yo_manxxx Reputație: 35 Postat Februarie 28, 2022 Oras:Aici Oras:Aici Postat Februarie 28, 2022 Acum 8 ore, Mariamassage a spus: Buna dragilor mâine și miercuri preț 100 lei Buna, draga. Daca ne dai o modalitate alternativa de contact, as fi si eu interesat de o sedinta cu tine... Multumesc.
Mariamassage Reputație: 13 Postat Martie 1, 2022 Oras:Dr. Tr. Severin Oras:Dr. Tr. Severin Postat Martie 1, 2022 La 28.02.2022 la 12:05, Cutelover a spus: Buna Maria. Pune-ma si pe mine pe lista. Vad ca m-ai blocat pe insta... 😁 Daca ești blocat acolo ramai
mihail99 Reputație: -27 Postat Martie 1, 2022 Postat Martie 1, 2022 bună Maria doresc eu o programare azi ...ti-am scris în privat aici pe cont pe forum ...Mulțumesc mult așteptat mesaj
Mariamassage Reputație: 13 Postat Martie 1, 2022 Oras:Dr. Tr. Severin Oras:Dr. Tr. Severin Postat Martie 1, 2022 Pe insta maria__forum19 pt toti
mihail99 Reputație: -27 Postat Martie 1, 2022 Postat Martie 1, 2022 Ok thanks dar eu sunt blocat pe instagram ...iti scriu in privat aici pe cont pe forum sa ne putem programa ce are ? Mulțumesc
danspainna Reputație: 10 Postat Martie 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2022 Buna Maria. Doar ce am dat sa te urmaresc pe instagram, dar nu iti pot scrie mesaj.
Mariamassage Reputație: 13 Postat Martie 1, 2022 Oras:Dr. Tr. Severin Oras:Dr. Tr. Severin Postat Martie 1, 2022 Acum 23 minute, Mariamassage a spus: Pe insta maria__forum19 pt toti Maria_forum19*
mihail99 Reputație: -27 Postat Martie 1, 2022 Postat Martie 1, 2022 PENTRU TOTII AM ÎNȚELES ... Iti scriu pe privat aici si nu vrei sa imi raspunzi oare De Ce zi Adevarul ...deblocheaza-ma pe instagram dariahazelnut sa vorbim sa ma poti programa sau da-mi mesaj pe instagram mulțumesc mult ....instagram dariahazelnut sa vorbim sa ma deblochezi si imi dai mesaj sau eu tie sa tinem legatura la programare mulțumesc Maria
danspainna Reputație: 10 Postat Martie 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2022 Maria, nu iti pot trimite mesaj.
mihail99 Reputație: -27 Postat Martie 1, 2022 Postat Martie 1, 2022 MARIA pe privat nu vrei sa ma programezi sa sa vorbim pe instagram ma ai la block acuma pe dariahazelnut pe instagram intrai acuma ...ce metodă sa mai am sa ma poti programa ? Astept mesaj si mulțumesc
Mariamassage Reputație: 13 Postat Martie 1, 2022 Oras:Dr. Tr. Severin Oras:Dr. Tr. Severin Postat Martie 1, 2022 Până pe 25 mai sunt disponibila cine e interesat de o programare sa mi lase mesaj
mariusresita Reputație: 80 Postat Martie 3, 2022 Oras:Resita Oras:Resita Postat Martie 3, 2022 Bună Maria ! Ti-am dat urmărire pe insta dar nu îți pot scrie ....(Ionut...)
Mariamassage Reputație: 13 Postat Martie 5, 2022 Oras:Dr. Tr. Severin Oras:Dr. Tr. Severin Postat Martie 5, 2022 Mâine doua locuri disponibile
Vizitator ChecCulapte7 Reputație: 0 Postat Martie 5, 2022 Postat Martie 5, 2022 Acum 8 minute, Mariamassage a spus: Mâine doua locuri disponibile Salut, o umilă părere am aici și eu, doar atât, Maria in tot acest timp , un an sau watewer ... a blocat pe insta din motive personale (fiind singurul mod de contact) foarte multe persoane și dacă nu mă înșel este valabil și pentru conturile create ulterioar de către aceștia. Ca dovada din ultimele multe zeci de comment-uri sunt acești nefericiți blocați și uitați acolo în izolare sau carceră, Cheia e la Maria însă ...😅 O revizuire pe insta și a debloca pe cine poate că totuși merită (timpul e deja o proba acum) , persoane poate super ok și care poate dintr-o toana au fost băgate și uitate acolo . Daca tot se lasă în curând ar fi ca si un rămas bun , o portiță lăsată spre viitor și ar lăsa un loc pentru viitor , un loc de " buna ziua " cum se zice. Eu din fericire nu fac parte din nici una din cele două categorii și doar studiind temeinic problema am ajuns la această concluzie buna , utilă cuiva sau poate total greșită . Eu Nu am nevoie de masaj !, Succes tuturor !
Mariamassage Reputație: 13 Postat Martie 5, 2022 Oras:Dr. Tr. Severin Oras:Dr. Tr. Severin Postat Martie 5, 2022 Acum 19 minute, ChecCulapte7 a spus: Salut, o umilă părere am aici și eu, doar atât, Maria in tot acest timp , un an sau watewer ... a blocat pe insta din motive personale (fiind singurul mod de contact) foarte multe persoane și dacă nu mă înșel este valabil și pentru conturile create ulterioar de către aceștia. Ca dovada din ultimele multe zeci de comment-uri sunt acești nefericiți blocați și uitați acolo în izolare sau carceră, Cheia e la Maria însă ...😅 O revizuire pe insta și a debloca pe cine poate că totuși merită (timpul e deja o proba acum) , persoane poate super ok și care poate dintr-o toana au fost băgate și uitate acolo . Daca tot se lasă în curând ar fi ca si un rămas bun , o portiță lăsată spre viitor și ar lăsa un loc pentru viitor , un loc de " buna ziua " cum se zice. Eu din fericire nu fac parte din nici una din cele două categorii și doar studiind temeinic problema am ajuns la această concluzie buna , utilă cuiva sau poate total greșită . Eu Nu am nevoie de masaj !, Succes tuturor ! Ok da cine ți a cerut părere?
Vizitator ChecCulapte7 Reputație: 0 Postat Martie 5, 2022 Postat Martie 5, 2022 Acum 1 minut, Mariamassage a spus: Ok da cine ți a cerut părere? ok, mi-o retrag atunci părerea însă sunt multe zeci de persoane care sigur se regăsesc aici însă sunt mai timizi așa ,...cred Succes pe only , eu unul mă voi abona garantat !
Vizitator ChecCulapte7 Reputație: 0 Postat Martie 5, 2022 Postat Martie 5, 2022 Acum 12 minute, ChecCulapte7 a spus: ok, mi-o retrag atunci părerea însă sunt multe zeci de persoane care sigur se regăsesc aici însă sunt mai timizi așa ,...cred Succes pe only , eu unul mă voi abona garantat ! ....poate că o să îmi iau și un monitor mai mare atunci sau mai bine fac clona tv-ul de 107 CM😉😉😅😅😅 Într-o bună zi poate că dau și la pește , poate prind și ceva miros de pește ...😁 🤘😉
Vizitator ChecCulapte7 Reputație: 0 Postat Martie 5, 2022 Postat Martie 5, 2022 Sincer eu te urmăresc cam de alartaieri ,.. daca tot te retragi fa-o in așa fel și intr-un anume fel , fa-o intr-un mod frumos și în așa fel ca noi să ne aducem cu drag aminte de tine și de contribuția ta pe aici pe o perioadă nedeterminata de timp și .....spatiu !!
Vizitator ChecCulapte7 Reputație: 0 Postat Martie 5, 2022 Postat Martie 5, 2022 Acum 17 minute, ChecCulapte7 a spus: Sincer eu te urmăresc cam de alartaieri ,.. daca tot te retragi fa-o in așa fel și intr-un anume fel , fa-o intr-un mod frumos și în așa fel ca noi să ne aducem cu drag aminte de tine și de contribuția ta pe aici pe o perioadă nedeterminata de timp și .....spatiu !! PS,... Forum = păreri / părere ...ca idee 😊😊
Mariamassage Reputație: 13 Postat Martie 6, 2022 Oras:Dr. Tr. Severin Oras:Dr. Tr. Severin Postat Martie 6, 2022 Buna dragilor mai am doua locuri libere azi preț 150 cine e interesat sa mi lase mesaj
joeyboey Reputație: 30 Postat Martie 6, 2022 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 6, 2022 Fluctuează preturile la fata asta mai ceva ca la combustibil. Parcă ar fi broker la bursa. 1
Mariamassage Reputație: 13 Postat Martie 6, 2022 Oras:Dr. Tr. Severin Oras:Dr. Tr. Severin Postat Martie 6, 2022 1 oră în urmă, joeyboey a spus: Fluctuează preturile la fata asta mai ceva ca la combustibil. Parcă ar fi broker la bursa. Poate sunt 😅
Vizitator ChecCulapte7 Reputație: 0 Postat Martie 6, 2022 Postat Martie 6, 2022 1 oră în urmă, joeyboey a spus: Fluctuează preturile la fata asta mai ceva ca la combustibil. Parcă ar fi broker la bursa. Aici nu este vorba doar despre Parnos ,... sunt chestii mult mai subtile și de mare finețe ....fata are un singur defect , se îndrăgostește foarte repede 😉😉, în consecință selecția e primordială e pe viață și pe moarte , restul mai vedem... după ... 🤘
Mariamassage Reputație: 13 Postat Martie 6, 2022 Oras:Dr. Tr. Severin Oras:Dr. Tr. Severin Postat Martie 6, 2022 Acum 2 ore, ChecCulapte7 a spus: Aici nu este vorba doar despre Parnos ,... sunt chestii mult mai subtile și de mare finețe ....fata are un singur defect , se îndrăgostește foarte repede 😉😉, în consecință selecția e primordială e pe viață și pe moarte , restul mai vedem... după ... 🤘 Nu cred că mă cunoști încât să ai o concluzie despre mine hai sa ne revenim
Vizitator ChecCulapte7 Reputație: 0 Postat Martie 6, 2022 Postat Martie 6, 2022 Acum 7 minute, Mariamassage a spus: Nu cred că mă cunoști încât să ai o concluzie despre mine hai sa ne revenim Nu te cunosc cu adevărat , am vrut sa o fac mai demult și sunt vremuri deja acum apuse ...., am fost catalogat într-o manieră pe care nu o meritam și chiar nu mai contează . Daca ar fi fost sa ne intersectam cumva sunt sigur că ar fi fost de bun augur și am fi fost compatibili până la Dumnezeu... Nu a fost sa fie acum , mâine sau poimâine și va fi poate data viitoare . Nu știu dacă ai observat însă eu clar zic : Da, ești o fata deșteaptă , înțeleg că și frumoasă , te apreciez și ești feblețea mea deși nu ne cunoaștem in persoană .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum