Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Aprilie 22, 2021 3 hours ago, CristianPoli said: Ehe,Nu Creddd,😊😊😊😊😊ești ștrengăriță dar îmi placeee Jur pe rosu ca nu stiu cine esti 🙊! Te pup 🤗
Vizitator CristianPoli Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 Acum 5 minute, Crazygirl89 a spus: Jur pe rosu ca nu stiu cine esti 🙊! Te pup 🤗 😁😁😁😁😁😜😜😜😜😜😘😘😘😘E bine,e rău ,îți dai tu seama până la urma daca te străduiești un pic
Vizitator CristianPoli Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 Acum 4 ore, Crazygirl89 a spus: Ce vrea sufletul tau,aia facem ! 🥰 (((Inca nu stiu cine esti in realitate! 🙈))) Ohoooo,nebuniiii ce sa facem ,in dormitor ești Crazy rău,nu degeaba te_ai și autointitulat Crazygirl,dar e bine de tot😘😘😘😘😘
costy7 Reputație: 1473 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 Acum 47 minute, CristianPoli a spus: 😁😁😁😁😁😜😜😜😜😜😘😘😘😘E bine,e rău ,îți dai tu seama până la urma daca te străduiești un pic Ai de puii man nu te-a recunoscut, eu în locul tău nu as mai merge la ea asa de ciuda😀😀 1
Vizitator CristianPoli Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 Acum 19 minute, costy7 a spus: Ai de puii man nu te-a recunoscut, eu în locul tău nu as mai merge la ea asa de ciuda😀😀 Man nici nu e nevoie sa mă recunoască,am făcut o glumă ,Doar nu merg la ea pentru recunoaștere
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Aprilie 24, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Aprilie 24, 2021 On 4/22/2021 at 9:46 PM, CristianPoli said: Man nici nu e nevoie sa mă recunoască,am făcut o glumă ,Doar nu merg la ea pentru recunoaștere Buna dimineata!☺ Felicitari mie pentru ca ti-am aflat identitatea!(( dupa cum te exprimi in scris 😅)) 💃 Avand in vedere ca la 'n vizite imi lasi o recenzie ,clar motivul vizitelor nu a fost "recunoasterea" 🤪🤪🤪 Ai reusit sa conduci ?🤭😌😈 Weekend placut!🤗😘🥰
Vizitator CristianPoli Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2021 Postat Aprilie 24, 2021 Acum 2 ore, Crazygirl89 a spus: Buna dimineata!☺ Felicitari mie pentru ca ti-am aflat identitatea!(( dupa cum te exprimi in scris 😅)) 💃 Avand in vedere ca la 'n vizite imi lasi o recenzie ,clar motivul vizitelor nu a fost "recunoasterea" 🤪🤪🤪 Ai reusit sa conduci ?🤭😌😈 Weekend placut!🤗😘🥰 Ceau,Am reușit,cam greu😜😜😜,ce sa mai zic, 😁 😁 WOW ,Nebunie ,ești THE BEST și Crazy ,Crazy😘😘😘😘.Ms,weekend fain și ție,pe data viitoare😜😜😜😜😜
sarita Reputație: 72 Postat Aprilie 24, 2021 Oras:Pestetot Oras:Pestetot Postat Aprilie 24, 2021 Lacrimile ei, bucuria mea!!!😁 Vizitat Domnita ieri,foarte amabila la telefon, are o voce calma,am întreținut apelul pana am ajuns sus!Crazy este o femeie drăguță care știe sa se facă plăcută prin naturalețea ei! Am fost servit cu ultima doza de cola unde am socializat puțin, pe urma am fost condus în camera de potriveala, unde am fost torturat de un oral neprotejat,ca doar pentru asta am mers, cel mai adânc de care am avut parte pana acum,bucuria mea a durat câteva minute bune pana când am finalizat pe sânii ei frumoși, pot sa spun doar atât, mai vreau la ea!! 1 1
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Aprilie 24, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Aprilie 24, 2021 39 minutes ago, sarita said: Lacrimile ei, bucuria mea!!!😁 Vizitat Domnita ieri,foarte amabila la telefon, are o voce calma,am întreținut apelul pana am ajuns sus!Crazy este o femeie drăguță care știe sa se facă plăcută prin naturalețea ei! Am fost servit cu ultima doza de cola unde am socializat puțin, pe urma am fost condus în camera de potriveala, unde am fost torturat de un oral neprotejat,ca doar pentru asta am mers, cel mai adânc de care am avut parte pana acum,bucuria mea a durat câteva minute bune pana când am finalizat pe sânii ei frumoși, pot sa spun doar atât, mai vreau la ea!! Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru vizita! 🤗
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2021 Postat Aprilie 26, 2021 La 22.04.2021 la 20:26, Crazygirl89 a spus: Jur pe rosu ca nu stiu cine esti 🙊! Te pup 🤗 Pa ce nuanta da roșu?🤪
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Aprilie 26, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Aprilie 26, 2021 2 hours ago, ccfdtig said: Pa ce nuanta da roșu?🤪 Rosu inchis 🌶😎 Oricum nu a mai fost nevoie sa ma jur!🤭😋😜
Vizitator CristianPoli Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2021 Postat Aprilie 26, 2021 Acum 27 minute, Crazygirl89 a spus: Rosu inchis 🌶😎 Oricum nu a mai fost nevoie sa ma jur!🤭😋😜 😜😜😜😜😜
Vizitator CristianPoli Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2021 Postat Aprilie 26, 2021 Păcătos e roșu asta,dar și fain al dracu😜😜😜😜
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Aprilie 29, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Aprilie 29, 2021 Buna dimineata futaciosilor !🌞 Sunt disponibila astazi si maine intre orele 12:00-22:00 😋 Incepand de sambata o sa fiu inactiva timp de o saptamana 😇 Va doresc o zi minunata si spor la iubit !🥰🤗
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2021 Postat Aprilie 29, 2021 Nu ie bine! E saptamana mare...se tine post. Macar in vinerea mare...😊
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Aprilie 29, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Aprilie 29, 2021 1 hour ago, ccfdtig said: Nu ie bine! E saptamana mare...se tine post. Macar in vinerea mare...😊 Sunt catolica 😎 *ce are postul cu prostul ?😂😂😂 🤗 1
costy7 Reputație: 1473 Postat Aprilie 29, 2021 Postat Aprilie 29, 2021 Acum 26 minute, Crazygirl89 a spus: Sunt catolica 😎 *ce are postul cu prostul ?😂😂😂 🤗 Vezi ca poate se supăra prostii pe tine 1
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Aprilie 29, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Aprilie 29, 2021 11 minutes ago, costy7 said: Vezi ca poate se supăra prostii pe tine Prostul fiind eu ...de aia am pus cu steluta! Sunt catolica si ce treaba are Postul cu proasta in cazul de fata .😅 Am facut o gluma pe care se pare ca nu ai gustat-o 😋 Imi pare rau ca nu m-am exprimat corect si ai inteles altceva 🤗
costy7 Reputație: 1473 Postat Aprilie 29, 2021 Postat Aprilie 29, 2021 Acum 26 minute, Crazygirl89 a spus: Prostul fiind eu ...de aia am pus cu steluta! Sunt catolica si ce treaba are Postul cu proasta in cazul de fata .😅 Am facut o gluma pe care se pare ca nu ai gustat-o 😋 Imi pare rau ca nu m-am exprimat corect si ai inteles altceva 🤗 Nu prea le am cu emoticoanele astea sory ma prind mai greu în ultima vreme, o fi de la astenia asta de primavara😋 1
Crazygirl89 Reputație: 307 Postat Aprilie 29, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Aprilie 29, 2021 12 minutes ago, costy7 said: Nu prea le am cu emoticoanele astea sory ma prind mai greu în ultima vreme, o fi de la astenia asta de primavara😋 Esti iertat ! 😈 Dar pe bune acum ,cat de redusa mintal ar trebui sa fiu ca sa fac toti user-ii prosti ?😜 Sper sa nu aibe efecte negative si pentru 🐓aceasta astenie!🤭🤣 🤗 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2021 Postat Aprilie 29, 2021 Acum 3 ore, Crazygirl89 a spus: Sunt catolica 😎 *ce are postul cu prostul ?😂😂😂 🤗 Nimic nu are? Bine, m-am mai linistit... Am inteles, tu ai postit deja...🤪🤣
alexandru976 Reputație: 348 Postat Aprilie 30, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 30, 2021 On 2/25/2021 at 4:43 PM, Cozonac7 said: Uăi... Stai oleacă!! E un super-mega hit acuma despre moldovence. Să-l adaptăm: "Fetele de la Bârlad, ce bine face șpagat Sunt fete manierate, le place sexul în noapte Și prin față și prin spate, ca șaorma cu dătoate De le duci și o Cola... Poți să stai toată noaptea!" 😜 ai assasinat rima🤣 2
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 30, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Aprilie 30, 2021 Sunt din neamul cuțitașilor, îmi permit (aproape) orice! 😎⚔️
alexandru976 Reputație: 348 Postat Aprilie 30, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 30, 2021 4 minutes ago, Cozonac7 said: Sunt din neamul cuțitașilor, îmi permit (aproape) orice! 😎⚔️ 🤣🤣🤣 frumoasa duma 🤣🤣🤣 na, nu prea are legatura topicul, important e ca am programare azi la Eve😁 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 30, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Aprilie 30, 2021 2 minutes ago, alexandru976 said: 🤣🤣🤣 frumoasa duma 🤣🤣🤣 na, nu prea are legatura topicul, important e ca am programare azi la Eve😁 Legăturile se pot crea. Întâlnire plăcută să aveți!! Să mergi dușat! 😜 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum