Sari la conținut

Masaj erotic - Maria severin

GCapone

Postări Recomandate

Postat

Maria poti fi amabila de Sărbătorit sa ma poti debloca si pe mine te rog ca doresc o programare instagram al meu dariahazelnut....se poate Maria ????

Postat

Bună Maria te rog ...daca ai suflet bun te rog vreau si eu o programare la tine o ora ? Nu am chef sa imi fac alt cont pe forum și pe instagram cu alt nume ...te rog din suflet ma poti ajuta ? Astept aici mesaj 

Postat

Sunt milog cu suflet mare in real ...in lumea virtuala cum vrea Maria pe internet  și nu vrea sa cunoască omul fata in fata....am ghinion...Maria stiu ca ai suflet bun si cald deblocheaza-ma pe instagram  sa ma pot programa la tine  săptămâna asta...hai ca trece si Crăciun si Anul nou offff.....sa fac cont nou aici și pe instagram cu alt nume e aiurea se pare...

Postat

Din mila sa ma cunoasca da pentru prima data și sigur o sa fie bine mereu ca sunt optimist .... In real sunt timid și cuminte și doresc nu o data la ea sa revin și de mai multe ori pentru ca o doresc ...

Postat

Mai trecu o zi din viata de la noi...Maria nu vrea sa imi raspunda la mesaje .... O viata avem timpul trece de la noi offff ...Sa ma duc la Biserica sau sa plătesc la una in Tarot  bani in loc sa i dau lui Maria a noastră a dulce offff ce ghinion am eu cu Maria ((( 

• Haha 1
  • Oras:Dr. Tr. Severin
Postat
Acum 19 ore, mihail99 a spus:

Sunt milog cu suflet mare in real ...in lumea virtuala cum vrea Maria pe internet  și nu vrea sa cunoască omul fata in fata....am ghinion...Maria stiu ca ai suflet bun si cald deblocheaza-ma pe instagram  sa ma pot programa la tine  săptămâna asta...hai ca trece si Crăciun si Anul nou offff.....sa fac cont nou aici și pe instagram cu alt nume e aiurea se pare...

Ok o sa ți scriu când pot

• Oras:Peste tot suntem acasă
  • Oras:Peste tot suntem acasă
Postat

Ce are fata asta de e asa asaltată,  si va milogiți sa va primească ? Mâinile poleite cu aur 😂

Postat

Imi e simpatica Maria si vreau sa vad cum face masajul ea ))) ...si sa fac abonament la ea dacă se poate ....o fata mi-a făcut masaj cu ulei cu sani ei foarte mari este vorba de Rebecca si sunt curios la Maria ce si cum si are forme de brazilianca am înțeles ....cam asta e tot de spus

Postat

Nu sunt panarama de om sau curva de om sa ma vand.... stiu ca am doar o viata și nu mai multe... azi esti in viata maine nu esti  in viata...eu țin f mult de Maria tin foarte mult la clipa si de moment in prezent...numai Dumnezeu judeca...Inima imi bate in piept dar nu stiu cand se oprește  este si o vorba  Vom muri cu toti vom muri pe rand nu se știe unde nu se știe când...bine ca fac sport de peste 15 ani in viata...dar Covid scap momentan sunt tânăr am 30 si ceva de ani nu ma ascund ((( 

O doresc enorm pe Maria si totusi am inima de leu si o doresc sau mor cu sabia in mana ....macar o ora cu Maria doresc si dupa promit va urma mai multe am încredere in mine si in ea ....Sărbători Fericite la toti

Postat

Nu ma gândesc in trecut doar în prezent viitorul momentan nu exista...Am inima de leu în mine...Prefer sa fiu  Leu 3 zile în jungla si sa mor decât un vierme in pământ  toată viata mea....sa mor cu sabia in burta vreți si sa renunț la Maria sau sa lupt cu sabia in mana pana mor...gen cu a facut Spartacus....O doresc pe Maria enorm ...numai Dumnezeu ma judeca  și pe toți...Sănătatea e pe primul loc și sa fi om fata in fata...nu omul virtual fals ...Sărbători Fericite 

Postat
Acum 12 ore, mihail99 a spus:

Nu sunt panarama de om sau curva de om sa ma vand.... stiu ca am doar o viata și nu mai multe... azi esti in viata maine nu esti  in viata...eu țin f mult de Maria tin foarte mult la clipa si de moment in prezent...numai Dumnezeu judeca...Inima imi bate in piept dar nu stiu cand se oprește  este si o vorba  Vom muri cu toti vom muri pe rand nu se știe unde nu se știe când...bine ca fac sport de peste 15 ani in viata...dar Covid scap momentan sunt tânăr am 30 si ceva de ani nu ma ascund ((( 

O doresc enorm pe Maria si totusi am inima de leu si o doresc sau mor cu sabia in mana ....macar o ora cu Maria doresc si dupa promit va urma mai multe am încredere in mine si in ea ....Sărbători Fericite la toti

Cum ești pe insta?

Postat
La 08.12.2021 la 19:57, coi_fierbinte a spus:

Intra si la mine pe instra… mihai vlad

Sunt foarte multi cu numele acesta da mi fallow pe maria__massage1(o poza cu un corp desenat la profil)

Postat

Buna dragilor azi mâine și poimâine ultimele 3 zile de reducere cine este interesat sa mi lase mesaj pe insta(maria__massage1)

Vizitator Elchapo88
Reputație: 0
Postat

Scuze Maria dar nu prea ești activa și nu onorezi cererile de urmărire și nu înțelegi ca nu merge sa îți dam mesaj pana nu dai și tu urmărire… și la profil nu ai poza e o poza blank așa cum îți da Instagramului dacă nu îți adaugi … altfel cum vrei sa ai programări dacă nu dai și tu invers sa vb cu omul sa vezi ce și cum … ți-am mai zis aștept răspuns… ms

Postat
Acum 25 minute, Elchapo88 a spus:

Scuze Maria dar nu prea ești activa și nu onorezi cererile de urmărire și nu înțelegi ca nu merge sa îți dam mesaj pana nu dai și tu urmărire… și la profil nu ai poza e o poza blank așa cum îți da Instagramului dacă nu îți adaugi … altfel cum vrei sa ai programări dacă nu dai și tu invers sa vb cu omul sa vezi ce și cum … ți-am mai zis aștept răspuns… ms

Poate ai greșit contul cererile îmi apar iar eu nu am niciuna toate le am confirmat (maria__massage1)la profil o poza cu un corp desenat

Postat

Buna Maria am o intrebare urgenta aici...pana în 12 am instagram acasa sa ma programez  pana în  ora 12 pot ca dupa intru la munca  si doar whapp pe telefon folosesc ca lucreaz pana la ora 18 si nu am timp...putem aici sa vorbim pe cont privat sa ma programez aici dupa ora 18  o ora în centru ? Iti zic ora  si sa fie centru aici e ok putem sau ? Astept sfatul tău Maria aici ms mult

Postat
La 15.12.2021 la 15:01, Santino a spus:

Ce are fata asta de e asa asaltată,  si va milogiți sa va primească ? Mâinile poleite cu aur 😂

Posibil 😁🤫

Postat

MARIA pana în ora 12 sa ma programez pe instagram sau dupa ora 12 aici pe cont pe forum dupa 18  ies de la muncă aici mereu pe cont aici cum facem  ?astept aici un răspuns urgent 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...