Sari la conținut

Roxana 0726537923

zapa2020

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
La 01.07.2023 la 22:57, aditza12 a spus:

O lauzi cam mult, atât pe ea cat si pe colega ei.... din pacate nu prea merita vizitată nici ea nici colega ei. Acum na daca tie iti place sa ai spor pe mai departe 😉

nu am fost pe faza la momentul oportun, dar eu zic ca e bun si un raspuns tardiv.

la colega ei din acea perioada (inteleg ca nu mai sunt colege), nu am fost niciodata, asa ca nu aveam cum sa o laud. ori ma confunzi, ori ai retinut gresit ce am scris pe-aici.

cat despre laude, eu m-am simtit bine cu ea si am spus doar adevarul, ceea ce conteaza cu adevarat. daca nu a fost la fel si in cazul tau, asta nu inseamna ca am mintit. sunt sigur ca altii au avut experiente ft. ok, acolo de unde eu am plecat nemultumit.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România
La 07.11.2024 la 19:10, marianblaga a spus:

nu am fost pe faza la momentul oportun, dar eu zic ca e bun si un raspuns tardiv.

la colega ei din acea perioada (inteleg ca nu mai sunt colege), nu am fost niciodata, asa ca nu aveam cum sa o laud. ori ma confunzi, ori ai retinut gresit ce am scris pe-aici.

cat despre laude, eu m-am simtit bine cu ea si am spus doar adevarul, ceea ce conteaza cu adevarat. daca nu a fost la fel si in cazul tau, asta nu inseamna ca am mintit. sunt sigur ca altii au avut experiente ft. ok, acolo de unde eu am plecat nemultumit.

Stai liniștit. Nu te stresa degeaba. Roxana nu are nevoie de nicio validare aici pe forum sau altundeva. Faptul ca are mai bine de trei ani in Sibiu spune totul. O seară faină!

• Like 1
Link spre comentariu

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Acum 19 ore, Pepe45 a spus:

Stai liniștit. Nu te stresa degeaba. Roxana nu are nevoie de nicio validare aici pe forum sau altundeva. Faptul ca are mai bine de trei ani in Sibiu spune totul. O seară faină!

Intervin si eu. Am fost si eu la Roxana de vreo 2 ori. Nu m-a dat pe spate cu serviciile ei, am crezut ca prima data e ca prima data si am zis sa incerc si a doua oara, nici a doua oara nu a fost ceva de tinut minte. Ba mai mult, pe mine ma zgaria pe creieri vocea ei pitigaiata, fara nici o intentie de a jigni pe cineva. Asta nu inseamna ca ptr toti sa fie la fel..... Vreau doar sa te contrazic, faptul ca are 3 ani in Sibiu nu inseamna ca serviciile ei exceleaza. Pentru mine, validarea de pe forum e mult mai importanta decat validarea de pe Publi24. 

Dar sunt convins ca simtim intalnirile diferit, pentru ca suntem oameni diferiti si avem asteptari diferite. 

Ciocane tari! 

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...