Sari la conținut

Masaj erotic - Maria severin

GCapone

Postări Recomandate

Postat

Nu apare sau apare cu numele ei de Maria_forum19 ...ca idee eu doresc azi la ora 19-20 in centru sau in gara unde vrea Maria...vin dar scrie-mi in privat ultima programa doresc...daca nu intru pe alt cont si instagram dar pana mâine sau poimâine durează aia e din păcate 

• Oras:craiova
Postat
Acum 5 ore, Jardeldinamo a spus:

Mai lasă ne fa cu locurile tale libere, ca ne-ai plictisit.

Deci tu ești carulcuboi devenit jardel frustratul acum. Ma jur ca o sa printez ce ai tot postat pe aici, inclusiv pozele cu tine si o sa le duc le duc șefului de magazin de la Dedeman 😂. Vai de pula ta. 

• Haha 1
  • Minus 1
  • Oras:Amsterdam
Postat

Jurate pe mata ca sa te cred, vezi draqu de contul tău sau al lui panarama asta ta de Maria nu te mai baga aiurea inseama pe aici cu lumea, ești cumva protectorul ei ?

• Minus 1
Postat
Acum 1 minut, Jardeldinamo a spus:

Jurate pe mata ca sa te cred, vezi draqu de contul tău sau al lui panarama asta ta de Maria nu te mai baga aiurea inseama pe aici cu lumea, ești cumva protectorul ei ?

Nu ma boschetare dar învață in morții tăi sa vorbesti frumos. Te-a jignit Maria cu ceva de o înjuri pe aici sau care e faza? 

• Minus 1
Postat

Bai prostu familiei care ești , morții mati , unde am înjurat-o eu , esti postacul ei , sunteți pe mâna amândoi? Din câte observ ești peștișorul de aur. Vezi draqu de contul tău.

• Minus 1
Postat

Bai Caru cu 2 boi  elucidează aici misterul ca postacul cu  Lizzis 666 zice ca contul meu este al tău explicai cum sta treaba. Apropo de fata asta Maria tu spui ca nu o Cunoști ca nu ai fost la ea ca din Mai îți faci abonament dar spui cai frumoasa ca e deșteaptă  cum de ai ajuns la concluzia asta tu ? Așa ți-o imaginezi tu latraule??

• Minus 1
Postat
Acum 3 ore, Jardeldinamo a spus:

Bai Caru cu 2 boi  elucidează aici misterul ca postacul cu  Lizzis 666 zice ca contul meu este al tău explicai cum sta treaba. Apropo de fata asta Maria tu spui ca nu o Cunoști ca nu ai fost la ea ca din Mai îți faci abonament dar spui cai frumoasa ca e deșteaptă  cum de ai ajuns la concluzia asta tu ? Așa ți-o imaginezi tu latraule??

Koae, vezi ca va dati de gol si ne arătați, scuze arăți, cat de bolnav ești. De ce plm esti abonat la profilul lu carucuboi? 😂

• Minus 1
Postat

A fost careva la Maria azi din cei 4 norocoși azi...eu am vrut la ora 19-20 si nu am avut loc ((( Maine sau poimâine Maria ma pot programa ...astept mesam mulțumim 

Vizitator NuMadalin
Reputație: 0
Postat

Salutare tuturor,

La cererea Mariei, mi-am făcut cont și asta pentru ca a meritat.

Acum o săptămână, am discutat amândoi pe insta, i-am trimis cateva poze cu mine si am stabilit locul intalnirii si ora. 

Am avut parte de un masaj nu tocmai wow, eu nu sunt făcut sa rezist la forța ei insa a fost super fain. 

Consider ca a fost un girlfriend experience, Maria este senzuală, frumoasa, are niște buze senzaționale. Tariful cel postat aici, am prins oferta. 

De revenit cu siguranță. 

Vizitator NuMadalin
Postat
27 minutes ago, NuMadalin said:

Salutare tuturor,

La cererea Mariei, mi-am făcut cont și asta pentru ca a meritat.

Acum o săptămână, am discutat amândoi pe insta, i-am trimis cateva poze cu mine si am stabilit locul intalnirii si ora. 

Am avut parte de un masaj nu tocmai wow, eu nu sunt făcut sa rezist la forța ei insa a fost super fain. 

Consider ca a fost un girlfriend experience, Maria este senzuală, frumoasa, are niște buze senzaționale. Tariful cel postat aici, am prins oferta. 

De revenit cu siguranță. 

De corectat, la cererea Mariei de a lasa feedback *

• Oras:Dr. Tr. Severin
Postat

Buna dragilor până sâmbătă inclusiv sunt in oraș așa că am decis sa fac o reducere de început de luna 110 lei masaj erotic nud,atingeri permise sărutări corporale la fel accept sa mi se facă oral ,timp 40de min 

Postat

Buna Maria am așteptat azi aici un mesaj sa ma pot programa si eu...desigur maine ma poti programa dupa ora 17 astept mesaj si mulțumesc... doresc  mult

Vizitator Elchapo88
Postat

Buna Maria … îmi poți spune te rog cum pot sa dau de tine ca nu merge pe insta deloc sa te gasesc cu Maria_forum19 ??? Ast răspuns tău ms

Postat
Acum 20 ore, Elchapo88 a spus:

Buna Maria … îmi poți spune te rog cum pot sa dau de tine ca nu merge pe insta deloc sa te gasesc cu Maria_forum19 ??? Ast răspuns tău ms

Am o poza cu un corp pictat

Postat

Azi mâine și sâmbătă dimineață am locuri libere cine e interesat sa mi lase mesaj

Vizitator Elchapo88
Postat

Asta nu vrei sa înțelegi ca nu apare nicio maria_forum19 când dau sa te caut le insta… eu am mai fost odată la tine dar acuma nu te pot găsi deloc … dami un răspuns sau alta modalitate sa te contactez

Postat
Acum 4 ore, Elchapo88 a spus:

Asta nu vrei sa înțelegi ca nu apare nicio maria_forum19 când dau sa te caut le insta… eu am mai fost odată la tine dar acuma nu te pot găsi deloc … dami un răspuns sau alta modalitate sa te contactez

Cum ești?pe insta

Vizitator Elchapo88
Postat

Milea Catalin

Vizitator Elchapo88
Postat

Într-un tricou albastru  si cu ochelari… ast un semn și un răspuns . Ms 

Postat
Acum 16 ore, Elchapo88 a spus:

Într-un tricou albastru  si cu ochelari… ast un semn și un răspuns . Ms 

Da,nu te mai pot programa

• Oras:turnu severin
  • Oras:turnu severin
Postat
46 minutes ago, Mariamassage said:

Da,nu te mai pot programa

🤣🤣🤣

• Minus 1

Vizitator Elchapo88
Postat

Dar de ce nu ma poți programa și după zici ca ai locuri libere… chiar nu te inteleg?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...