Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Martie 23, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Martie 23, 2021 Buna ziua dragii mei ce ziceți de o scurtă vizită la voi ??!!! Va pupăcesc cu drag ! ceva de o zonă buna ??
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2021 Postat Martie 23, 2021 Acum 5 ore, Andreea.xxxx a spus: Buna ziua dragii mei ce ziceți de o scurtă vizită la voi ??!!! Va pupăcesc cu drag ! ceva de o zonă buna ?? Vi și în Reșița câteva zile?
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Martie 23, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Martie 23, 2021 Acum 12 minute, nickbocsa a spus: Vi și în Reșița câteva zile? Vin la deva cateva zile!!!
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Martie 23, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Martie 23, 2021 Chiar acum, Andreea.xxxx a spus: Vin la deva cateva zile!!! Si dupa aia nu am nimic in plan !
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2021 Postat Martie 23, 2021 Acum 5 minute, Andreea.xxxx a spus: Si dupa aia nu am nimic in plan ! Hai câteva zile și la Reșița... cred că ai mai fost... ?
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Martie 23, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Martie 23, 2021 Chiar acum, nickbocsa a spus: Hai câteva zile și la Reșița... cred că ai mai fost... ? Da ! Am mai fost !!! O sa revin cu mare drag cat de curând!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2021 Postat Martie 23, 2021 Acum 4 minute, Andreea.xxxx a spus: Da ! Am mai fost !!! O sa revin cu mare drag cat de curând!! Am lins o pizdă dulce la tine... 😋😘
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Martie 23, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Martie 23, 2021 Chiar acum, nickbocsa a spus: Am lins o pizdă dulce la tine... 😋😘 Te mai astept si data viitoare când am sa ajung in reșița!!! ❤❤❤
klass4u Reputație: 15 Postat Martie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2021 Ai ajuns in Deva ? 1
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Martie 23, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Martie 23, 2021 Acum 6 minute, klass4u a spus: Ai ajuns in Deva ? Nuuu! Joi ajung ❤
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Martie 23, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Martie 23, 2021 Dragii mei de joi voi disponibilă pentru 3 zile ! Programări telefon / whats app 0727440740 ❤❤❤❤ 1
cocodor Reputație: 82 Postat Martie 25, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Martie 25, 2021 Ceau faino! E tot adresa la care ați fost și data trecută? 1
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Martie 25, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Martie 25, 2021 Acum 21 minute, cocodor a spus: Ceau faino! E tot adresa la care ați fost și data trecută? Da dragul meu te astept cu drag ! programare pe wapp te pupic dulce ❤❤❤
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Martie 25, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Martie 25, 2021 Disponibilă pentru voi dragii mei ❤❤❤ Programări telefon/whatsapp 0727440740 1 2
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Martie 25, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Martie 25, 2021 Acum 14 minute, yoseven a spus: La arad când ajungi?? Sa speram ... Cat mai curând!
kynggadrian Reputație: 5 Postat Martie 25, 2021 Oras:In spatele tau Oras:In spatele tau Postat Martie 25, 2021 Bună Andreea! Oare la GFE ai inclus si FK? O zi frumoasa 1
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Martie 25, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Martie 25, 2021 1 oră în urmă, kynggadrian a spus: Bună Andreea! Oare la GFE ai inclus si FK? O zi frumoasa Buna dragul meu nu fac FK .... Te pupic ❤
jon9022 Reputație: 56 Postat Martie 25, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 25, 2021 Vizitat domnisoara este o tipa ok,arata bine,locatie destul de ușor de găsit,ajuns în locatie după un dus reîmprospătare am trecut la acțiune,oral executat bine,la normal ai de munca(este o tipa buna) merita de vizitat,nu te grabeste este proclient.ca și note 10. De revenit: Da cu siguranță Te pup Andreea 1
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Martie 25, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Martie 25, 2021 Acum 9 minute, jon9022 a spus: Vizitat domnisoara este o tipa ok,arata bine,locatie destul de ușor de găsit,ajuns în locatie după un dus reîmprospătare am trecut la acțiune,oral executat bine,la normal ai de munca(este o tipa buna) merita de vizitat,nu te grabeste este proclient.ca și note 10. De revenit: Da cu siguranță Te pup Andreea Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si timpul acordat pentru a imi scrie aceste cuvinte frumoase ! Te pup si te mai astept cu mare drag❤❤❤❤❤
toytoyy Reputație: 4 Postat Martie 25, 2021 Oras:deva Oras:deva Postat Martie 25, 2021 Buna esti disponibila in Deva 1
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Martie 25, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Martie 25, 2021 Acum 3 minute, toytoyy a spus: Buna esti disponibila in Deva Da dragul meu ❤
toytoyy Reputație: 4 Postat Martie 25, 2021 Oras:deva Oras:deva Postat Martie 25, 2021 Buna seara Azi am ales sa vizitez si eu titulara topicului da impreuna cu colega ei.2 fete frumoase,Andreea mai mica de statura(da cu niste sani de toata frumusetea),Maria mai inalta,si ea arata bine. progamare prin whatapp respectata de amandoua partile nota 10 locatie pe iuliu maniu bloc turn,apartament fix pentru astfel de activitati,baie cu gel de dus si prosop curat,nu dau note doarece nu m-am dus sa-l cumpar fete arata bine amandoua nota 9, actiunea:pana am iesit eu de la dus m-au asteptat goale in pat,au inceput amandoua un ON,bine executat si amândouă odataa si pe rand,fetele epilate,miroseau frumos,m-am jucat cu toti 4 sanii,2 mari si frumoasi 2 mai mici dar tot frumoasi cu sfarcuri foarte faine,am trecut la NP cu Maria in LOT invers si Andreea a trecut sa ma infrupt din piersicuta ei.si cam atat cu actiunea gata in balon.nota 9 pentru amandoua GFE -nu te grabesc fete,te intreaba cum vrei ce iti place is ok nota 10 Halat 300 pentru amandoua 1 finalizare de revenit da multumesc fetelor 1
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Martie 25, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Martie 25, 2021 Acum 50 minute, toytoyy a spus: Buna seara Azi am ales sa vizitez si eu titulara topicului da impreuna cu colega ei.2 fete frumoase,Andreea mai mica de statura(da cu niste sani de toata frumusetea),Maria mai inalta,si ea arata bine. progamare prin whatapp respectata de amandoua partile nota 10 locatie pe iuliu maniu bloc turn,apartament fix pentru astfel de activitati,baie cu gel de dus si prosop curat,nu dau note doarece nu m-am dus sa-l cumpar fete arata bine amandoua nota 9, actiunea:pana am iesit eu de la dus m-au asteptat goale in pat,au inceput amandoua un ON,bine executat si amândouă odataa si pe rand,fetele epilate,miroseau frumos,m-am jucat cu toti 4 sanii,2 mari si frumoasi 2 mai mici dar tot frumoasi cu sfarcuri foarte faine,am trecut la NP cu Maria in LOT invers si Andreea a trecut sa ma infrupt din piersicuta ei.si cam atat cu actiunea gata in balon.nota 9 pentru amandoua GFE -nu te grabesc fete,te intreaba cum vrei ce iti place is ok nota 10 Halat 300 pentru amandoua 1 finalizare de revenit da multumesc fetelor Iti multumesc pentru recenzie si te mai asteptam cu drag dragul meu ❤❤❤❤❤ te pupam !!!! Amandoua ❤🤗🤗🤗
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Martie 26, 2021 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Postat Martie 26, 2021 ❤ Dragii mei voi fi pana luni la voi in oras ! ❤ va pupăcesc 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum