cucubau86 Reputație: 397 Postat Februarie 24, 2021 Oras:alba Oras:alba Postat Februarie 24, 2021 Salutare. Având drum astăzi prin Hunedoara, zic haide sa imi incerc putin norocul. Intru pe publi si gasesc doua anunturi cu o fată ale cărei poze le mai văzusem pe judetul ab și stiam sigur ca e reala. Dau telefon și ma programez pentru jumate de ceas. La ora stabilita de comun acord, o resun sa primesc adresa exacta. Ajung usor la locul faptei, zona cu o vulcanizare aproape si cu locuri de parcare destule. Urc la apartament, ma astepta fix domnisoara din poze:inalta, frumoasa (și aici un mare + ) cu zâmbetul pe buze 😉 Ma invita inauntru, caldura în casa mai ceva ca vara, numa bine pentru acțiunea care urma sa se desfășoare 😁 Pana ma dezbrac si las bănuții pe noptiera, domnisoara merge la dus, eu venind de acasa, nu am mai făcut de data asta. Începem cu un oral fara protecție(in funcție de igiena) executat cum îmi place mie, nota 9 spre 10...nu sunt amator de atenție și prin vecinatate, deci nu am cerut și nici nu stiu dacă face. Avand în vedere ca nivelul se ridicase binisor, am pus caciulita si am trecut la normal protejat, desigur prima oara am cerut sa vina ea deasupra ca sa o pot vedea mai bine și sa ma joc cu sanii ei 👌 Se misca bine, nota 9 spre 10 ... am schimbat inca alte 2 poziții, fără sa simt ca ar fi deranjata de cerințele mele, de aici pot sa deduc ca nu e pe graba si facut bani. Nu face FK, dar compenseaza prin faptul ca e foarte vorbăreata/amuzanta moldoveanca, nu te plictisesti cu ea, mi-am placut energia ei inca de la bun început...deci și la partea cu girlfriend experience e spre 10. Tragand linie, întreaga întâlnire a fost foarte aproape de 10 pe linie, doar ca m-am luat eu cu alte gânduri și am uitat sa gust din piersicuta ... nu ramane decat sa astept pana data viitoare 😋 . Printre altele discutii, am aflat de unde îmi era cunoscuta, e sora Danielei, care a activat pe alba și a mai fost și ea mai demult prin judetul nostru. Eu unul zic ca e de revenit, mai ales la 100 lei o finalizare si 200 lei ora. PS ca un sfat, poate nu ar fi rău sa comunici si pe whatsapp, ca e mai simplu acolo 😘 Oana și tot Oana 👍 1
nemuritorul7 Reputație: 7 Postat Martie 8, 2021 Postat Martie 8, 2021 Stii cumva, face finalizare orală sau facială?
cucubau86 Reputație: 397 Postat Martie 8, 2021 Oras:alba Oras:alba Autor Postat Martie 8, 2021 sincer sa fiu, nu am întrebat, pentru ca eram pe graba și nu aveam timp de prea multe fantezii 😁 dar puteți sa sunați(eu nu am reușit nici cu sms sau whatsapp ) la nr din titlu și mai mult ca sigur ca o sa va spună toate tarifele, ca era comunicativa fata atat la telefon cat si live 👍
kynggadrian Reputație: 5 Postat Martie 8, 2021 Oras:In spatele tau Oras:In spatele tau Postat Martie 8, 2021 Acum 14 minute, cucubau86 a spus: sincer sa fiu, nu am întrebat, pentru ca eram pe graba și nu aveam timp de prea multe fantezii 😁 dar puteți sa sunați(eu nu am reușit nici cu sms sau whatsapp ) la nr din titlu și mai mult ca sigur ca o sa va spună toate tarifele, ca era comunicativa fata atat la telefon cat si live 👍 Cat te-a tinut la finalizare?
cucubau86 Reputație: 397 Postat Martie 8, 2021 Oras:alba Oras:alba Autor Postat Martie 8, 2021 Vreo 20 de min maxim door to door, ca eram eu în intarzaiere si nu am stat la prea multe povesti. Pana acuma nu m-a grăbit nicio domnisoara la care am fost, sau sa imi bata apropouri de timp...deci nici ea. Poți sa mergi linistit, la 100 tragerea e ok. Oricum în anul de gratie 2021, nu ai cum sa găsești sub prețul asta. Si sincer sa fiu, e un preț corect pt calitate/servicii. Dacă vrei ceva mai sus, de la 150 fin, gasesti pe ales. Sfatul meu, iei telefonul, suni și te orientezi la cele care iti vb frumos, da si tu la rândul tău sa fi civilizat și fără figuri. Dacă ai obraz subțire, care se tine cu cheltuiala, ajungi linistit si la fetele din TOP. Sper sa te fi ajutat/lămurit și sa nu fi poluat prea mult topicul Oanei.
kynggadrian Reputație: 5 Postat Martie 8, 2021 Oras:In spatele tau Oras:In spatele tau Postat Martie 8, 2021 Acum 47 minute, cucubau86 a spus: Vreo 20 de min maxim door to door, ca eram eu în intarzaiere si nu am stat la prea multe povesti. Pana acuma nu m-a grăbit nicio domnisoara la care am fost, sau sa imi bata apropouri de timp...deci nici ea. Poți sa mergi linistit, la 100 tragerea e ok. Oricum în anul de gratie 2021, nu ai cum sa găsești sub prețul asta. Si sincer sa fiu, e un preț corect pt calitate/servicii. Dacă vrei ceva mai sus, de la 150 fin, gasesti pe ales. Sfatul meu, iei telefonul, suni și te orientezi la cele care iti vb frumos, da si tu la rândul tău sa fi civilizat și fără figuri. Dacă ai obraz subțire, care se tine cu cheltuiala, ajungi linistit si la fetele din TOP. Sper sa te fi ajutat/lămurit și sa nu fi poluat prea mult topicul Oanei. Mersi de informatie o sa ii fac si eu o vizita. O zi buna!
nemuritorul7 Reputație: 7 Postat Martie 8, 2021 Postat Martie 8, 2021 Dacă mergi, sa ne spui ce și cum 😁
espadron Reputație: 0 Postat Martie 13, 2021 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Martie 13, 2021 Vizitat azi domnișoara. Frumoasă, înaltă, sâni mișto, 100 nr - 200 ora. Oral neprotejat cu finalizare corporală - nota 7, se ajută mult de mână. Normal nu am încercat. Foarte vorbareață și veselă. La 100 nr e ok. 1
nemuritorul7 Reputație: 7 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 Merci de info, cred că o vizitez și eu. Dacă ajung, vă spun ce și cum
zmeusian Reputație: 37 Postat Martie 31, 2021 Oras:In miscare Oras:In miscare Postat Martie 31, 2021 Vizitat domnisoara saptamana trecuta. Locatia la intrare in Hunedoara, vis a vis de vulcanizarea de langa sensul giratoriu. Locatia foarte ok pentru genul asta de activitate. Ca si actiune ... am sunat pe numarul din anunt, mi-am manifestat intentia de a o vizita si ea si-a exprimat disponibilitatea. Tarifele deja bine cunoscute 100 finalizarea si 200 ora. Ca si aspect, tipa este inalta si destul de prezentabila, cand am ajuns in locatie era imbracata intr-un top alb si pantaloni scurti de jeans(mie mi s-a parut mult mai hott imbracat 😁) La pretul asta am optat pentru 1 ora, asa ca am achitat tariful(200lei) si am trecut la actiune ... ON executat binisor, fara atentie la zonele adiacente, la NP am schimbat 3 pozitii (lady on top, doggi si clasicul misionar). Igienizarea de rigoare, conversatia aferenta(in timpul careia am beneficiat si de un masaj acceptabil) si trecut la runda 2, care, din motive neimputabile fetei, nu s-a mai finalizat(modificari in programul meu 😜). Timpul petrecut door to door aproximativ 40 - 45 minute. Dupa experienta avuta m-a incercat sentimentul de afacere cinstita, sentimentul ala ca am primit exact ce am platit, pretul corect pentru servicii decente. Eu personal, cu siguranta o sa revin de fiecare data cand am drum prin zona. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum