Sari la conținut

Bruneta SEXY- 0742501817

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Salutare,

Anunt publi:Bruneta finuta, satisfac placerile domnilor generosi la domiciliu meu. Tel 0742501817

Poze reale:

Ieri a aparut anuntul domnisoarei,sunt cer detail in ceea ce priveste preturile:70 ron/fin doar ON,100 ron/fin ON+NP,locatie in zona aradului,mai exact pe fosta strada Campina,acum Dr.Grigore T.Popa,...la telefon a fost ok,a vorbit frumos,stabilesc intalnire, ii spun ca  pot ajunge in 20-30 min,ajung la locul indicat sun din nou,imi raspunde imi spune ca trebuie sa intru pe o straduta ,locatia fiind la o vila cu mai multe garsoniere,apartamente.

Vine jos imi deschide ,fata este cea din poze ,urcam sus in camera, ii spun ca vreau o fin cu 100 ron,merg inaite la baie pentru igenizare,baia curate cei drept  putin inghesuita fiind o garsoniera nu foarte mare,ajung in camera incepem actiunea,fata se dezbraca nu arata rau dar nici foarte foarte....incepe cu un oral care a fost cat de cat ok nu prea ma multumit datorita faptului ca era pe graba,tot timpul vorbea la telefon si inaintea actului si dupa,indicand potentialilor client locatia ei,dupa oral am trecut la normal unde am finalizat destul de repede ca nu ma simteam ok si vream sa plec cat mai repede.

Fata:6

Atitudine:4(vb la tel cu alti client nu este ok)

Oral:5,5-6 max

Normal:5-6 (am finalizat repede pe la spate ca ma lovea un miros de toata jena,spre surprinderea mea dupa fin eu ma duc la dus sa ma spal,venit de la dus ea era deja imbracata pregatita sa astepte urmatorul client,naspa.imi pare rau de cel care urma sa vina)imbracat repede si plecat am fost.....toata actiunea a durat maxim 15-20 min.

Igena:3(mirosuri suspecte),dantura este ok,bine ca nu saruta, oricum nu eram curios.

Astazi am avut surpriza mai mare trecand prin zona aradului ce sa vezi,domnisoara in fata la o benzinarie la iesire din oras catre Arad,deci fata lucreaza la strada,fiind probabil frig,fetele incep sa lucreze inauntu,acuma imi explic atitudinea,igena...etc...nu e familiarizata cu baia

Eu nu mai revin sigur.

Spor!!!

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Tie iti pare de cel ce urma sa vina dupa tine...dar mie imi pare rau de tine nu te-ai gandit la cel dinaintea ta care o lasat acolo "parfumul"  ce l-ai inhalat! nu inteleg de ce nu stabilim de la inceput aspectele astea si sa o trimitem la dus obligatoriu iar daca spune ca a facut si nu se vede...adica nu e cu prosopul umed pe ea sau cu parul ud...facem cale intoarsa! dar problema e stimabililor la noi care ulterior ridicam astfel de probleme

Postat

Da sa sti ca ma-m gandit dar era prea tarziu sa dau inapoi singurul lucru care la-m facut a fost sa termin cat mai repede si sa plec,ai dreptate in cea ce priveste igena unor fete,singure ar trebui sa faca dus inainte si dupa fiecare clint nu se gandesc ca se expun bolilor,nu se gandesc nici la ele nici la clienti.Apreciez pe cele care sunt curate de ti mai mare dragu sa stai langa ele.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.