AndreiMotru Reputație: 310 Postat Iunie 14 Oras:Motru Oras:Motru Postat Iunie 14 Mai e în oraș și doamna, dar aici nu întru în detalii, doar am vrut sa știți ca e la noi cam de o săptămână dar recenzii ioc🤟🏿 1
ejaculin Reputație: 105 Postat August 18 Oras:București Oras:București Postat August 18 Este roata de rezerva când nu avem ceva bun. 1
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 2057 Postat August 18 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Postat August 18 Acum 9 minute, ejaculin a spus: Este roata de rezerva când nu avem ceva bun. Bine zis ! 1 SEX & LOVE WORLDWIDE
Cucubauu Reputație: 21 Postat August 18 Oras:Gorj Oras:Gorj Postat August 18 Ultima data ma durut un coi 😂 e prea hard la oral 1
ejaculin Reputație: 105 Postat August 18 Oras:București Oras:București Postat August 18 1 oră în urmă, Cucubauu a spus: Ultima data ma durut un coi 😂 e prea hard la oral Trebuia sa îi spui sa le suga simetric.
ejaculin Reputație: 105 Postat Septembrie 26 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 26 Cum mai prestează doamna?
aditrailescu Reputație: 88 Postat Septembrie 27 Oras:Târgu Jiu Oras:Târgu Jiu Postat Septembrie 27 Am sunat-o de 2 zile și nu răspunde
ejaculin Reputație: 105 Postat Septembrie 27 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 27 La 15.06.2024 la 1:15, AndreiMotru a spus: Mai e în oraș și doamna, dar aici nu întru în detalii, doar am vrut sa știți ca e la noi cam de o săptămână dar recenzii ioc🤟🏿 Astaa știu și eu dar aș mai fi dorit lămuriri
ejaculin Reputație: 105 Postat Octombrie 14 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 14 La 27.09.2024 la 22:52, ejaculin a spus: Astaa știu și eu dar aș mai fi dorit lămuriri Chiar nu a mai fost nimeni. Am sunat eu azi și am aflat că a mărit preturile 150/300. Poate ca are și servicii mai spectaculoase .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum