andra creatza Reputație: 8 Postat Februarie 27, 2021 Postat Februarie 27, 2021 Am ajuns în Oradea și nu cunosc zonele regimul de pe centru pe care trebuia sa ajung nu mai răspunde și mi-a pus numărul pe forumul lor și am mai multe variante dar nu știu pe care sa o aleg care sunt zonele bune din Oradea?va mulțumesc
Spartakusss Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 27, 2021 Prima universitatii
2match Reputație: 174 Postat Februarie 27, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 27, 2021 Prima Onestilor!
andra creatza Reputație: 8 Postat Februarie 27, 2021 Autor Postat Februarie 27, 2021 Mulțumesc din suflet am găsit în spate la hotel Ramada sper sa fie ok...va pup 1
nickname90 Reputație: 2926 Postat Februarie 27, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 27, 2021 1 hour ago, andra creatza said: Mulțumesc din suflet am găsit în spate la hotel Ramada sper sa fie ok...va pup Bine ai venit Andra😉🤗😘, e foarte ok zona.. Data viitoare sa iti deschiz topic ptr intrebari la discutii generale Sa iti deschiz un topic pt recenzii si informatii despre serviciile tale dupa ce te-ai acomodat in apartament😉 Shedere placuta iti doresc 😘 1
andra creatza Reputație: 8 Postat Februarie 27, 2021 Autor Postat Februarie 27, 2021 Nu este pe strada xenopol.va pup și va mulțumesc din suflet
amundi Reputație: 125 Postat Februarie 27, 2021 Postat Februarie 27, 2021 1 hour ago, andra creatza said: Nu este pe strada xenopol.va pup și va mulțumesc din suflet La blocurile vechi?
andra creatza Reputație: 8 Postat Februarie 27, 2021 Autor Postat Februarie 27, 2021 Nu e bloc nou,este blocul cu Carrefour express
fustangiu4 Reputație: 75 Postat Februarie 27, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 27, 2021 Am fost acum 20 de minute baba 55 60 de ani 70 oral și normal bani aruncați direct în foc mai bine îmi luam ceva de ronțăit și un cola îmi făceam laba și ieșeam în câștig 😁😁😁😁🎉
fustangiu4 Reputație: 75 Postat Februarie 27, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 27, 2021 Și era sa uit da locație în spate la carrefour pe xenopol mam și întâlnit cu un confrate în cealaltă camera este încă o tipa cred ca fata ei sigur sunt venite cu pachet la soț la penitenciarul Oradea. Nu recomand
andra creatza Reputație: 8 Postat Februarie 27, 2021 Autor Postat Februarie 27, 2021 Scuze ca te deranjez fustangiu 4 nu sunt fata doamnei ci suntem colege dar nu asta este important ci despre confrate...nu înțeleg și nu sunt căsătorită și nu am legături cu penitenciarul oradea...dacă nu cunoști nu vorbi te rog nu e frumos,o seara frumoasă și am întâlnit oameni minunați la oradea....
mylky Reputație: 325 Postat Februarie 28, 2021 Postat Februarie 28, 2021 Un număr de telefon de la baba aia sa ma duc sa văd despre ce este vorba
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum