Sari la conținut

Beatrice prima data la voi 0720579609

Postări Recomandate

• Telefon: 0720579609
  • Oras:Timișoara
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 minut, vasileblej a spus:

La 11.30 sunt la ușă :)

Să nu mai face de astea. Discreție se numește și poate te trezești cu vreo 10 @raul2774 sa mai întâmplat. :)

Corect, scuzele mele. Era doar o gluma

• Oras:Oradea
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ahahahahah..😁😁nu e la 11 30

Vizitator vasileblej
Reputație: 0
Postat

Apai merg eu la 11.30. Mai vine cineva? :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Are ma gandesc telefonul individului de la 11 30..gen..😁😁

Vizitator vasileblej
Postat

@Beatrice22 mai glumim și noi. Era doar un sfat. Baftă în continuare. 

Postat

Vizitat domnisoara ieri mai spre seara. Nu e nici o gheata de spart vorba colegului de mai sus. 

Beatrice e foarte ok. Din punctul meu de vedere e de 10. 

Programare prompta, servicii super ok. Am ales 1 ora dar nu am reusit sa ajung in timp asa ca am ramas doar jumate de ora. 

Beatrice sper sa mai ramai pe la noi. :*

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 22 minute, novotel a spus:

Colegu, pai ce facem? ...eu sunt baiat fain, va spun ca nu e "gheața la mal", ca n-ai ce face cu patinele la Beatrice ... si tu? ... bagi fitile sa ramana pe la voi? 😂😂😂

(Ma gandeam acum dupa ce am scris: sa dau trimite, sa nu dau? 🤔🤔 Poate crede cineva ca sunt vreun fish care incerc sa promovez fete. Dar m-am gandit si i-am dat drumu'. Zic doar atat: sunt un client, nu pot zice fidel, ca mai merg si la altele, care de putinele ori cand am fost la ea am plecat foarte multumit. Sigur nu sunt singurul multumit dar poate eu sunt mai vocal pe forum fața de altii.)

Hai, distractie!

S-auzim de bine!

• Inimioara 1
Postat
Acum 38 minute, novotel a spus:

Vizitat domnisoara ieri mai spre seara. Nu e nici o gheata de spart vorba colegului de mai sus. 

Programare prompta, servicii super ok. Am ales 1 ora dar nu am reusit sa ajung in timp asa ca am ramas doar jumate de ora. 

Ca sa fie treaba treabă trimiteti si voi la TM o fata cu parametrii asemanatori. 😂😂 sa fie toata lumea impacata si sa nu iesim nici noi in pierdere.

S-auzim de bine!

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, novotel a spus:

Multumesc

Imi pare rau ca nu te-ai incadrat ca sa petrecem mai mult timp împreună

Te pup

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, jocrep1 a spus:

Colegu, pai ce facem? ...eu sunt baiat fain, va spun ca nu e "gheața la mal", ca n-ai ce face cu patinele la Beatrice ... si tu? ... bagi fitile sa ramana pe la voi? 😂😂😂

(Ma gandeam acum dupa ce am scris: sa dau trimite, sa nu dau? 🤔🤔 Poate crede cineva ca sunt vreun fish care incerc sa promovez fete. Dar m-am gandit si i-am dat drumu'. Zic doar atat: sunt un client, nu pot zice fidel, ca mai merg si la altele, care de putinele ori cand am fost la ea am plecat foarte multumit. Sigur nu sunt singurul multumit dar poate eu sunt mai vocal pe forum fața de altii.)

Hai, distractie!

S-auzim de bine!

Te pup dulce, daca se carantineaza Timișoara nu cred ca mai pot ajunge acasa :( eventual dupa... 

Ai grija de tine si abia astept sa vin acasa sa ne vedem. Muah

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hello. Va astept cu programari pana la ora 20.

Ma gasiti in Prima Onestilor

Va pup!♥️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

🫶

• Like 3
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dragii mei, ma gasiti in Oradea pana maine inclusiv. Va pup.

😘😘😘😘😘😘

Postat

Ca sa nu rămân în categoria băieților rai după ce am acuzat-o de poze false,azi la ora 9 eram la ușa apartamentului și mă întâmpină o fata frumoasa foc exact ca și în pozele postate de ea.In realitate e și mai frumoasă,seamănă izbitor de mult cu o persoană publică de la noi din showbiz.A fost peste așteptările mele din toate punctele de vedere,e foarte lipicioasă și vrea ca să fie totul ok cât stai in compania ei.Bun,acuma sa vorbim și despre servicii un pic: la oral se descurca bine,un picuț de implicare și cred că ar fi perfect,unde mai pui că face o finalizare de zile mari cu un swallow de nu o să-l uiți prea curând.La normal nu am apucat decât ea deasupra,aici rezistă cu brio și ar mai fi continuat daca nu o,opream eu.Restul detaliilor le păstrez pt mine.....și ea.

Eu sper sa o mai vizitez încă odată cât timp mai sta la noi,daca nu,facem o vizita la Timișoara 😉.

Tariful: 350 

Pentru cei sceptici că am cont nou,am șters contul vechi și am zis inițial că nu mă mai bag la recenzii că vreau și eu să profit de pe urma celorlalți dar fata asta chiar o meritat câteva cuvinte pt că e foarte ok.

Probabil că o să mai las pe viitor și în alte părți cate o vorbă de bine sau de rău,oricum o sa fie mai rar.

• Like 3
  • Inimioara 1
Postat
Acum 2 ore, Beatrice22 a spus:

Te pup dulce, daca se carantineaza Timișoara nu cred ca mai pot ajunge acasa :( eventual dupa... 

Ceau , tu nu sti cum sa faci si vrei sa ramai in Oradea , asa mult ti a placut acolo. 😂😂

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 10 minute, Dolobea a spus:

Ca sa nu rămân în categoria băieților rai după ce am acuzat-o de poze false,azi la ora 9 eram la ușa apartamentului și mă întâmpină o fata frumoasa foc exact ca și în pozele postate de ea.In realitate e și mai frumoasă,seamănă izbitor de mult cu o persoană publică de la noi din showbiz.A fost peste așteptările mele din toate punctele de vedere,e foarte lipicioasă și vrea ca să fie totul ok cât stai in compania ei.Bun,acuma sa vorbim și despre servicii un pic: la oral se descurca bine,un picuț de implicare și cred că ar fi perfect,unde mai pui că face o finalizare de zile mari cu un swallow de nu o să-l uiți prea curând.La normal nu am apucat decât ea deasupra,aici rezistă cu brio și ar mai fi continuat daca nu o,opream eu.Restul detaliilor le păstrez pt mine.....și ea.

Eu sper sa o mai vizitez încă odată cât timp mai sta la noi,daca nu,facem o vizita la Timișoara 😉.

Tariful: 350 

Pentru cei sceptici că am cont nou,am șters contul vechi și am zis inițial că nu mă mai bag la recenzii că vreau și eu să profit de pe urma celorlalți dar fata asta chiar o meritat câteva cuvinte pt că e foarte ok.

Probabil că o să mai las pe viitor și în alte părți cate o vorbă de bine sau de rău,oricum o sa fie mai rar.

Mulțumesc frumos, dragule! 

Ma bucur ca si tu te-ai simtit bine. Te pup♥️

• Inimioara 1
Postat
Acum 6 ore, Beatrice22 a spus:

... pentru ca imi place sa fiu un om informat si sa informez corect si pe altii:

https://www.tion.ro/stirile-judetului-timis/e-oficial-timisoara-intra-in-carantina-cu-alte-comune-periurbane-e-nevoie-de-declaratie-pentru-deplasare-1399944/

S-auzim de bine!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Chiar acum, jocrep1 a spus:

Multumesc

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna seara! 

As vrea sa va multumesc pentru primirea frumoasa! Sunteti niste barbati punctuali, ceea ce pe mine m-a lasat foarte placut surprinsa, niciun minut mai devreme sau mai târziu cand aveti programare. Sunteti amabili, iar asta ma va face sa ms întorc curand. Va pup si sper sa ne revedem cu bine data viitoare, iar pentru cei pe care inca nu i-am întâlnit, abia astept sa va cunosc. Va pup si aveti grija de voi...si de trupul vostru :))

pupicei♥️

• Like 1
  • Inimioara 3
Postat
7 minutes ago, Beatrice22 said:

Buna seara! 

As vrea sa va multumesc pentru primirea frumoasa! Sunteti niste barbati punctuali, ceea ce pe mine m-a lasat foarte placut surprinsa, niciun minut mai devreme sau mai târziu cand aveti programare. Sunteti amabili, iar asta ma va face sa ms întorc curand. Va pup si sper sa ne revedem cu bine data viitoare, iar pentru cei pe care inca nu i-am întâlnit, abia astept sa va cunosc. Va pup si aveti grija de voi...si de trupul vostru :))

pupicei♥️

Imi pare bine ca mai revii.. Data viitoare tre sa ajung si eu cumva la tine 😘 🥰😍 dar pana atunci iti doresc numai bine, ai grija de tine sa ne vedem cu bine 😉 😘 bye

• Like 1
  • Inimioara 1
Vizitator silviudulce
Postat

Confrati oradeni, imi puteti spune daca fata e serioasa in a-si respecta programarile?...mi se pare ca-i lasa pe unii sa stea mult peste program si asa i se decaleaza celelalte intalniri, asta ar fi ok dar apoi degeaba reprogramam daca tot nu isi indreapta meteahna 😥

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Salutare, este o tipa serioasă și serviciile ei sunt de foarte buna calitate, niciun reproș, poze reale, face2face ii mai drăguța decât in pozele postate. Păcat ca părăsește Oradea, eu o aștept cu brațele deschise sa revină!

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hei, dragii mei! Ne vedem de maine la Oradea! 

Va astept cu programări pe whatsapp sau telefonic!♥️

• Like 1
  • Inimioara 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Prețurile mele sunt urmatoarele:

🎈150 finalizarea:  normal doar protejat, oral neprotejat(daca igiena nu este corespunzatoare, va fi protejat) ,diferite pozitii, finalizare orala, finalizare corporala, sarutari corporale, 69.

🎈250 ora: normal doar protejat, oral neprotejat(daca igiena nu este corespunzatoare, va fi protejat) ,diferite pozitii, 69, masaj de relaxare, sarutari corporale, finalizare orala, finalizare corporala,  sex in duș. 

♥️ANAL- 150 extra(in functie de marime)

♥️FOOTJOB- 50 extra

🎈SĂRUT(FK)- 50 extra;

🎈ÎNGHIȚIRE- 100 extra;

🎈FINALIZARE FACIALĂ-50 extra;

🎈DEPLASĂRI- minim o ora 400 plus transport

• Inimioara 1

Postat
Just now, Beatrice22 said:

Prețurile mele sunt urmatoarele:

🎈150 finalizarea:  normal doar protejat, oral neprotejat(daca igiena nu este corespunzatoare, va fi protejat) ,diferite pozitii, finalizare orala, finalizare corporala, sarutari corporale, 69.

🎈250 ora: normal doar protejat, oral neprotejat(daca igiena nu este corespunzatoare, va fi protejat) ,diferite pozitii, 69, masaj de relaxare, sarutari corporale, finalizare orala, finalizare corporala,  sex in duș. 

♥️ANAL- 150 extra(in functie de marime)

♥️FOOTJOB- 50 extra

🎈SĂRUT(FK)- 50 extra;

🎈ÎNGHIȚIRE- 100 extra;

🎈FINALIZARE FACIALĂ-50 extra;

🎈DEPLASĂRI- minim o ora 400 plus transport

Bine ai revenit frumoas-o 🤗😘

Cat vei sta pe la noi? 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 6 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...