picasso69 Reputație: 28 Postat Martie 2, 2021 Postat Martie 2, 2021 Salut Colegii! Ce promitator a inceput primavara asta...!!! Atatea fete SUPER ne viziteaza in acelasi timp... Carina, Alexandra, Maya!!! Sa tot fie perioade din astea!!! 1
jjaggulani Reputație: 53 Postat Martie 2, 2021 Oras:INGAURICAAIAMIKA Oras:INGAURICAAIAMIKA Postat Martie 2, 2021 Trebe sa o vizitez si eu pe Carina e foarte buna si pare de treaba ! 1
mayamaya90 Reputație: 26 Postat Martie 2, 2021 Oras:Târgu jiu Oras:Târgu jiu Postat Martie 2, 2021 Pupici simpaticilor!😘😘
leonard76 Reputație: 6 Postat Martie 2, 2021 Oras:Tg Jiu Oras:Tg Jiu Postat Martie 2, 2021 Simpatico, de abia aștept "să te chinui puțin"......și tu pe mineee.....
mayamaya90 Reputație: 26 Postat Martie 4, 2021 Oras:Târgu jiu Oras:Târgu jiu Postat Martie 4, 2021 Simpaticule rămân undeva la încă o săptămână, poate puțin mai mult. Va aștept cu mare placere,îmi cer scuze ca nu va pot răspunde tuturor dar am foarte multe programări și îmi este greu sa va răspund la toți.Va pup!! Sa aveți o primăvară frumoasă!😘😘😘
Mixali Reputație: 5 Postat Martie 4, 2021 Postat Martie 4, 2021 Ok pe10 martie am să-ți fac o vizită pa 😘😘
mayamaya90 Reputație: 26 Postat Martie 4, 2021 Oras:Târgu jiu Oras:Târgu jiu Postat Martie 4, 2021 Acum 2 ore, Mixali a spus: Ok pe10 martie am să-ți fac o vizită pa 😘😘 Te aștept cu mare drag simpaticule!❤😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum