icehot Reputație: 7 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 10, 2021 La 04.12.2021 la 13:15, Crazygirl89 a spus: Hey ...clar o sa anunt 🤗 Sper ca o sa anunti tu ofcial, dar cu ceva mult timp inainte! Trebuie sa ne facem bine planurile cu tine! kiss 1
Vizitator noutm Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2021 Postat Decembrie 11, 2021 12 hours ago, noutm said: Salutare tuturor, Nici nu mai stiu cum sa te salut Eve(....), in paranteza e lipsa de cuvinte(intelegi tu) Nici nu stiu cu sa incep (unii ar spune cu inceputul :)) ), dar, care este acela? Sa zicem ca totul a inceput prin Martie, cand am vazut pentru prima data aceasta pagina de pe forum, incepand printr-un mesaj pe wts, la care am primit un raspuns putin arogant si atunci sa aprins un beculet in a mea lipsa de cerebel :)). Am dres-o pana la urma sa nu-mi iau BLOCK si ce a urmat este de povestit nepotilor (care au sau care o sa aibe). Am facut prima programare (dar, nu oricum, dimineata :)) ), avand idee cat de cat de zona o iau la pas si cand ajung sun nici un raspuns (sunt convins ca mai sunt si altii), dar sincer modul in care mi-a raspuns ulterior ma facut sa inteleg ca in spatele acelor mesaje se afla o persoana minunata. Dupa acest moment a urmat altul, altulllllllllll (Eve, mai sti cate? :)) ), dar pana la urma saptamana asta a fost cu noroc din a treia incercare 🙃, adica azi ( oameni buni, inca o dovada ca daca iti doresti ceva cu adevarat, pana la urma se intampla). Am ajuns in fata usii la ora stabilita de comun acord, se deschide usa si primul fior deja imi invadase coloana, intru si admir cu drag fata minunata care ma astepta, (stiam eu ca e frumosa, dar nu ma asteptam sa ma pierd asa), ma invita la o cafea sa ne dezmeticim amandoi, eu din emotii si ea din somn (eu oricum nu mai dormeam cine stie ce de la prima incercare a aceste saptamani). Am fumat amandoi o tigara si mergem la joaca, joaca care mi-e mi-a pus foarte multe semne de intrebare fara raspuns de genul Cum este posibil? Oare visez? Oare mi se intampla mie? Cand sa scurs tot acest timp..... Eve, ti-am mai spus, iti spun si acum si iti voie repeta la infinit, ESTI DIVINA. Datorita tie tremur si acum la 10 ore de cand am plecat. Stiu ca voi cei de aici vreti note etc., dar din pacate acum nu va pot ajuta cu asa ceva, de ce?, pentru ca nu cred ca exista note pentru ce am trait eu azi, nu pot sa arunc niste cifre aici doar de dragu de a o face. Cum pot nota un servicu care la mine sa terminat de fiecare data in max 5 minute(indiferent de pesoana), iar acum a durat o ora? Poate ma ajutati voi cei mai experti sa inteleg (cum se poate nota asa ceva), ca in rest am inteles multe, mult prea multe. Nu stiu cata placere a fost pentru tine EVE, insa eu tin sa-ti multumesc si pe aceasta cale pentru fiecare fior, ficare atingere, fiecare moment trait alaturi de tine, iar voua dragi colegi va urez sa mergeti in alta parte (mai ales celor care nu aveti loc de ea), las' ca voi merge eu la Eve, cu acelasi etuziasm, aceeasi dorinta si aceeasi placere. In incheiere as dori sa mai adresez o intrebare " TELL ME SOMTING GIRL" ,WHEN IT'S NEXT MORNING? Te pup peste tot!!! 😘 Neata neata, Au trecut 24 de ore Eve de cad te-am vazut cu adevarat si vre-o 12 ore de cand mi-am exprimat trairile aici. Tin sa-ti spun ca inca mai am multe, foarte multe pe care as dori sa le scriu, dar inca nu reusesc sa le gasesc un curs, o cadenta, o logica si mai mult de atat, un rezumat al tuturor gandurilor. Sunt convins ca multi vor rade cand vor citi, si se vor intreba cat de nebun sa fi sa insisti atat. Tu m-ai vazut, acum ma cunosti, imi cunosteai si inainte ideile si principiile, am incercat pe cat de mult am putut sa le inteleg si eu pe ale tale, iar dupa atata amar de timp am reustit sa trag si concluzia. Stiu ca o cunosti deja, si da, vreau sa iti mai spun inca odata mare si raspicat ca esti MINUNATA din toate punctele de vedere. Imi cer scuze celor care citesc si mai gasesc mici greseli de redactare, dar uneori din dorinta de a spune multe deoadata si repede se mai intampla :)). Timpul ne preseaza pe toti, ca daca nu era asa, garantat ne vedeam cu mult timp in urma. Pot spune ca regret oarecum ca a trecut atat pana te-am cunoscut (ti-am mai spus-o), dar tot la fel de bine ma bucur ca am reusit sa descopar mai intai persoana ta si apoi am ajuns la tine. Te imbratisez si te pup peste tot cum iti place tie 😘
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 11, 2021 1 hour ago, noutm said: Neata neata, Au trecut 24 de ore Eve de cad te-am vazut cu adevarat si vre-o 12 ore de cand mi-am exprimat trairile aici. Tin sa-ti spun ca inca mai am multe, foarte multe pe care as dori sa le scriu, dar inca nu reusesc sa le gasesc un curs, o cadenta, o logica si mai mult de atat, un rezumat al tuturor gandurilor. Sunt convins ca multi vor rade cand vor citi, si se vor intreba cat de nebun sa fi sa insisti atat. Tu m-ai vazut, acum ma cunosti, imi cunosteai si inainte ideile si principiile, am incercat pe cat de mult am putut sa le inteleg si eu pe ale tale, iar dupa atata amar de timp am reustit sa trag si concluzia. Stiu ca o cunosti deja, si da, vreau sa iti mai spun inca odata mare si raspicat ca esti MINUNATA din toate punctele de vedere. Imi cer scuze celor care citesc si mai gasesc mici greseli de redactare, dar uneori din dorinta de a spune multe deoadata si repede se mai intampla :)). Timpul ne preseaza pe toti, ca daca nu era asa, garantat ne vedeam cu mult timp in urma. Pot spune ca regret oarecum ca a trecut atat pana te-am cunoscut (ti-am mai spus-o), dar tot la fel de bine ma bucur ca am reusit sa descopar mai intai persoana ta si apoi am ajuns la tine. Te imbratisez si te pup peste tot cum iti place tie 😘 Buna dimineata 🥰 Iti multumesc pentru cuvintele frumoase,pentru vizita si pentru generozitatea ta 🤗 Ma bucur ca ai avut trairi intense alaturi de mine ☺ Weekend placut !😚
Vizitator CristianPoli Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2021 Postat Decembrie 11, 2021 Acum 1 oră, noutm a spus: Neata neata, Au trecut 24 de ore Eve de cad te-am vazut cu adevarat si vre-o 12 ore de cand mi-am exprimat trairile aici. Tin sa-ti spun ca inca mai am multe, foarte multe pe care as dori sa le scriu, dar inca nu reusesc sa le gasesc un curs, o cadenta, o logica si mai mult de atat, un rezumat al tuturor gandurilor. Sunt convins ca multi vor rade cand vor citi, si se vor intreba cat de nebun sa fi sa insisti atat. Tu m-ai vazut, acum ma cunosti, imi cunosteai si inainte ideile si principiile, am incercat pe cat de mult am putut sa le inteleg si eu pe ale tale, iar dupa atata amar de timp am reustit sa trag si concluzia. Stiu ca o cunosti deja, si da, vreau sa iti mai spun inca odata mare si raspicat ca esti MINUNATA din toate punctele de vedere. Imi cer scuze celor care citesc si mai gasesc mici greseli de redactare, dar uneori din dorinta de a spune multe deoadata si repede se mai intampla :)). Timpul ne preseaza pe toti, ca daca nu era asa, garantat ne vedeam cu mult timp in urma. Pot spune ca regret oarecum ca a trecut atat pana te-am cunoscut (ti-am mai spus-o), dar tot la fel de bine ma bucur ca am reusit sa descopar mai intai persoana ta si apoi am ajuns la tine. Te imbratisez si te pup peste tot cum iti place tie 😘 Man ,noi care o vizitam des pe Beautiful Eve știm ce_i poate capul și cum e ea ,Nu Cred că este cineva care o sa răda ,Nu suntem la fel ,suntem unici ,fiecare are trăirile lui alaturi de fete ,dar Eve pot spune că Este Altceva,Este nebunie
Vizitator noutm Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2021 Postat Decembrie 11, 2021 2 hours ago, CristianPoli said: Man ,noi care o vizitam des pe Beautiful Eve știm ce_i poate capul și cum e ea ,Nu Cred că este cineva care o sa răda ,Nu suntem la fel ,suntem unici ,fiecare are trăirile lui alaturi de fete ,dar Eve pot spune că Este Altceva,Este nebunie Salutare Cristianpoli, Multumesc pentru incurajare 😉 Sincer, si eu as fi vrut sa ma numar printre cei care o viziteaza des, dar vezit tu cu este cateodata “unii are noroc, altii nu are” ( citand din spusele unora). Multa bafta pe mai departe! 😉
Vizitator Glock17een Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2021 Postat Decembrie 11, 2021 La ultima vizită la ea au trecut ore bune de când plecasem dar mental inca eram cu ea in dormitor 🙈😅✌️
Vizitator noutm Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2021 Postat Decembrie 11, 2021 4 minutes ago, Glock17een said: La ultima vizită la ea au trecut ore bune de când plecasem dar mental inca eram cu ea in dormitor 🙈😅✌️ Pana ieri nu te-as fi inteles, acum inteleg perfect ce spui 🙃
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 11, 2021 3 hours ago, noutm said: Salutare Cristianpoli, Multumesc pentru incurajare 😉 Sincer, si eu as fi vrut sa ma numar printre cei care o viziteaza des, dar vezit tu cu este cateodata “unii are noroc, altii nu are” ( citand din spusele unora). Multa bafta pe mai departe! 😉 Unii isi fac programare la prima ora a diminetii si altii noaptea tarziu ...asta e diferenta! De aia "unii are noroc si altii nu " 🤣 🤗 2
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 11, 2021 3 hours ago, Glock17een said: La ultima vizită la ea au trecut ore bune de când plecasem dar mental inca eram cu ea in dormitor 🙈😅✌️ Măi băiete...mă faci sa imi recalculez tarifele 😂😂😂😂 Daca muia mea are efect atat de indelugat....trebuie regandita treaba 😂😂😂😂 Te pup dragul meu "I" 🤗 2
costy7 Reputație: 1479 Postat Decembrie 11, 2021 Postat Decembrie 11, 2021 Acum 39 minute, Crazygirl89 a spus: Măi băiete...mă faci sa imi recalculez tarifele 😂😂😂😂 Daca muia mea are efect atat de indelugat....trebuie regandita treaba 😂😂😂😂 Te pup dragul meu "I" 🤗 Deci in concluzie de acum încolo numai recenzii negative 😅😅 2
Vizitator Glock17een Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2021 Postat Decembrie 11, 2021 1 oră în urmă, Crazygirl89 a spus: Măi băiete...mă faci sa imi recalculez tarifele 😂😂😂😂 Daca muia mea are efect atat de indelugat....trebuie regandita treaba 😂😂😂😂 Te pup dragul meu "I" 🤗 Ei muia.. o fi și aia dar ai fost romantică, specială.😁✨
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 11, 2021 1 hour ago, costy7 said: Deci in concluzie de acum încolo numai recenzii negative 😅😅 Sa-mi mananci .... ochii domnule 😂😂😂😂
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 11, 2021 52 minutes ago, Glock17een said: Ei muia.. o fi și aia dar ai fost romantică, specială.😁✨ Esti un scump 🤗
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 11, 2021 Asa ca sa fiu pe intelesul tuturor .... Cel care cere informatii despre tarife sau poze ,isi ia block instant !!!! De aceea am anunt doar pe forum ,pentru a evita astfel de intrebari !!!! Cred cu tarie ca va puteti face o parere despre ceea ce gasiti la locatie din spusele colegilor vostri futaciosi! Restul ,cei care au nelamuriri despre cum arat ,sau cum o sug ....mai bine sa mearga la alea care trimit poze sau video.... 🤗👋🙏
boom1981 Reputație: 26 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Decembrie 11, 2021 Acum 5 minute, Crazygirl89 a spus: Asa ca sa fiu pe intelesul tuturor .... Cel care cere informatii despre tarife sau poze ,isi ia block instant !!!! De aceea am anunt doar pe forum ,pentru a evita astfel de intrebari !!!! Cred cu tarie ca va puteti face o parere despre ceea ce gasiti la locatie din spusele colegilor vostri futaciosi! Restul ,cei care au nelamuriri despre cum arat ,sau cum o sug ....mai bine sa mearga la alea care trimit poze sau video.... 🤗👋🙏 Buna. Pot sa ne reamintești lista cu servicii și tarife. Ms😘
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 11, 2021 14 minutes ago, boom1981 said: 20 minutes ago, Crazygirl89 said: Asa ca sa fiu pe intelesul tuturor .... Cel care cere informatii despre tarife sau poze ,isi ia block instant !!!! De aceea am anunt doar pe forum ,pentru a evita astfel de intrebari !!!! Cred cu tarie ca va puteti face o parere despre ceea ce gasiti la locatie din spusele colegilor vostri futaciosi! Restul ,cei care au nelamuriri despre cum arat ,sau cum o sug ....mai bine sa mearga la alea care trimit poze sau video.... 🤗👋🙏 Buna. Pot sa ne reamintești lista cu servicii și tarife. Ms😘 Expand Asadar, ofer domnilor curati ON ,NP ,AP ... 150 finalizarea 250 ora 100 extra AP Nu se negociaza NN sau AN ca ma las lehamite si de banii si de voi 😂😂😂😂
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2021 Postat Decembrie 11, 2021 Acum 3 minute, Crazygirl89 a spus: Asadar, ofer domnilor curati ON ,NP ,AP ... 150 finalizarea 250 ora 100 extra AP Nu se negociaza NN sau AN ca ma las lehamite si de banii si de voi 😂😂😂😂 Oferi senzatii tari😂
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 11, 2021 17 minutes ago, TheKing15 said: Oferi senzatii tari😂 Ne-ai putea detalia ,daca iti permite timpul desigur ? 😜
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 11, 2021 23 minutes ago, Crazygirl89 said: Asadar, ofer domnilor curati ON ,NP ,AP ... 150 finalizarea 250 ora 100 extra AP Nu se negociaza NN sau AN ca ma las lehamite si de banii si de voi 😂😂😂😂 Si de banii* vostri si de voi ! Eram excitata cand am scris 😈 Plm...sa-mi fie cu iertare! .🤭
costy7 Reputație: 1479 Postat Decembrie 11, 2021 Postat Decembrie 11, 2021 Iar te-ai îmbătat hai acum vin la tine 1
AdRDS Reputație: -34 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 11, 2021 Asa se intimpla cand iti iei lumea in cap ... arfe si toate cele ... in curind o sa dai mesaje singura la clienti "hey ceau ce mai faci vi pe la mine " succesuri... 1
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 11, 2021 2 hours ago, costy7 said: Iar te-ai îmbătat hai acum vin la tine Nu e loc pentru tine la ora asta 🤣🤣🤣🤣🤣
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 11, 2021 2 hours ago, AdRDS said: Asa se intimpla cand iti iei lumea in cap ... arfe si toate cele ... in curind o sa dai mesaje singura la clienti "hey ceau ce mai faci vi pe la mine " succesuri... Ia in pula mea o carte de Limba si Literatura romana de clasa a treia si invata gramatica inainte sa imi dai mie sfaturi 😂😂😂😂😂 Vai s'amar !!!! Marş de pe topicul meu 🤬
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 11, 2021 2 hours ago, AdRDS said: Asa se intimpla cand iti iei lumea in cap ... arfe si toate cele ... in curind o sa dai mesaje singura la clienti "hey ceau ce mai faci vi pe la mine " succesuri... Vorbesti din proprie experienta târfuliță nedorita ???? 🤣🤣🤣 🤭 1
AdRDS Reputație: -34 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 11, 2021 Cum sa afirmi ca blochezi omu ca te intreaba de pret ????? Cum ??? Asta ce'n semna nu arfe pe burta goala??? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum