Sari la conținut

Masaj erotic - Maria severin

GCapone

Postări Recomandate

• Oras:Aici
  • Oras:Aici
Postat
Acum 8 ore, Mariamassage a spus:

Buna dragilor mâine și miercuri preț 100 lei

Buna, draga. Daca ne dai o modalitate alternativa de contact, as fi si eu interesat de o sedinta cu tine... 

Multumesc. 

• Oras:Dr. Tr. Severin
Postat
La 28.02.2022 la 12:05, Cutelover a spus:

Buna Maria. Pune-ma si pe mine pe lista. Vad ca m-ai blocat pe insta... 😁

Daca ești blocat acolo ramai

Postat

bună Maria doresc eu o programare azi ...ti-am scris în privat aici pe cont pe forum ...Mulțumesc mult așteptat mesaj

Postat

Ok thanks dar eu sunt blocat pe instagram ...iti scriu in privat aici pe cont pe forum sa ne putem programa ce are ? Mulțumesc 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna Maria. Doar ce am dat sa te urmaresc pe instagram, dar nu iti pot scrie mesaj.

Postat
Acum 23 minute, Mariamassage a spus:

Pe insta maria__forum19 pt toti

Maria_forum19*

Postat

PENTRU TOTII AM ÎNȚELES  ... Iti scriu pe privat aici si nu vrei sa imi raspunzi oare De Ce zi Adevarul ...deblocheaza-ma pe instagram dariahazelnut sa vorbim sa ma poti programa sau da-mi mesaj pe instagram mulțumesc mult ....instagram dariahazelnut sa vorbim sa ma deblochezi si imi dai mesaj sau eu tie sa tinem legatura la programare mulțumesc  Maria 

Postat

MARIA pe privat nu vrei sa ma programezi sa sa vorbim pe instagram ma ai la block acuma pe dariahazelnut pe instagram intrai acuma ...ce metodă sa mai am sa ma poti programa ? Astept mesaj si mulțumesc 

Postat

Până pe 25 mai sunt disponibila cine e interesat de o programare sa mi lase mesaj

Vizitator ChecCulapte7
Reputație: 0
Postat
Acum 8 minute, Mariamassage a spus:

Mâine doua locuri disponibile

Salut,

o umilă părere am aici și eu,  doar atât,

Maria in tot acest timp , un an sau watewer ... a blocat pe insta din motive personale  (fiind singurul mod de contact) foarte multe persoane și dacă nu mă înșel este valabil și pentru conturile create  ulterioar  de către aceștia.

Ca dovada din ultimele multe  zeci de comment-uri  sunt acești nefericiți blocați și uitați acolo în izolare sau carceră,

Cheia e la Maria însă ...😅

O revizuire pe insta și a debloca pe cine poate că totuși merită (timpul e deja o proba acum) ,  persoane poate super ok și care poate dintr-o toana au fost băgate și uitate acolo .

Daca tot se lasă în  curând ar fi ca si un rămas bun , o portiță lăsată spre viitor  și ar lăsa un loc pentru viitor , un loc  de " buna ziua " cum se zice.

Eu din fericire nu fac parte din nici una din cele două categorii și doar studiind temeinic problema am ajuns la această concluzie buna , utilă cuiva sau poate total  greșită .

Eu Nu am nevoie de masaj !, 

Succes tuturor !

Postat
Acum 19 minute, ChecCulapte7 a spus:

Salut,

o umilă părere am aici și eu,  doar atât,

Maria in tot acest timp , un an sau watewer ... a blocat pe insta din motive personale  (fiind singurul mod de contact) foarte multe persoane și dacă nu mă înșel este valabil și pentru conturile create  ulterioar  de către aceștia.

Ca dovada din ultimele multe  zeci de comment-uri  sunt acești nefericiți blocați și uitați acolo în izolare sau carceră,

Cheia e la Maria însă ...😅

O revizuire pe insta și a debloca pe cine poate că totuși merită (timpul e deja o proba acum) ,  persoane poate super ok și care poate dintr-o toana au fost băgate și uitate acolo .

Daca tot se lasă în  curând ar fi ca si un rămas bun , o portiță lăsată spre viitor  și ar lăsa un loc pentru viitor , un loc  de " buna ziua " cum se zice.

Eu din fericire nu fac parte din nici una din cele două categorii și doar studiind temeinic problema am ajuns la această concluzie buna , utilă cuiva sau poate total  greșită .

Eu Nu am nevoie de masaj !, 

Succes tuturor !

Ok da cine ți a cerut părere?

Vizitator ChecCulapte7
Postat
Acum 1 minut, Mariamassage a spus:

Ok da cine ți a cerut părere?

ok,

mi-o retrag atunci părerea  însă sunt multe zeci de persoane care sigur se regăsesc aici însă sunt mai timizi așa ,...cred

Succes pe only ,

eu unul mă voi abona garantat !

Vizitator ChecCulapte7
Postat
Acum 12 minute, ChecCulapte7 a spus:

ok,

mi-o retrag atunci părerea  însă sunt multe zeci de persoane care sigur se regăsesc aici însă sunt mai timizi așa ,...cred

Succes pe only ,

eu unul mă voi abona garantat !

....poate că o să îmi iau și un monitor mai mare atunci  sau mai bine fac clona tv-ul de 107 CM😉😉😅😅😅

Într-o bună zi poate că  dau și la pește , poate prind și ceva miros de pește ...😁

🤘😉

Vizitator ChecCulapte7
Postat

Sincer eu  te urmăresc cam de alartaieri ,..

daca tot te retragi fa-o in așa fel și intr-un anume fel

, fa-o intr-un mod frumos și în așa fel ca noi  să ne aducem cu drag aminte de tine și de contribuția ta pe aici pe o perioadă nedeterminata de timp și .....spatiu !!

Vizitator ChecCulapte7
Postat
Acum 17 minute, ChecCulapte7 a spus:

Sincer eu  te urmăresc cam de alartaieri ,..

daca tot te retragi fa-o in așa fel și intr-un anume fel

, fa-o intr-un mod frumos și în așa fel ca noi  să ne aducem cu drag aminte de tine și de contribuția ta pe aici pe o perioadă nedeterminata de timp și .....spatiu !!

PS,...

Forum  =  păreri / părere ...ca  idee   😊😊

Postat

Buna dragilor mai am doua locuri libere azi preț 150 cine e interesat sa mi lase mesaj

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Fluctuează preturile la fata asta mai ceva ca la combustibil. 

Parcă ar fi broker la bursa. 

• Haha 1
Postat
1 oră în urmă, joeyboey a spus:

Poate sunt 😅

Vizitator ChecCulapte7
Postat
1 oră în urmă, joeyboey a spus:

Aici nu este vorba doar despre Parnos ,...

sunt chestii mult mai subtile și de mare  finețe  ....fata are un singur defect , 

se îndrăgostește foarte repede  😉😉,

în consecință selecția e primordială e pe viață și pe  moarte , restul mai vedem... după ... 🤘

Postat
Acum 2 ore, ChecCulapte7 a spus:

Aici nu este vorba doar despre Parnos ,...

sunt chestii mult mai subtile și de mare  finețe  ....fata are un singur defect , 

se îndrăgostește foarte repede  😉😉,

în consecință selecția e primordială e pe viață și pe  moarte , restul mai vedem... după ... 🤘

Nu cred că mă cunoști încât să ai o concluzie despre mine hai sa ne revenim

Vizitator ChecCulapte7
Postat
Acum 7 minute, Mariamassage a spus:

Nu cred că mă cunoști încât să ai o concluzie despre mine hai sa ne revenim

Nu te cunosc  cu adevărat  , am vrut sa o fac mai demult și sunt vremuri deja acum  apuse ...., am fost catalogat într-o manieră pe care  nu o meritam și chiar nu mai contează .

Daca ar fi fost sa ne intersectam cumva sunt sigur că ar fi fost de bun augur și am fi fost compatibili până la Dumnezeu...

Nu a fost sa fie acum  , mâine sau poimâine și va fi  poate  data viitoare  .

Nu știu dacă ai  observat însă eu clar zic : Da,

ești o fata deșteaptă , înțeleg că și frumoasă , te apreciez și ești feblețea mea deși nu ne cunoaștem in persoană .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...