Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 28, 2021 Oras:București Oras:București Postat Februarie 28, 2021 Buna dragilor, numele meu este Giulia, am 21 de ani și sunt o bruneta , senzuala și pregătită de noi experiențe și sa va cunosc🙈 Am 1,78 înălțime ; 60 de kg; sâni naturali și foarte jucăuși cupa D-95; parul brunet creț și pielea bronzata la solar 😍. Pun mare preț pe discreție , igiena și educație ❤️ Serviciile mele sunt: •sex oral protejat/neprotejat in funcție de igiena; •sex normal doar protejat (deci fără întrebări inutile); •69; finalizare corporală ; masaj de relaxare; diferite poziții și diferite fantezii pe care le vom dicuta fata in fata 🥰 Sunt o tipa OPEN-mind , educata și serioasă. Atitudinea mea întodeauna va reflecta atitudinea ta🙈 Pret: 150 de lei finalizarea 300 de lei ora 1
Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 28, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 28, 2021
Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 28, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 28, 2021
Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 28, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 28, 2021 Pentru câteva zile in oras ❤ ma gasiti pe strada Ștefan cel mare, langa arena mall 😘
gigi palton Reputație: 242 Postat Martie 1, 2021 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Martie 1, 2021 Acum 19 ore, Giuliaaa21 a spus: Pune poze mai explicite ca sutienele stim cum arata. FK, CIM? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum