Sari la conținut

✨💞Emma🍭TOTAL🍭 0759536142 💞✨

Postări Recomandate

Postat
Acum 8 minute, hory2626 a spus:

Pt Blaugrana

Adica cum vine asta?  Sau tu crezi ca doar stimabilul coleg mentionat de tine e interesat de locatie? Suntem multi, poate chiar toti, care abia asteptam sa o (re)vizitam 🙂

• Emma112 a schimbat titlul în ✨💞Emma🍭TOTAL🍭 0759536142 💞✨
  • pisicuts a setat ca important acest topic
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 3 minute, m0f0ss a spus:

Adica cum vine asta?  Sau tu crezi ca doar stimabilul coleg mentionat de tine e interesat de locatie? Suntem multi, poate chiar toti, care abia asteptam sa o (re)vizitam 🙂

Colegu lasa parul jos😂lui iam raspuns,scuzele mele

• Telefon: 0759536142
  • Oras:Timisoara
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

💝Buna dimineata dragii mei💝

💞de astazi sunt disponibila in orasul vostru💞

❤️❤️pupici❤️❤️

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat
29 minutes ago, Emma112 said:

📍Locatia este pe str Circumvalatiunii nr. 14📍

❤️❤️pupici❤️❤️

7344A521-4A0F-427F-B28F-43400782C6E4.jpeg.67bd3403950a1039e514553de379e449.jpeg

Emma, in GFE intra FK? Si CIM si COF faci? 

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 minute, Lucas0 a spus:

💝Serviciile mele sunt :

-Normal protejat

-Oral protejat/neprotejat ( daca igiena permite )

- Sarutari corporale / pe buze( in functie de igiena si compatibilitate ) nu FK

- GFE 

- PSE

- COB

- 69

- Masaj 

- Dus

- Mici fantezii

- Penetrare activ (50 extra)

- Dominare soft (50 extra)

- Foot fetish (50 extra)

- Uro Activ(50 extra)

- Anal protejat (100 extra in functie de marime)

🥰Cadoul este : 200-1 finalizare (30 min )

300-2 finalizari (60 min ) 

Pentru mai multe detalii si programari           0759536142 (apel , sms , whatsapp )

• Trist 1
Postat
48 minutes ago, Lucas0 said:

nu ofera FK autentic . e recenzia mea pe undeva inapoi . 

• Like 1
Postat
Acum 21 ore, Emma112 a spus:

📍Locatia este pe str Circumvalatiunii nr. 14📍

❤️❤️pupici❤️❤️

7344A521-4A0F-427F-B28F-43400782C6E4.jpeg.67bd3403950a1039e514553de379e449.jpeg

Bine ai revenit!

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

💞Disponibila pentru voi💞
☎️ 0759536142 ☎️

• Like 2
  • Inimioara 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

💝🥂disponibila pana la ora 22:00(ultima programare)🥂💝

💋💋va pup si va astept cu mare drag💋💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

💝💝 Disponibila pentru voi 💝💝

💞💞💞 Pupici 💞💞💞

• Like 2
  • Inimioara 3
Postat
Acum 13 ore, Emma112 a spus:

BFF5B2D5-E9DD-44C5-A914-912FA5C76506.jpeg.18711dc62e2d6f74d37ae7a0d062d297.jpeg

💝💝 Disponibila pentru voi 💝💝

💞💞💞 Pupici 💞💞💞

😍😍😍

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

💞Disponibila 💞

💋💋pupici💋💋

• Like 2
  • Inimioara 2
  • Oras:Transilvania...
Postat
Acum 2 ore, Emma112 a spus:

💞Disponibila 💞

💋💋pupici💋💋BD44814A-094C-4E19-A21C-A16BCE3D1307.jpeg.33772a98bd5404d6e20eec09548ccabd.jpeg

Sâni...un mare like!

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

💙Disponibila pana la ora 23:00💙

💕💕kiss💕💕

• Inimioara 2
Postat
Acum 20 minute, Emma112 a spus:

💙Disponibila pana la ora 23:00💙

💕💕kiss💕💕

CC9F5237-4929-44BC-9341-2E50D0EB2DD8.jpeg

Și buzele...like! 😘

• Like 1
Postat
11 minutes ago, nicolas67 said:

Și buzele...like! 😘

Daca nu se poate FK 😭...atunci buzele alea Iti pot face numai in ciuda 🙃. Ca daca esti acolo in realitate cu fata si nu poti sa le atingi asa cum trebuie si sa bagi limba (sti tu ce zic 😉) atunci e greu...cand doar te uiti si cel mult le atingi subtil, putin si discret.

• Minus 1
Postat
Acum 3 minute, Lucas0 a spus:

Daca nu se poate FK 😭...atunci buzele alea Iti pot face numai in ciuda 🙃. Ca daca esti acolo in realitate cu fata si nu poti sa le atingi asa cum trebuie si sa bagi limba (sti tu ce zic 😉) atunci e greu...cand doar te uiti si cel mult le atingi subtil, putin si discret.

Așa e...dar acuma depinde de fiecare ce așteptări are...oricum Emma e o fata drăguță...

Postat
36 minutes ago, nicolas67 said:

Așa e...dar acuma depinde de fiecare ce așteptări are...oricum Emma e o fata drăguță...

Pai daca Emma nu ar fi fost o fata draguta si frumoasa atunci nu as mai fi scris ceea ce am scris adineauri. Nu ma atrag fetele care nu sunt dragute si frumoase, si prin urmare nici nu le sarut sau sa am vreo tenta dinasta ca sa fac FK sau orice altceva cu ele si nici nu merg la ele.

Acuma legat de asteptari... ca si FK, acelasi lucru poti zice: uite ce fundulet sau vagin frumos si dragut are domnisoara x, dar doar pot sa privesc si doar pot sa ating putin. Doar te excita si iti face in ciuda ca esti acolo cu fata si na...nu te poti bucura de ce are mai frumos fata respectiva asa cum trebuie sau asa cum ti-ar placea.

• Minus 1
Postat
Acum 10 minute, Lucas0 a spus:

Pai daca Emma nu ar fi fost o fata draguta si frumoasa atunci nu as mai fi scris ceea ce am scris adineauri. Nu ma atrag fetele care nu sunt dragute si frumoase, si prin urmare nici nu le sarut sau sa am vreo tenta dinasta ca sa fac FK sau orice altceva cu ele si nici nu merg la ele.

Acuma legat de asteptari... ca si FK, acelasi lucru poti zice: uite ce fundulet sau vagin frumos si dragut are domnisoara x, dar doar pot sa privesc si doar pot sa ating putin. Doar te excita si iti face in ciuda ca esti acolo cu fata si na...nu te poti bucura de ce are mai frumos fata respectiva asa cum trebuie sau asa cum ti-ar placea.

Corect...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

💙🤍💙

• Like 2
  • Inimioara 5
Postat

Salut.

Am vazut ca,de la reintoarcerea in orasul nostru,nimeni nu a mai lasat o recenzie/postare legata de experienta cu Emma,am zis ca ar fi ok, o parere legata de intalnirea noastra de astazi.

Am contactat pe wats,raspuns aprox 30 de minute si stabilit intalnirea.

Adresa foarte usor de gasit,bloc 10 etaje,primit mesaj cu numar de la interfon,urcat cu liftul,deschis usa o fata foarte draguta.M-am ghidat foarte bine dupa parerile celor de aici,chiar daca unele sunt pro sau contra,pana la urma stii la ce te duci.Platit pentru o ora,nu am vrut nimic extra(nu sunt eu cu chestile ce le face extra,doar pt AP,dar am zis ca prima data trebuie totusi sa cunosc persoana😅),am vrut sa ma conving de ce,are extra acolo jos🙂,si mam convins😁.

Actiunea a decurs asa: primul nr, ON finalizat destul de repede,pe modul soft(nu face CIM,ma si avertizat ca poate nu stiu😅)./.masaj dupa,nu e el profi,dar mai mult am stat la discutii,nu am foat concentrat pentru el/al doilea nr,ON mai spectaculos ca primul,pus balon,schimbat 2 numere si dauna totala.

Cu ce am ramas este o priveliste de vis😍

Am promis ca ii las o recenzie gen aici,nu sunt profi pe recenzi.

Ca note ON:10/NP:10/ASPECT:10/IGIENA:10/MASAJ:nu pot sa dau nota,ca nam fost chiar asa de interesat,nu mam dus la ea pt masaj😁

Mie mia placut fata,deci am sa mai merg🙂De recomandat,cu siguranta!.!

P.S.:Nu vreau sa intru in polemici,nu sunt amator de FK,pt mine a fost ce trebe pt ziua de azi.

Bafta si spor la treaba la toti!

• Like 3
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 23 minute, pittysmen a spus:

Salut.

Am vazut ca,de la reintoarcerea in orasul nostru,nimeni nu a mai lasat o recenzie/postare legata de experienta cu Emma,am zis ca ar fi ok, o parere legata de intalnirea noastra de astazi.

Am contactat pe wats,raspuns aprox 30 de minute si stabilit intalnirea.

Adresa foarte usor de gasit,bloc 10 etaje,primit mesaj cu numar de la interfon,urcat cu liftul,deschis usa o fata foarte draguta.M-am ghidat foarte bine dupa parerile celor de aici,chiar daca unele sunt pro sau contra,pana la urma stii la ce te duci.Platit pentru o ora,nu am vrut nimic extra(nu sunt eu cu chestile ce le face extra,doar pt AP,dar am zis ca prima data trebuie totusi sa cunosc persoana😅),am vrut sa ma conving de ce,are extra acolo jos🙂,si mam convins😁.

Actiunea a decurs asa: primul nr, ON finalizat destul de repede,pe modul soft(nu face CIM,ma si avertizat ca poate nu stiu😅)./.masaj dupa,nu e el profi,dar mai mult am stat la discutii,nu am foat concentrat pentru el/al doilea nr,ON mai spectaculos ca primul,pus balon,schimbat 2 numere si dauna totala.

Cu ce am ramas este o priveliste de vis😍

Am promis ca ii las o recenzie gen aici,nu sunt profi pe recenzi.

Ca note ON:10/NP:10/ASPECT:10/IGIENA:10/MASAJ:nu pot sa dau nota,ca nam fost chiar asa de interesat,nu mam dus la ea pt masaj😁

Mie mia placut fata,deci am sa mai merg🙂De recomandat,cu siguranta!.!

P.S.:Nu vreau sa intru in polemici,nu sunt amator de FK,pt mine a fost ce trebe pt ziua de azi.

Bafta si spor la treaba la toti!

@pittysmen iti multumesc mult pentru notele mari si pentru vizita 😘😘

💞Chiar ma bucur ca am fost pe placul tau si te mai astept cu mare drag💞

😘😘pupici😘😘

• Oras:TM
  • Oras:TM
Postat

Se spune că timpul zboară când te simț bine; ei bine, în companie Emmei prinde viteze supersonice.

Mi-am propus de ieri să o vizitez pe Emma, încurajat de opiniile de pe grup cât și de pozele care încing oricui imaginația. O decizie mai mult decât inspirată! Detaliile organizatorice au decurs rapid și eficient. Mesaj, răspuns, stabilit oră. Astăzi, confirmare cu 30 minute înainte; ajuns la locație (se va schimba din câte am înțeles în ”una mult mai cochetă”) primesc restul informațiilor și hop țop direct în fața ușii.

În timp ce mă chinuiam să identific ușa potrivită, aud o cheie în broască și … enter Emma. Dumnezeule, am înlemnit (nu chiar cea mai potrivită reacție, ținând cont că Emma mă aștepta într-un body senzual, care lăsa sânii aceia minunați să mă salute odată cu zâmbetul ei radiant)!. Îmi face semn să intru, execut și ca printr-o vrajă îmi dau seamă că deja povestim vrute și nevrute ca și cum am fi prieteni de-o viață. Emma posedă, dincolo de un trupul magnific, tonifiat și bronzat și trăsăturile superbe (ochi mari, rotunzi, buze cărnoase, zâmbet cald și – important pentru mine, proporții simetrice ale feței), și o carismă fantastică. A fost o plăcere să stau puțin cu ea la povești, cât am fumat o țigară, pentru a ne cunoaște. Are o deschidere către experiență crescută și o perspectivă, zic eu, tare healthy asupra vieții. După câteva minute de povești, las cadoul pentru o oră și sar în duș. Totul foarte curat, primit prosop… luat altul (din neatenție, prosopul primit alb, curat, nu l-am văzut pe capacul toaletei, la fel de alb și de curat). Pregătit de acțiune întru în dormitor unde mă aștepta Emma.

Îmi face cu ochiul în timp ce mă întind lângă ea în pat, mă întreabă dacă doresc OP sau ON și, din respect pentru maiorul meu care nu a mai prins asemenea buze, declam: ON! Începe nebunia. Doar m-a atins cu vârful sfârcului în timp ce se așeza peste mine și deja am simțit cum sângele începe s-o ia năvalnic spre sud. O dată luată în primire, s-a făcut țeapănă rapid. Un ON excelent, nota 10, făcut cu grijă, salivă, atenție la detalii, privit în ochi… un adevărat festin. Parcă citindu-mi gândurile, fix la momentul potrivit trecem la acțiune, începând cu ea deasupra. E genul de femeie care te face să-ți dorești să o privești, să te delectezi cu toată imaginea de ansamblu, sfârcuri curioase și jucăușe care împodobesc niște sâni demni de Venus din Milo, talie frumos proporționată, fața aceea superbă, privirea plină de feminitate, iar gemetele acelea te scot din minți... Totodată, îți vine să o iei în brațe, să o săruți pe tot corpul; ce mai, o veritabilă desfătare a tuturor simțurilor. Mai schimbăm câteva poziții și ajungem la capră unde, hesus de la vida loca, după ce-mi iau mână pe care mi-o încleștasem în părul ei, se lasă puțin în jos și întorcându-se cu partea de sus a corpului spre mine mă privește, își linge ușor buzele și întărește pereții vaginului, prinzându-mă ca într-o menghină…

… am plecat cu picioarele tremurând după o oră de poveste.

Per total, o experiență demnă de o recenzie serioasă. Emma, te voi mai vizita cu siguranță, pentru a cuceri următorul obiectiv 😊

Sintetizând situația – aspect: 10, GFE: 10+, igienă: 10, ON: 10, NP: 9.5 (notă vremelnică), locație: 9 (eu i-aș fi dat mai mult, dar am făcut o medie cu opinia Emmei). Overall, de revenit și retrăit!

• Like 4
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...