username20 Reputație: 4 Postat Februarie 27, 2021 Postat Februarie 27, 2021 Am fost si eu la ea azi. E o fata foarte frumoasa si draguta. Nu prea le am cu cuvintele dar pot sa spun ca merita un 10/10. Apropo, data viitoare cand ne intalnim sa cumperi si apa 😂😂. 4 1
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2021 Postat Februarie 27, 2021 Acum 27 minute, username20 a spus: Am fost si eu la ea azi. E o fata foarte frumoasa si draguta. Nu prea le am cu cuvintele dar pot sa spun ca merita un 10/10. Apropo, data viitoare cand ne intalnim sa cumperi si apa 😂😂. Promit, jur pe roșu !! 🔴 Multumesc mult pentru recenzie si sa ne revedem cu bine 😇 O zi minunata sa ai
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2021 Postat Februarie 27, 2021 Buna dragilor, va multumesc mult pentru ca m-ati primit la voi . Si promit sa revin curand la voi , multe persoane nu au reusit sa vina..insa data viitoare stau 5 zile poate si mai mult. Grija de voi si sa ne revedem cu bine ..
nickname90 Reputație: 2928 Postat Februarie 27, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 27, 2021 1 hour ago, maryamm said: Buna dragilor, va multumesc mult pentru ca m-ati primit la voi . Si promit sa revin curand la voi , multe persoane nu au reusit sa vina..insa data viitoare stau 5 zile poate si mai mult. Grija de voi si sa ne revedem cu bine .. Ma bucur ca ai decis sa mai revii la noi, data viitoare voi face tot posibilul sa ajung intre labutele tale 😉😈😘, ai grija di tine si spor sa ai la ciocane tari🤭😘 1
inspire2025 Reputație: -612 Postat Februarie 27, 2021 Postat Februarie 27, 2021 Acum 5 ore, username20 a spus: Am fost si eu la ea azi. E o fata foarte frumoasa si draguta. Nu prea le am cu cuvintele dar pot sa spun ca merita un 10/10. Apropo, data viitoare cand ne intalnim sa cumperi si apa 😂😂. asta da recenzie creste nivelul forumului 1 1
inspire2025 Reputație: -612 Postat Februarie 27, 2021 Postat Februarie 27, 2021 Acum 1 oră, maryamm a spus: Buna dragilor, va multumesc mult pentru ca m-ati primit la voi . Si promit sa revin curand la voi , multe persoane nu au reusit sa vina..insa data viitoare stau 5 zile poate si mai mult. Grija de voi si sa ne revedem cu bine .. vezi ca la floresti vine tot fumul din cluj 3
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2021 Postat Februarie 27, 2021 Acum 9 minute, inspire2025 a spus: asta da recenzie creste nivelul forumului 💁💩 Tu !
nickname90 Reputație: 2928 Postat Februarie 27, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 27, 2021 10 minutes ago, inspire2025 said: asta da recenzie creste nivelul forumului Fix ca recenzia ta la Ilona 😂😂😂 1 1
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2021 Postat Februarie 27, 2021 Acum 20 minute, nickname90 a spus: Ma bucur ca ai decis sa mai revii la noi, data viitoare voi face tot posibilul sa ajung intre labutele tale 😉😈😘, ai grija di tine si spor sa ai la ciocane tari🤭😘 Te pup rrauuu👅
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2021 Postat Februarie 27, 2021 Chiar acum, nickname90 a spus: Fix ca recenzia ta la Ilona 😂😂😂 (Adevarat grăiești 🤦)
nickname90 Reputație: 2928 Postat Februarie 27, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 27, 2021 3 minutes ago, maryamm said: (Adevarat grăiești 🤦) Scuza ma te rog🙏 nu vreau sa-i fac reclama la alta pe topicul tau dar nu m-am putut abtine😂😂😂😈
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2021 Postat Februarie 27, 2021 Acum 1 minut, nickname90 a spus: Scuza ma te rog🙏 nu vreau sa-i fac reclama la alta pe topicul tau dar nu m-am putut abtine😂😂😂😈 Lasa ca si eu vazut aseara ce scrie accest coco jambo ..😂😂😂
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 4201 Postat Februarie 28, 2021 Oras:România ❤️ Oras:România ❤️ Membru Premium Postat Februarie 28, 2021 La 27.02.2021 la 8:52, maryamm a spus: 🌼Ultima zi 🌼 Salutare! Am vizitat-o și eu pe Maryamm. Programarea a mers ușor, prin telefon cu o zi înainte, cu confirmare cu o oră înainte. Locația: zona Oneștilor. Un apartament închiriat, cu regim hotelier, curat, luminos, stilat. În mod evident Mary pune un accent deosebit pe curățenie și ordine. Mary. O femeie de cca. 1,60, brunetă, o tânără foarte frumoasă, cu dantura albă, fața cu gropițe, părul ușor ondulat, tenul măsliniu, sânii fermi, carnea tare, corpul conturat, cu un fund bestial. Curată, miroase bine, parfumată discret. Mi-a făcut o impresie foarte bună încă de la prima vedere. M-a poftit la masă, am recapitulat împreună ce și cum facem, apoi după igienizare ne-am dus direct în dormitor. Te cucerește cu profunzimea gesturilor sale, cu atenția acordată, săruturile care sună excitante, cu limba jucăușă, mângâierile continue, parcă nu vroia să înceteze. În cest stil ne-am alintat reciproc, apoi am trecut la acțiune. Cum a mai scris și altcineva, parcă ești cu amanta. Vizibil îi place ceea ce face, plăcerea o face radiantă, mai frumoasă, eu am zis că este plăcerea silențioasă întrupată. Savurează sexul în tăcere dar cu profundă plăcere. A trecut ora repede, parcă am fost împreună doar câteva minute. În final ne-am îmbrățișat, am stat un pic de vorbă, ne-am liniștit savurându-ne reciproc după un amor lung și codimentat. Nota 10 pe linie. Oral lung, cu atenție la zonele învecinate, tentații de deep, savarină frumoasă, primitoare, îți oferă o senzație aparte. Multe poziții, succesive, spontane, căutam penetrarea să fie cât mai profundă. Recunosc fizicul ei mi-a permis să luăm poziții speciale. Finalizarea a fost foarte energică, explozivă și puternică. M-am mirat cât de tare și repede s-a pus în acțiune , a contribuit așa cum trebuie la finalizare. După igienizare, am mai stat de vorbă, nu m-a grăbit deloc. Am ieșit de la ea mulțumit. De revenit categoric DA. A existat o chimie și o compatibilitate care mă fac să o caut cu prima ocazie. O surpriză foarte plăcută. Am stat o oră, prețul 300. Maryamm mulțumesc. 8 1 1
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2021 Postat Februarie 28, 2021 Acum 11 minute, ursuletulpanda a spus: Salutare! Am vizitat-o și eu pe Maryamm. Programarea a mers ușor, prin telefon cu o zi înainte, cu confirmare cu o oră înainte. Locația: zona Oneștilor. Un apartament închiriat, cu regim hotelier, curat, luminos, stilat. În mod evident Mary pune un accent deosebit pe curățenie și ordine. Mary. O femeie de cca. 1,60, brunetă, o tânără foarte frumoasă, cu dantura albă, fața cu gropițe, părul ușor ondulat, tenul măsliniu, sânii fermi, carnea tare, corpul conturat, cu un fund bestial. Curată, miroase bine, parfumată discret. Mi-a făcut o impresie foarte bună încă de la prima vedere. M-a poftit la masă, am recapitulat împreună ce și cum facem, apoi după igienizare ne-am dus direct în dormitor. Te cucerește cu profunzimea gesturilor sale, cu atenția acordată, săruturile care sună excitante, cu limba jucăușă, mângâierile continue, parcă nu vroia să înceteze. În cest stil ne-am alintat reciproc, apoi am trecut la acțiune. Cum a mai scris și altcineva, parcă ești cu amanta. Vizibil îi place ceea ce face, plăcerea o face radiantă, mai frumoasă, eu am zis că este plăcerea silențioasă întrupată. Savurează sexul în tăcere dar cu profundă plăcere. A trecut ora repede, parcă am fost împreună doar câteva minute. În final ne-am îmbrățișat, am stat un pic de vorbă, ne-am liniștit savurându-ne reciproc după un amor lung și codimentat. Nota 10 pe linie. Oral lung, cu atenție la zonele învecinate, tentații de deep, savarină frumoasă, primitoare, îți oferă o senzație aparte. Multe poziții, succesive, spontane, căutam penetrarea să fie cât mai profundă. Recunosc fizicul ei mi-a permis să luăm poziții speciale. Finalizarea a fost foarte energică, explozivă și puternică. M-am mirat cât de tare și repede s-a pus în acțiune , a contribuit așa cum trebuie la finalizare. După igienizare, am mai stat de vorbă, nu m-a grăbit deloc. Am ieșit de la ea mulțumit. De revenit categoric DA. A existat o chimie și o compatibilitate care mă fac să o caut cu prima ocazie. O surpriză foarte plăcută. Am stat o oră, prețul 300. Maryamm mulțumesc. Multumesc pentru recenzie 🐼. ( poezie )😇 Curand voi reveni 😈 O zi minunata sa ai 💋
raul2774 Reputație: 837 Postat Februarie 28, 2021 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Postat Februarie 28, 2021 Un oral de un aproape perfect,o ființă calmă si dulcică---o întâlnire reușită !Te pupy.(Elsa)😊😊 1 1
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2021 Postat Februarie 28, 2021 Acum 1 oră, raul2774 a spus: Un oral de un aproape perfect,o ființă calmă si dulcică---o întâlnire reușită !Te pupy.(Elsa)😊😊 😇 ahhhh ce dulceeeee 😇 Te pup dulce ❄❄❄❄
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Martie 9, 2021 Postat Martie 9, 2021 La Multi Ani dragiilor 😍, va doresc o zi minunata..💪 Maine voi fi in orasul vostru ❤ Voi anunta cand ajung locatia
nickname90 Reputație: 2928 Postat Martie 9, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 9, 2021 1 hour ago, maryamm said: La Multi Ani dragiilor 😍, va doresc o zi minunata..💪 Maine voi fi in orasul vostru ❤ Voi anunta cand ajung locatia Ce vesti bune🤩 de data asta nu te ratez 😉😘🤗
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Martie 9, 2021 Postat Martie 9, 2021 Acum 21 minute, nickname90 a spus: Ce vesti bune🤩 de data asta nu te ratez 😉😘🤗 In 4 zile , tot faci tu cumva sa vi 😈😇 Pupicii
mihaimisu80 Reputație: 800 Postat Martie 9, 2021 Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Postat Martie 9, 2021 Te așteptăm cu nerăbdare.... Doar 4 zile ??? E cam puțin pt noi...
theone25 Reputație: 36 Postat Martie 9, 2021 Oras:ro Oras:ro Postat Martie 9, 2021 De ce stai așa puțin ??🤔
nickname90 Reputație: 2928 Postat Martie 9, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 9, 2021 2 hours ago, maryamm said: In 4 zile , tot faci tu cumva sa vi 😈😇 Pupicii Fii sigura😉😘
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Martie 9, 2021 Postat Martie 9, 2021 Acum 3 ore, theone25 a spus: De ce stai așa puțin ??🤔 Daca e totul ok, voi prelungi
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Martie 9, 2021 Postat Martie 9, 2021 Acum 3 ore, mihaimisu80 a spus: Te așteptăm cu nerăbdare.... Doar 4 zile ??? E cam puțin pt noi... Hmm.. Facem sa fie bine 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum