Postat Iulie 5, 2021 Heiiii….Am revenit,va astept cu programari…pupici😘😘😘
fustangiu4 Reputație: 75 Postat Iulie 6, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 6, 2021 Acum 13 ore, mirela26 a spus: Heiiii….Am revenit,va astept cu programari…pupici😘😘😘 La Ce NUMAR raspunzi?
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2021 Postat Iulie 6, 2021 Acum 2 ore, fustangiu4 a spus: La Ce NUMAR raspunzi? Ție nu iti pot Răspunde la nici un nr… Ps:Disponibila preturile:200 lei 1h ,100 lei o finalizare iar pentru ca tot am făcut happy hour’uri cel pentru 2 ore va fi 350 lei…aceleași servicii care le știți deja…Va pup si va astept cu programari.😘😘
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2021 Postat Iulie 8, 2021 Heiii....disponibilă,ultimele 2 zile...azi si maine tot după masă voi fii disponibilă.Azi disponibilă până la 00:00...Va pup si ca astept cu drag.💋💋💋
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2021 Postat Iulie 9, 2021 Disponibila…Ultima zi,va pup si va astept cu programari.😘😘😘
gnom Reputație: 68 Postat Iulie 11, 2021 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Postat Iulie 11, 2021 Salutare, vineri pe la ora 16.00 am fost și eu la dansa, programare făcută înainte cu juma de ora pe WhatsApp, ajuns la ea servit cu un suc rece, mers la dus și apoi în dormitor, ce sa zic, mie unu mia plăcut, m-am înțeles bine, probabil ca a fost click-ul ala între noi, amiabila, fără comentarii, am plătit 200 de lei ora, nu face FK și anal, în rest tot ce vrei, cim, cob etc, chiar a fost ok, a zis ca se va retrage din meserie, dacă nu se retrage eu am sa o mai vizitez. 1
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2021 Postat Iulie 14, 2021 La 11.07.2021 la 10:44, gnom a spus: Salutare, vineri pe la ora 16.00 am fost și eu la dansa, programare făcută înainte cu juma de ora pe WhatsApp, ajuns la ea servit cu un suc rece, mers la dus și apoi în dormitor, ce sa zic, mie unu mia plăcut, m-am înțeles bine, probabil ca a fost click-ul ala între noi, amiabila, fără comentarii, am plătit 200 de lei ora, nu face FK și anal, în rest tot ce vrei, cim, cob etc, chiar a fost ok, a zis ca se va retrage din meserie, dacă nu se retrage eu am sa o mai vizitez. Mersi mult de tot atât de vizita cât si de recenzie si te mai astept oricând… PS.Iată ca am revenit încă câteva zile,mai precis pana la sf lunii…Va pup dulce si va astept cu programari in seara asta pana la ora 24.😘😘
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2021 Postat Iulie 15, 2021 Neata!!Disponibila.Va astept cu Programari.😘😘
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2021 Postat Iulie 16, 2021 Neața,disponibilă.Va astept cu programări.💋💋
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2021 Postat Iulie 16, 2021 Locuri libere pentru Programari pana la Ora 24….Va astept cu drag.😘😘
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2021 Postat Iulie 17, 2021 Neata,disponibila pentru Programari.Va pup si va astept cu drag 😘😘
pitiu98 Reputație: 224 Postat Iulie 17, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 17, 2021 Salutare, Mi-am facut programare astazi la ora 10:00 la domnisoara Mirela fiind prin zona Ared am zis sa urc pana la ea si bine am facut. Blocul nu este greu de gasit dar am inconjurat blocul pana am gasit scara :)) M-a poftit inauntru, este fix ca in poze, am cerut un pahar cu apa dupa care m-am bagat la dus. Cand am iesit de la dus m-am indreptat spre cuibusorul cu nebunii unde ea deja ma astepta in costumul Evei (placut surprins). A inceput cu ON destul de bun, se foloseste si de mana dar nu m-a deranjat, mi-a placut ca a stiut exact cand sa puna prezervativul chiar am vrut sa ii zic si eu asta (poate telepatie ) si nu este singura coincidenta, a spus ca ii place pe la spate (pozitia mea preferata ) se pare ca este si pozitia ei preferata si am inceput sa pompez, priveliste frumoasa, cur moale numai bun de dat, dupa vreo nu stiu 10-15 minute m-am si terminat, nu am mai apucat sa schimbam alta pozitie, am vazut ca ii place, dadea si contre am zis ca asa ma termin. Am vrut sa mai raman la o finalizare dar la mine a doua finalizare tine mult si nu am avut chiar asa mult timp de pierdut prin oras. Facut dus, imbracat, si am plecat. Note: Locatie: 9 - nu prea imi place zona Ared, destul de circulat, nu stii niciodata de cine dai. Atitudine: 10 - prietenoasa, sociabila, te simti bine cu ea. Aspect fizic: 9 - mie mi-a placut mult findul ei, poate ii mai fac o vizita inainte sa plece. ON: 9 - destul de bun, placut surprins. NP: 10 - mi-au placut contrele ei si privelistea. T: 100/fin - Ca si preturi are 100/fin & 200/h De recomandat? Da. De revenit - As reveni inainte sa plece, sa vedem cum ma incadrez. 1
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2021 Postat Iulie 17, 2021 Acum 5 ore, pitiu98 a spus: Salutare, Mi-am facut programare astazi la ora 10:00 la domnisoara Mirela fiind prin zona Ared am zis sa urc pana la ea si bine am facut. Blocul nu este greu de gasit dar am inconjurat blocul pana am gasit scara :)) M-a poftit inauntru, este fix ca in poze, am cerut un pahar cu apa dupa care m-am bagat la dus. Cand am iesit de la dus m-am indreptat spre cuibusorul cu nebunii unde ea deja ma astepta in costumul Evei (placut surprins). A inceput cu ON destul de bun, se foloseste si de mana dar nu m-a deranjat, mi-a placut ca a stiut exact cand sa puna prezervativul chiar am vrut sa ii zic si eu asta (poate telepatie ) si nu este singura coincidenta, a spus ca ii place pe la spate (pozitia mea preferata ) se pare ca este si pozitia ei preferata si am inceput sa pompez, priveliste frumoasa, cur moale numai bun de dat, dupa vreo nu stiu 10-15 minute m-am si terminat, nu am mai apucat sa schimbam alta pozitie, am vazut ca ii place, dadea si contre am zis ca asa ma termin. Am vrut sa mai raman la o finalizare dar la mine a doua finalizare tine mult si nu am avut chiar asa mult timp de pierdut prin oras. Facut dus, imbracat, si am plecat. Note: Locatie: 9 - nu prea imi place zona Ared, destul de circulat, nu stii niciodata de cine dai. Atitudine: 10 - prietenoasa, sociabila, te simti bine cu ea. Aspect fizic: 9 - mie mi-a placut mult findul ei, poate ii mai fac o vizita inainte sa plece. ON: 9 - destul de bun, placut surprins. NP: 10 - mi-au placut contrele ei si privelistea. T: 100/fin - Ca si preturi are 100/fin & 200/h De recomandat? Da. De revenit - As reveni inainte sa plece, sa vedem cum ma incadrez. Mersi mult atât de vizita cât si de recenzie si oricand(cât mai stau in aceasta meserie pe la voi),te astept cu drag😘😘 Va astept in continuare cu programari…😘😘
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2021 Postat Iulie 18, 2021 Buna dimineata…Disponibila pentru programari.Va pup si va astept cu drag.😘😘😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum