Amon-Ra Reputație: 5 Postat Mai 25, 2021 Partajează Postat Mai 25, 2021 25 minutes ago, serjucu50 said: Pai Daca 10 din 11 pe Cluj zic ca e varza . Lasa ca ma lamuresc Eu la Oradea sa vad Daca e Pe bune treaba sau are pestisori care ii fac reclama. Sau la Cluj avea hateri. Vedem in weekend. O sa fie fericita si fata ca nu o mai avut parte de asa partida cum o sa fie cu mine. Vin la Oradea sa va invat cum sa futeti serjucu50 eu te sfatuiesc prieteneste daca tot vrei sa o testezi si mai ales daca tot ai drum la Oradea sa-i faci o vizita si asa o sa profiti si de promotia care o are pe Oradea adica daca vrei sa stai 30 de minute (sau 1 finalizare) si daca vrei sa ti-o suga si neprotejat o sa platesti 200 lei daca mergeai in Cluj la ea pentru exact aceleasi servicii plateai 250 lei deci practic in Oradea o sa ti-o suga gratis si neprotejat !😉 Sper sa-ti fie de folos sfatul meu 🙂. Te salut si spor sa ai ! Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 Acum 8 ore, Amon-Ra a spus: serjucu50 eu te sfatuiesc prieteneste daca tot vrei sa o testezi si mai ales daca tot ai drum la Oradea sa-i faci o vizita si asa o sa profiti si de promotia care o are pe Oradea adica daca vrei sa stai 30 de minute (sau 1 finalizare) si daca vrei sa ti-o suga si neprotejat o sa platesti 200 lei daca mergeai in Cluj la ea pentru exact aceleasi servicii plateai 250 lei deci practic in Oradea o sa ti-o suga gratis si neprotejat !😉 Sper sa-ti fie de folos sfatul meu 🙂. Te salut si spor sa ai ! Neata , nu il mai incuraja ! 😂 nu il primesc . Link spre comentariu
nickname90 Reputație: 2925 Postat Mai 26, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 26, 2021 8 hours ago, Amon-Ra said: serjucu50 eu te sfatuiesc prieteneste daca tot vrei sa o testezi si mai ales daca tot ai drum la Oradea sa-i faci o vizita si asa o sa profiti si de promotia care o are pe Oradea adica daca vrei sa stai 30 de minute (sau 1 finalizare) si daca vrei sa ti-o suga si neprotejat o sa platesti 200 lei daca mergeai in Cluj la ea pentru exact aceleasi servicii plateai 250 lei deci practic in Oradea o sa ti-o suga gratis si neprotejat !😉 Sper sa-ti fie de folos sfatul meu 🙂. Te salut si spor sa ai ! Probabil sa saturat la cluj sa ii tot seara in cap niste frustrati care vor calitate de top la pret de centurista/traseista 😉 Deobice cu cat vin fetele mai spre west cu atat creste pretul😒 sa speram ca Maryam inverteaza acest trend🤭 1 Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 Acum 8 minute, nickname90 a spus: Probabil sa saturat la cluj sa ii tot seara in cap niste frustrati care vor calitate de top la pret de centurista/traseista 😉 Deobice cu cat vin fetele mai spre west cu atat creste pretul😒 sa speram ca Maryam inverteaza acest trend🤭 💋💋💋💋💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 Buna Dimineața 😇 Disponibila incepând cu ora 10:00 🍑 Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 Disponibila Link spre comentariu
serjucu50 Reputație: 53 Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 2 hours ago, maryamm said: Disponibila Pe weekend baby. Stau vreo 3 ore cu tine. Link spre comentariu
cucubau86 Reputație: 387 Postat Mai 26, 2021 Oras:alba Oras:alba Partajează Postat Mai 26, 2021 Acum 1 oră, serjucu50 a spus: Pe weekend baby. Stau vreo 3 ore cu tine. Liniștit, poți să stai cu ea câte ore dorești...partea proastă e că nu o să stea ea cu tine 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
serjucu50 Reputație: 53 Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 14 minutes ago, cucubau86 said: Liniștit, poți să stai cu ea câte ore dorești...partea proastă e că nu o să stea ea cu tine 🤣🤣🤣 Esti pestele ei ca sa sti ? De ce sa nu stea? Pai sa ii dau un review ... Daca e buna nu se ascunde de pula. Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 Pacat caci nu exista optiunea de a bloca ceea nu e ok pe aici... Se comenteaza mult si fara rost..! Asta e.. Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 Acum 1 oră, serjucu50 a spus: Esti pestele ei ca sa sti ? De ce sa nu stea? Pai sa ii dau un review ... Daca e buna nu se ascunde de pula. Bai , du-te pe alt topic si lasa cardeala asta ieftina. Ajunge ! Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 Acum 2 ore, cucubau86 a spus: Liniștit, poți să stai cu ea câte ore dorești...partea proastă e că nu o să stea ea cu tine 🤣🤣🤣 Da-i pace cauta atentie Dansul sau dansa . Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 De maine ma gasiți in Prima Universitatii 😈 😇 Noapte Buna Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 Link spre comentariu
nickname90 Reputație: 2925 Postat Mai 26, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 26, 2021 Iar am comis-o😂 ar trebui sa ma abtin sa ma mai duc la Maryam caci decand a aparut la Oradea si lui gigel ii vine chef de nebunii instant la Ea ma gandesc, si nu ma vad bine in ritmul asta 😂 ma vrajeste de fiecare data, degeaba ma duc eu cu gandul sa fiu mai rece, mai nesimtit.. Ceva sa ma convinga ea sa imi suspend macar temporar abonamentul la Ea.. Nu ai cu cine ba😑 am avut eu un plan sa ma gandesc la lucruri complet asexuale, sa anulez erectia de la bun inceput, poate o enervez si ma da afara..ehh din parti cu nu ma asculta nenorocitul😑😒 FAILD MISERABLY 😞 cand ii in preajma lui Maryam zici ca nu ne mai cunoastem, degeaba am crescut impreuna (ten'gura de tradator) cum a pus mana pe el zici ca era un cocosh turbat, si in momentul cand a inceput Ea ON-ul, era ca si-o diva figuranta.. Nici macar "seen" nu imi dadea la "mesaje" asa ca nu am avut de ales 😒m-am lasat dus de val😊ehh valul p*lii, de un tzunami plina cu pasiune si erotism, si pana sa imi dau seama ce se intimpla a trecut 1 nr-2, si sa intimplat iar.. Am iesit de la Ea ca si-un drogat ametit cu niste amintiri care intrec orice masura al bunului simt..si nu imi dau seama cum reuseste sa ma dribleze de fiecare data in halul asta😳 nesimtita dreq'lui ma mai si saruta la plecare, doar ce reusisem sa imi revin cat de cat, ma bagat din nou intr-un trans erotic🥴😵🤯 Sper ca esti multumita 😡 a sfarsit o prietenie de copilarie😣 Dar totusi eu iti multumesc dulceata mea mica ptr tot ce imi oferi 😘🥰😍 Seara faina tuturor, spor si ciocane tari🤭😊😉 3 1 1 Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 Acum 20 minute, nickname90 a spus: Iar am comis-o😂 ar trebui sa ma abtin sa ma mai duc la Maryam caci decand a aparut la Oradea si lui gigel ii vine chef de nebunii instant la Ea ma gandesc, si nu ma vad bine in ritmul asta 😂 ma vrajeste de fiecare data, degeaba ma duc eu cu gandul sa fiu mai rece, mai nesimtit.. Ceva sa ma convinga ea sa imi suspend macar temporar abonamentul la Ea.. Nu ai cu cine ba😑 am avut eu un plan sa ma gandesc la lucruri complet asexuale, sa anulez erectia de la bun inceput, poate o enervez si ma da afara..ehh din parti cu nu ma asculta nenorocitul😑😒 FAILD MISERABLY 😞 cand ii in preajma lui Maryam zici ca nu ne mai cunoastem, degeaba am crescut impreuna (ten'gura de tradator) cum a pus mana pe el zici ca era un cocosh turbat, si in momentul cand a inceput Ea ON-ul, era ca si-o diva figuranta.. Nici macar "seen" nu imi dadea la "mesaje" asa ca nu am avut de ales 😒m-am lasat dus de val😊ehh valul p*lii, de un tzunami plina cu pasiune si erotism, si pana sa imi dau seama ce se intimpla a trecut 1 nr-2, si sa intimplat iar.. Am iesit de la Ea ca si-un drogat ametit cu niste amintiri care intrec orice masura al bunului simt..si nu imi dau seama cum reuseste sa ma dribleze de fiecare data in halul asta😳 nesimtita dreq'lui ma mai si saruta la plecare, doar ce reusisem sa imi revin cat de cat, ma bagat din nou intr-un trans erotic🥴😵🤯 Sper ca esti multumita 😡 a sfarsit o prietenie de copilarie😣 Dar totusi eu iti multumesc dulceata mea mica ptr tot ce imi oferi 😘🥰😍 Seara faina tuturor, spor si ciocane tari🤭😊😉 😂😂😂 pacatoasa naibii ce sunt , sa imi fie rusine !!! Mereu o placere sa te revad 😇 Fa nani , ai facut treaba grea 1h 😂 Link spre comentariu
mxdphucker Reputație: 32 Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 Salutare tuturor, am sa las si eu o recenzie in urma unei vizite la aceasta frumusete de fata. Am vizitat-o luni chiar dupa ce a revenit in minunatul nostru oras, programat usor prin wapp, am stabilit ora la care ma putea primi deoarece abia se instalase in locatie. Ajuns la intalnirea cu donsoara am ales sa stau o ora in compania dansei. Actiunea nu o sa o descriu, pot doar sa zic ca a fost o experienta foarte placuta. Locatie curata, domnisoara exceptional de atenta si implicata in actiune de la inceput pana la sfarsit. Cat despre note ar fi de un 10 pe linie daca ar fi initiat o sesiune de fk, eu nu am insistat desi sunt fan, poate nu a fost chimie. Pentru mine cu siguranta e de revenit. Te pup Mary si sa ai grija la Uuuaie!😂😘 1 Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 Acum 6 ore, mxdphucker a spus: Salutare tuturor, am sa las si eu o recenzie in urma unei vizite la aceasta frumusete de fata. Am vizitat-o luni chiar dupa ce a revenit in minunatul nostru oras, programat usor prin wapp, am stabilit ora la care ma putea primi deoarece abia se instalase in locatie. Ajuns la intalnirea cu donsoara am ales sa stau o ora in compania dansei. Actiunea nu o sa o descriu, pot doar sa zic ca a fost o experienta foarte placuta. Locatie curata, domnisoara exceptional de atenta si implicata in actiune de la inceput pana la sfarsit. Cat despre note ar fi de un 10 pe linie daca ar fi initiat o sesiune de fk, eu nu am insistat desi sunt fan, poate nu a fost chimie. Pentru mine cu siguranta e de revenit. Te pup Mary si sa ai grija la Uuuaie!😂😘 Branza De Uuaieeeeee !!/😂😂😂 Multumesc pentru recenzie 😇 Da pai Fk si On sunt extra Te pup , grija de tine 😇 🚵 Link spre comentariu
fraierke Reputație: 47 Postat Mai 27, 2021 Oras:Tg mures Oras:Tg mures Partajează Postat Mai 27, 2021 Salutare tuturor parerea mea este ca domnisoara maryamm este neseriasa .Programat confirmat ca vin ajuns la adresa sun nimic astept 5 min sun nimic mai astept sun imi da ocupat 🤨🤨🤨 Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 Acum 9 minute, fraierke a spus: Salutare tuturor parerea mea este ca domnisoara maryamm este neseriasa .Programat confirmat ca vin ajuns la adresa sun nimic astept 5 min sun nimic mai astept sun imi da ocupat 🤨🤨🤨 Trist !! Nu ma fa sa pun screen-uri cu conversatia !!! Daca iti spun o data nu sunt la locatie..( ma indreptam spre Prima) tu suni in disperare. Desi ti-am zis.. In fine .. Unde ai mers tu ?? Cand eu nu am.dat adresa ...???? Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 Loc liber ora 15:00 -16:00 19:30. #PrimaUniversitatii. Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 Azi nu lucrez deloc.. ma gasiti de maine dupa 10:00.. Dragilor , cei care sunteti certati cu taiatul unghiilor la mâna (Spuneti-mi ca aduc trusa si va fac eu..) daca tot vreti sa bagati degetute ..ingrijiti-va. Raniti fetele jos. 😡 Link spre comentariu
fraierke Reputație: 47 Postat Mai 27, 2021 Oras:Tg mures Oras:Tg mures Partajează Postat Mai 27, 2021 Acum 2 ore, maryamm a spus: Trist !! Nu ma fa sa pun screen-uri cu conversatia !!! Daca iti spun o data nu sunt la locatie..( ma indreptam spre Prima) tu suni in disperare. Desi ti-am zis.. In fine .. Unde ai mers tu ?? Cand eu nu am.dat adresa ...???? Mie unu nu mai spus ca nu esti la locatie .Daca tot faci programare si nu poti respecta macar trimite un mesaj !!! Asta se spune lipsa de respect fata de celalalt !! Si cu asta am icheiat subiectu. Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 Acum 1 oră, fraierke a spus: Mie unu nu mai spus ca nu esti la locatie .Daca tot faci programare si nu poti respecta macar trimite un mesaj !!! Asta se spune lipsa de respect fata de celalalt !! Si cu asta am icheiat subiectu. Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 Buna , maine de la ora 10:00 pana in ora 17:00 ma gasiti in Prima Universitatii 🍑 🔥 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum