Sari la conținut

0743385225 Ella pirata de topice, adica Ella12346

Postări Recomandate

Postat
22 minutes ago, scristy said:

Fiind cu ea pe piept, cu mare chef de tavaleala am frunzarit un pic forumul, in final am sunat-o pe Ella22 sa vad daca face universul sa ne vedem sau nu fiind recomandata si de un amic de al meu. In final a raspuns, fiind deja trecut de 21 m-am imbracat si am ajuns la ea repede. Am resunat-o, de data aceasta a raspuns , mi-a zis nr aptului ! M-a asteptat o domnisoara micuta de statura, skinny-slabuta ce m-a poftit direct in camera unde era cald . M-am dezbracat acolo, m-a intrebat cat doresc sa stau, am optat pt o finalizare. A fost corecta si m-a informat ca implica undeva la 15-20 min daca bine tin minte. A mers pana in apt rugandu-ma sa o astept 2 min, m-am intins pe pat.

Cand a revenit a inceput sa se dezbrace , iar Cristinel se trezea pe masura ce ea se dezbraca. M-a intrebat cum doresc oralul, am optat pt OP deoarece nu eram proaspat dusat. Oral mediu cu atentie la zonele adiacente cu manuta ei, senzatie placuta. Am trecut la NP cu ea deasupra dupa ce s-a umezit manual , s-a miscat bine, m-a futut moldoveanca de-a crezut ca ma termina ! Am dorit sa schimb pozitia, m-a intrebat daca m-am terminat i-am zis ca nu, am trecut eu deasupra si am pompat in ea pana m-am terminat in prezervativ ! A fost draguta si mi-a scos ea prezervativul cu ajutorul unui servetel umed !

Afland ca sunt de pe forum m-a intrebat cand am sunat-o, si-a amintit si si-a cerut scuze caci n-a fost intentionat, ea adormind dupa ce-a vb cu mine inca 3 ore dupa spusele ei ! Nu m-am suparat caci m-am descurcat si n-am etichetat-o in postarea precedenta ca fiind intr-un fel datorita faptului ca n-a raspuns, suntem oameni nu suntem perfecti se intampla sa gresim important e sa corectam si sa ne asumam ! Dupa ce m-am imbracat m-a poftit la un pahar de suc caci nu mai avea apa, am pov 5 minute dupa care i-am urat toate cele bune si am plecat spre casa pt o baie relaxanta !

Atitudine 9 are o energie faina, zambareata cu chef de vorba la final

Locatie Grigore Moisil, in camera era miros de fum de tigara, un nefumator simte repede, baia n-am vizitat-o, avea suc, fara apa plata/minerala !

OP 5 daca alegeam NP primea nota mai mare 

NP 7 n-am apucat sa o testez bine , doar 2 pozitii +pt saruturi pe corp 

Cadou 150 RON

De recomandat celor ce le plac minionele skinny !

de revenit: pleaca maine din tara 

Timp: Door 2 door ~25 minute

👍🏻🙂😉

• Minus 1
  • Oras:Oradea
Postat
Acum 2 ore, inspire2025 a spus:

e troll afara cu ea

😂😂😂😂 am și zu curiozitate ca vad ca la toate femeile dai raport rau esti femeie sau fish? Afara plec eu cand vreau nu cand vrea lumea te pup 😇

• Like 2
  • Minus 1
Postat
Acum 4 minute, Ella12346 a spus:

😂😂😂😂 am și zu curiozitate ca vad ca la toate femeile dai raport rau esti femeie sau fish? Afara plec eu cand vreau nu cand vrea lumea te pup 😇

A si apropo chiar dacă nu ma descurc eu bine cu acest forum da totuși mi se pare ca ești cam paranoic cu minusurile tale ce e asa de rău de mi-ai dat minus tu.mie la comentarii? Cine te-a bagat aici ? Nai nici o treaba cu realitatea sincer

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat
1 hour ago, Ella12346 said:

Lasa-l in pace pe Inspire (e in lumea lui) si nu poate fi scos de acolo. Acum are abonament platit, deci poate face ce vrea muschiul lui :ewpuImi pare rau ca pleci... Daca apuc diseara vin sa-ti scriu o poerecenzie :innocent

• Like 4
  • Haha 1
Postat

catea nu latra ca nu se aude 

am dat minus sa vezi in ce site te ai bagat sa vezi ce bine e realitatea aratata 

dc pustiu 84 si adrian 10 sterg minusurile le sterg si eu 

Postat
La 23.03.2021 la 16:05, x the impaler a spus:

Lasa-l in pace pe Inspire (e in lumea lui) si nu poate fi scos de acolo. Acum are abonament platit, deci poate face ce vrea muschiul lui :ewpuImi pare rau ca pleci... Daca apuc diseara vin sa-ti scriu o poerecenzie :innocent

Da imi pare rău deja sunt plecata cu prima ocazie când ma reîntorc acolo te aștept cu drag și pe tine și pe restul care merita😘😘 succes tuturor 😍

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...