Sari la conținut

nu va simtiti jigniti :)

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania

Asterica....nu am nici dubla personalitate, nici doua calculatoare in casa...si in nici un caz nu ma cert cu mine insumi.

attachicon.gifuntitled.JPG

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ei, treaba cu IPurile, calculatoarele....

Cu o dotare minima, poti intra pe net cu 1-2-3-4 IPuri si cu acelasi calculator - si nu este mare lucru.

Exemplu:

1 calculator ( cu 1 sau chiar doua placi de retea ! )

- o conexiune pe cablu, sa zicem ....Romtelecom

- o conexiune prin telefon/abonament...sa zicem VDF - conexiune USB

- o conexiune prin telefon cartela...sa zicem Orange - conexiune USB

Asa ca, este relativ, apar o groaza de variante de provideri de internet si de posibilitati de conectare.

Mai departe, neavand dovezi.........................

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:teh interwebz

Asterica....nu am nici dubla personalitate, nici doua calculatoare in casa...si in nici un caz nu ma cert cu mine insumi.

attachicon.gifuntitled.JPG

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ei, treaba cu IPurile, calculatoarele....

Cu o dotare minima, poti intra pe net cu 1-2-3-4 IPuri si cu acelasi calculator - si nu este mare lucru.

Exemplu:

1 calculator ( cu 1 sau chiar doua placi de retea ! )

- o conexiune pe cablu, sa zicem ....Romtelecom

- o conexiune prin telefon/abonament...sa zicem VDF - conexiune USB

- o conexiune prin telefon cartela...sa zicem Orange - conexiune USB

Asa ca, este relativ, apar o groaza de variante de provideri de internet si de posibilitati de conectare.

Mai departe, neavand dovezi.........................

Hai ca esti dus cu capul...

Link spre comentariu

Sau, bineinteles, exista varianta nr. 2: ai ceva personal cu mine. Fara nici o urma de mania persecutiei (te asigur ca nu sufar de ea). E uimitor cum toti de aici au incredere in verificarile de IP ale moderatorilor, dar cand vine vorba despre mine, exista un milion de posibilitati sa am eu 15 conturi, de pe care sa ma cert eu cu mine. Foarte tare frate! In cazul in care sunt asa mare hacker, o sa imi redeschid topicul, si o sa imi pun vreo 20 de recenzii super pozitive si nu o sa se prinda nici un admin. Nu?

Anyway, fuck it man :)

PS: Nu te obosi sa imi raspunzi te rog, nu am chef de provocari si nici de certuri, ma plictisesti total cu acuzatiile tale de 2 bani, pentru ca eu consider conversatia dintre noi incheiata.

Link spre comentariu

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo

Sau, bineinteles, exista varianta nr. 2: ai ceva personal cu mine. Fara nici o urma de mania persecutiei (te asigur ca nu sufar de ea). E uimitor cum toti de aici au incredere in verificarile de IP ale moderatorilor, dar cand vine vorba despre mine, exista un milion de posibilitati sa am eu 15 conturi, de pe care sa ma cert eu cu mine. Foarte tare frate! In cazul in care sunt asa mare hacker, o sa imi redeschid topicul, si o sa imi pun vreo 20 de recenzii super pozitive si nu o sa se prinda nici un admin. Nu? (ai facut deja asta...dar te-au turnat ca pe atunci mai erau mods care verificau chestii)

Anyway, fuck it man :)

PS: Nu te obosi sa imi raspunzi te rog, nu am chef de provocari si nici de certuri, ma plictisesti total cu acuzatiile tale de 2 bani, pentru ca eu consider conversatia dintre noi incheiata.

Mai exista si varianta nr 3: nimeni sa nu aiba nimic personal cu tine doar ca intamplator sa fi fost inscris pe-aici de indeajuns de mult timp sa stie ca intre zborurile de UK ai avut conturi multiple de pe care te "recenzai" si te certai cu tine ;)

Stima sper ca am ajutat 

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...