Sari la conținut

🍑 🍑 ❗Maryam New ❗🍑 🍑 0761442676

Vizitator maryamm

Postări Recomandate

Vizitator maryamm
Reputație: 0
Postat

☁☁☁☁☁☁☁

IMG_20210227_094016.jpg

Postat

Am fost si eu la ea azi. E o fata foarte frumoasa si draguta. Nu prea le am cu cuvintele dar pot sa spun ca merita un 10/10.

Apropo, data viitoare cand ne intalnim sa cumperi si apa 😂😂

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator maryamm
Postat
Acum 27 minute, username20 a spus:

Am fost si eu la ea azi. E o fata foarte frumoasa si draguta. Nu prea le am cu cuvintele dar pot sa spun ca merita un 10/10.

Promit, jur pe roșu !! 🔴 

Multumesc mult  pentru recenzie si sa ne revedem cu bine 😇 

O zi minunata sa ai

Vizitator maryamm
Postat

Buna dragilor, va multumesc mult pentru ca m-ati primit la voi . Si promit sa revin curand la voi , multe persoane nu au reusit sa vina..insa data viitoare stau 5 zile  poate si mai mult. 

Grija de voi si sa ne revedem cu bine .. 

• Oras:Oradea
Postat
1 hour ago, maryamm said:

Buna dragilor, va multumesc mult pentru ca m-ati primit la voi . Si promit sa revin curand la voi , multe persoane nu au reusit sa vina..insa data viitoare stau 5 zile  poate si mai mult. 

Ma bucur ca ai decis sa mai revii la noi, data viitoare voi face tot posibilul sa ajung intre labutele tale 😉😈😘, ai grija di tine si spor sa ai la ciocane tari🤭😘

• Minus 1
Postat
Acum 5 ore, username20 a spus:

asta da recenzie 

creste nivelul forumului

• Haha 1
  • Minus 1
Postat
Acum 1 oră, maryamm a spus:

vezi ca la floresti vine tot fumul din cluj

• Minus 3
Vizitator maryamm
Postat
Acum 9 minute, inspire2025 a spus:

asta da recenzie 

creste nivelul forumului

💁💩 Tu ! 

Postat
10 minutes ago, inspire2025 said:

asta da recenzie 

creste nivelul forumului

Fix ca recenzia ta la Ilona 😂😂😂

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator maryamm
Postat
Acum 20 minute, nickname90 a spus:

Ma bucur ca ai decis sa mai revii la noi, data viitoare voi face tot posibilul sa ajung intre labutele tale 😉😈😘, ai grija di tine si spor sa ai la ciocane tari🤭😘

Te pup rrauuu👅

Vizitator maryamm
Postat
Chiar acum, nickname90 a spus:

Fix ca recenzia ta la Ilona 😂😂😂

(Adevarat grăiești 🤦)

Postat
3 minutes ago, maryamm said:

(Adevarat grăiești 🤦)

Scuza ma te rog🙏 nu vreau sa-i fac reclama la alta pe topicul tau dar nu m-am putut abtine😂😂😂😈

Vizitator maryamm
Postat
Acum 1 minut, nickname90 a spus:

Scuza ma te rog🙏 nu vreau sa-i fac reclama la alta pe topicul tau dar nu m-am putut abtine😂😂😂😈

Lasa ca si eu vazut aseara ce scrie accest coco jambo ..😂😂😂

• Membru Premium
  • Oras:România ❤️
  • Oras:România ❤️
Postat
La 27.02.2021 la 8:52, maryamm a spus:

🌼Ultima zi 🌼  

IMG_20210227_085100.jpg

Salutare!

Am vizitat-o și eu pe Maryamm. Programarea a mers ușor, prin telefon cu o zi înainte, cu confirmare cu o oră înainte.

Locația: zona Oneștilor. Un apartament închiriat, cu regim hotelier, curat, luminos, stilat. În mod evident Mary pune un accent deosebit pe curățenie și ordine.

Mary. O femeie de cca. 1,60, brunetă, o tânără foarte frumoasă, cu dantura albă, fața cu gropițe, părul ușor ondulat, tenul măsliniu, sânii fermi, carnea tare, corpul conturat, cu un fund bestial. Curată, miroase bine, parfumată discret. Mi-a făcut o impresie foarte bună încă de la prima vedere. M-a poftit la masă, am recapitulat împreună ce și cum facem, apoi după igienizare ne-am dus direct în dormitor. 

Te cucerește cu profunzimea gesturilor sale, cu atenția acordată, săruturile care sună excitante, cu limba jucăușă, mângâierile  continue, parcă nu vroia să înceteze. În cest stil ne-am alintat reciproc, apoi am trecut la acțiune. Cum a mai scris și altcineva, parcă ești cu amanta. Vizibil îi place ceea ce face, plăcerea o face radiantă, mai frumoasă, eu am zis că este plăcerea silențioasă întrupată. Savurează sexul în tăcere dar cu profundă plăcere. A trecut ora repede, parcă am fost împreună doar câteva minute. În final ne-am îmbrățișat, am stat un pic de vorbă, ne-am liniștit savurându-ne reciproc după un amor lung și codimentat. 

Nota 10 pe linie. Oral lung, cu atenție la zonele învecinate, tentații de deep,  savarină frumoasă, primitoare, îți oferă o senzație aparte. Multe poziții, succesive, spontane, căutam penetrarea să fie cât mai profundă. Recunosc fizicul ei mi-a permis să luăm poziții speciale. Finalizarea a fost foarte energică, explozivă și puternică. M-am mirat cât de tare și repede s-a pus în acțiune , a contribuit așa cum trebuie la finalizare. După igienizare, am mai stat de vorbă, nu m-a grăbit deloc. Am ieșit de la ea mulțumit. De revenit categoric DA. A existat o chimie și o compatibilitate care mă fac să o caut cu prima ocazie. O surpriză foarte plăcută. Am stat o oră, prețul 300.  Maryamm mulțumesc. 

• Like 8
  • Mersi 1
  • Minus 1
Vizitator maryamm
Postat
Acum 11 minute, ursuletulpanda a spus:

Salutare!

Am vizitat-o și eu pe Maryamm. Programarea a mers ușor, prin telefon cu o zi înainte, cu confirmare cu o oră înainte.

Locația: zona Oneștilor. Un apartament închiriat, cu regim hotelier, curat, luminos, stilat. În mod evident Mary pune un accent deosebit pe curățenie și ordine.

Mary. O femeie de cca. 1,60, brunetă, o tânără foarte frumoasă, cu dantura albă, fața cu gropițe, părul ușor ondulat, tenul măsliniu, sânii fermi, carnea tare, corpul conturat, cu un fund bestial. Curată, miroase bine, parfumată discret. Mi-a făcut o impresie foarte bună încă de la prima vedere. M-a poftit la masă, am recapitulat împreună ce și cum facem, apoi după igienizare ne-am dus direct în dormitor. 

Te cucerește cu profunzimea gesturilor sale, cu atenția acordată, săruturile care sună excitante, cu limba jucăușă, mângâierile  continue, parcă nu vroia să înceteze. În cest stil ne-am alintat reciproc, apoi am trecut la acțiune. Cum a mai scris și altcineva, parcă ești cu amanta. Vizibil îi place ceea ce face, plăcerea o face radiantă, mai frumoasă, eu am zis că este plăcerea silențioasă întrupată. Savurează sexul în tăcere dar cu profundă plăcere. A trecut ora repede, parcă am fost împreună doar câteva minute. În final ne-am îmbrățișat, am stat un pic de vorbă, ne-am liniștit savurându-ne reciproc după un amor lung și codimentat. 

Nota 10 pe linie. Oral lung, cu atenție la zonele învecinate, tentații de deep,  savarină frumoasă, primitoare, îți oferă o senzație aparte. Multe poziții, succesive, spontane, căutam penetrarea să fie cât mai profundă. Recunosc fizicul ei mi-a permis să luăm poziții speciale. Finalizarea a fost foarte energică, explozivă și puternică. M-am mirat cât de tare și repede s-a pus în acțiune , a contribuit așa cum trebuie la finalizare. După igienizare, am mai stat de vorbă, nu m-a grăbit deloc. Am ieșit de la ea mulțumit. De revenit categoric DA. A existat o chimie și o compatibilitate care mă fac să o caut cu prima ocazie. O surpriză foarte plăcută. Am stat o oră, prețul 300.  Maryamm mulțumesc. 

Multumesc pentru recenzie  🐼

( poezie )😇 

Curand voi reveni 😈 

O zi minunata sa ai 💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Un oral de un aproape perfect,o ființă calmă si dulcică---o întâlnire reușită !Te pupy.(Elsa)😊😊

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator maryamm
Postat
Acum 1 oră, raul2774 a spus:

Un oral de un aproape perfect,o ființă calmă si dulcică---o întâlnire reușită !Te pupy.(Elsa)😊😊

😇 ahhhh ce dulceeeee 😇 

Te pup dulce ❄❄❄❄

Vizitator maryamm
Postat

La Multi Ani dragiilor 😍, va doresc o zi minunata..💪

Maine voi fi in orasul vostru ❤ 

Voi anunta cand ajung  locatia :gifs_ojos:coupleIMG_20210307_102149.jpg.6475ee560a3132055472b9f291359f9e.jpg

Postat
1 hour ago, maryamm said:

La Multi Ani dragiilor 😍, va doresc o zi minunata..💪

Maine voi fi in orasul vostru ❤ 

Voi anunta cand ajung  locatia :gifs_ojos:coupleIMG_20210307_102149.jpg.6475ee560a3132055472b9f291359f9e.jpg

Ce vesti bune🤩 de data asta nu te ratez 😉😘🤗

Vizitator maryamm
Postat
Acum 21 minute, nickname90 a spus:

Ce vesti bune🤩 de data asta nu te ratez 😉😘🤗

In 4 zile , tot faci tu cumva sa vi 😈😇

Pupicii 

• Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
Postat

Te așteptăm cu nerăbdare.... Doar 4 zile ??? E cam puțin pt noi...

Postat
2 hours ago, maryamm said:

In 4 zile , tot faci tu cumva sa vi 😈😇

Pupicii 

Fii sigura😉😘

Vizitator maryamm
Postat
Acum 3 ore, theone25 a spus:

De ce stai așa puțin ??🤔

Daca e totul ok, voi prelungi :)

Vizitator maryamm
Postat
Acum 3 ore, mihaimisu80 a spus:

Te așteptăm cu nerăbdare.... Doar 4 zile ??? E cam puțin pt noi...

Hmm.. Facem sa fie bine 😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 6 guests

• Creează nouă...