amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 6, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2013 Cateva filme care mi-au placut mult de tot: Thor 1+2Wrath of the Titans 2012The avengers 2012Outlander 2008Aliens (toate, inclusiv vs Hunter)John Carter 2012After Earth 2013Avatar 2009 Va rog sa spuneti ce ar mai merita de vizionat din acest gen de filme.Pupici multi! PS. Sorry Oli, dar e altfel de gen... Pup!
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Decembrie 6, 2013 Deci ne-ai zapacit Un topic cu retete culinare cand deschizi?
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 6, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 6, 2013 Deci ne-ai zapacit Un topic cu retete culinare cand deschizi?Bombonelu', la plictiseala de aici... nu prea vad de ce te plangi...
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Decembrie 6, 2013 Nu ma plang,mi-e doar foame
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Decembrie 7, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 7, 2013 Nu ma plang,mi-e doar foame
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 7, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Decembrie 7, 2013 Niste pufuleti cu sare n-ai Pisicuts?
JackBlack Reputație: 1026 Postat Decembrie 7, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2013 Gravity: Misiune in spatiu (2013) http://www.imdb.com/title/tt1454468/Oblivion. Planeta uitata (I) (2013) http://www.imdb.com/title/tt1483013/
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 7, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Decembrie 7, 2013 Amada,lasa-le raului de filme,caltabosh,carnati,toba,stii sa faci?
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 7, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2013 Event Horizon, vechi dar bun.
midas Reputație: 1187 Postat Decembrie 7, 2013 Oras:n/a Oras:n/a Postat Decembrie 7, 2013 Butterfly effect,Men in black,Planet of the apes (varianta anilor 60),The cube,Back to the future,Stargate (filmele și serialele),StarTrek - Enterprise,Quantum Leap ( Capcana timpului - serial) in general, filmele care tratează subiectul meu preferat: timpul!
antigoo Reputație: 456 Postat Decembrie 7, 2013 Oras:no Oras:no Postat Decembrie 7, 2013 Dune varianta 2000. Exceptional, urmeaza cartea aproape la litera. 2
alex1199 Reputație: -505 Postat Decembrie 7, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 7, 2013 I am legend
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 7, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 7, 2013 I am legendSuper!Si "I, Robot"
alma Reputație: 131 Postat Decembrie 7, 2013 Oras:Here, there and everywhere ! Oras:Here, there and everywhere ! Postat Decembrie 7, 2013 Dune (1984) Moon (2009)
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 7, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 7, 2013 Prometheus 2012
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 7, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Decembrie 7, 2013 Amado,dragoste mai facem si noi sau ne uitam doar la filme? Te tzuc!
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 7, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 7, 2013 Amado,dragoste mai facem si noi sau ne uitam doar la filme? Te tzuc!Eu am facut deja, pana diseara mai fac... Tu tot cu laba te lauzi sau vrei sa trecem la lucruri mai interesante? Recent vazut:Elysium 2013
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 7, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Decembrie 7, 2013 Pana pe 24 laba,sunt in post...dupa,poate ma invit la tine la o sarma si un carnat
shiva Reputație: 3141 Postat Decembrie 7, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Decembrie 7, 2013 Alien!! cum de ati uitat de Alien???
JackBlack Reputație: 1026 Postat Decembrie 7, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2013 Alien!! cum de ati uitat de Alien??? Cateva filme care mi-au placut mult de tot: Thor 1+2Wrath of the Titans 2012The avengers 2012Outlander 2008Aliens (toate, inclusiv vs Hunter)John Carter 2012After Earth 2013Avatar 2009 Va rog sa spuneti ce ar mai merita de vizionat din acest gen de filme.Pupici multi! PS. Sorry Oli, dar e altfel de gen... Pup! Oricum foarte misto Alien toata seria, mai ales pentru perioada cand au fost facute.
nicolae32 Reputație: 192 Postat Decembrie 7, 2013 Oras:craiova Oras:craiova Postat Decembrie 7, 2013 TroyThe GladiatorRome, Spartacus, Game of thrones (serialul)The HobbitLord of the rings (seria)Iron CladThe 13th warriorBeowulfReign of FireMortal KombatThe Dark KnightThe Hunger GamesWall-EX-man First ClassJohn CarterIron ManV for VendettaResident EvilWatchmenX-men WolverineTerminator SalvationThe fifth elementMatrixHellboyTotal RecallBladeUnderworldDoomsdayThe day after tomorrowIndependence dayStargate ( serialul)Aeon FluxThe league of extraordinary gentlemenWaterworldUniversal soldier Acestea sunt unele din multele filme care mi-au lasat o impresie placuta
rick.the.dick Reputație: 233 Postat Decembrie 7, 2013 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Postat Decembrie 7, 2013 Este putin mai soft eu sunt mai romantic ... dar mie mi-a placut. Red Planet (2000)http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTY2MzE0MjAwOF5BMl5BanBnXkFtZTYwNDM4Mzg2._V1_SX640_SY720_.jpg
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 7, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 7, 2013 @Rick.the Dick, Imi place la nebunie avatarul tau , filmul ramane sa-l vad... @Kostachis, din lista aia mare... poti, te rog, sa recomanzi ce ti-a placut mult din genul SF/Aventura?Mercic frumos!Si pupici de noapte buna!
rick.the.dick Reputație: 233 Postat Decembrie 7, 2013 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Postat Decembrie 7, 2013 @Amanda.dulcica,sa imi spui daca ti-a placut filmul,despre avatar ... multumesc.vise frumoase
nicolae32 Reputație: 192 Postat Decembrie 7, 2013 Oras:craiova Oras:craiova Postat Decembrie 7, 2013 @Kostachis, din lista aia mare... poti, te rog, sa recomanzi ce ti-a placut mult din genul SF/Aventura?Mercic frumos!Si pupici de noapte buna! Mie imi plac mai mult cele cu tenta medievala. Cam greu sa recomand nestiind ce iti place. Care mi-au placut mie in mod deosebit: The Gladiator - A fost unul din filmele preferate ale copilariei mele.Rome, Spartacus, Game of thrones (serialul) - Toate trei sunt super. Recomand Rome ptr cei care le plac filmele cu tenta politica, istorica si mai spre realitate.The Hobbit - Abea astept sa apara Hobbit 2 IronClad - Desi a aparut de ceva timp, spun rusinos ca l-am vazut de curand. James Purefoy e unul din actorii mei preferati.The 13th warrior - Antonio Banderas in rol principal Beowulf - E o animatie despre o legenda a vikingilor.The Dark Knight - Ultimul film cu batman, si cel mai reusit, a fost chiar bun.The Hunger Games - Mi-a placut mult, dar cred ca la vazut toata lumea la cata reclama a fost ptr el.Underworld - Kate Beckinsale vampir, nu mai e nimic de spus.Aeon Flux - Charlize Theron asasin Si restul sunt misto, nu-ti pierzi timpul daca le vizualizezi: WatchmenTroy The day after tomorrowThe league of extraordinary gentlemenIndependence dayX-man First ClassJohn CarterIron ManX-men WolverineTerminator SalvationDoomsdayReign of Fire Astea sunt mai vechi si cred ca le-a vazut toata lumea la tv: BladeThe fifth elementMatrixMortal KombatV for VendettaLord of the rings (seria)Stargate ( serialul)Resident EvilTotal RecallWall-EWaterworldUniversal soldierHellboy
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum