erammi Reputație: 14 Postat Martie 2, 2021 Postat Martie 2, 2021 A fost cineva la aceasta doamna? Face si finalizare? https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-terapeutic-si-de-remodelare-corporala/gghi693eg79377h1dgd2e62g3hh82700.html
hammerxxl Reputație: 1 Postat Aprilie 7, 2021 Postat Aprilie 7, 2021 Am fost eu. Doamna arata super bine dar face doar masaj, cel puțin asa spune ea. A existat cineva pe forum care a postat o "poveste" în care a fost la doamna si a plecat fericit dar cred ca a fost doar în imaginația lui.
hammerxxl Reputație: 1 Postat Mai 25, 2021 Postat Mai 25, 2021 A mai fost cineva la doamna în ultimul timp?
crocodilul10 Reputație: 1 Postat Mai 25, 2021 Postat Mai 25, 2021 Salut am fost anul trecut cam tot anul o dată pe săptămână și nici vorba de ceva erotic dar masajul e f.bun cel puțin mie mi-a plăcut foarte mult.
hammerxxl Reputație: 1 Postat Mai 26, 2021 Postat Mai 26, 2021 Da... Și eu am fost anul trecut, destul de des. Nu am avut parte de nimic, cu toate ca am bătut apropouri, am avut parte doar de masaj. Se pare ca nu am fost prea norocosi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum