Sari la conținut

🍑 🍑 ❗Maryam New ❗🍑 🍑 0761442676

Vizitator maryamm

Postări Recomandate

Vizitator maryamm
Reputație: 0

😇 Am ajuns dragiilor , 3 zile voi ramane IMG_20210421_113611.jpg.b3da74fbe2a90d61a4660bb912815f78.jpg  💋 

Dabea astept sa va revad ..❤ si cei care nu au apucat sa imi calce pragul va astept cu drag 💗

Link spre comentariu
  • Oras:West Country
  • Oras:West Country

O fata super faina!!! 

Pot sa spun ca Mary ii ceea ce trebuie, adică eu cel puțin m-am simțit super bine, locație accesibila (Prima Universității), programat pe whattsup! 

Mary ii o fata drăguță și comunicativa, din mesajele de pe whattsup am știut ca o sa fie de bine!! 

Mai micuța de înălțime, frumușică și cu forme faine... Pot sa zic ca ii o fata de nota 10 și sper sa mai revină pe la noi, ca doar sunt băieți faini la Oradea! 

Grija de tine Mary și ședere plăcută!!! :)

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator maryamm
Acum 30 minute, h0lyboy a spus:

O fata super faina!!! 

Pot sa spun ca Mary ii ceea ce trebuie, adică eu cel puțin m-am simțit super bine, locație accesibila (Prima Universității), programat pe whattsup! 

Mary ii o fata drăguță și comunicativa, din mesajele de pe whattsup am știut ca o sa fie de bine!! 

Mai micuța de înălțime, frumușică și cu forme faine... Pot sa zic ca ii o fata de nota 10 și sper sa mai revină pe la noi, ca doar sunt băieți faini la Oradea! 

Grija de tine Mary și ședere plăcută!!! :)

Multumesc din suflet 😇  sper sa te vad curand ❤💜

Link spre comentariu
Vizitator maryamm
Acum 1 oră, mihaimisu80 a spus:

Bine ai revenit! Cam puțin vrei sa ramai cu noi.... Sau ne dai peste cap planurile sau nu reușim să te vizitam.... Din pacate

Multumesc mult ,  mereu am stat asa 😂 ..pur si simplu nu ne intersectam 😂

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...