Sari la conținut

0740766105

Postări Recomandate

• Oras:Japan
Postat

Am vorbit acuma la 200 face total și as vrea sa vad cum este dar am emoții ca nu e ceea ce pare 

• Oras:Tg jiu
  • Oras:Tg jiu
Postat
Acum 8 ore, darmst a spus:

Am vorbit acuma la 200 face total și as vrea sa vad cum este dar am emoții ca nu e ceea ce pare 

Treaba este simpla,ai sunat la use,este ce-ti place intri nu este ce zice ai plecat 

Fundul este al ei bani sunt ai tai,trebuie sa ne obisnuim sa refuzam pe cele care incearca sa insele. Nu este ce-a din poze o zi buna,este si iti place ai intrat!

Bafta baieti!

• Like 1
Postat
Acum 10 minute, cipri66 a spus:

Treaba este simpla,ai sunat la use,este ce-ti place intri nu este ce zice ai plecat 

Fundul este al ei bani sunt ai tai,trebuie sa ne obisnuim sa refuzam pe cele care incearca sa insele. Nu este ce-a din poze o zi buna,este si iti place ai intrat!

Bafta baieti!

Asa este dar poate intri și după își arata adevărată fata. Aia este problema. Doar știi banii înainte 🔛

Postat

Cam așa e pe săptămîna asta de vine mă duc eu la ea am să vă zic cum a fost,dar fundul ei arată că e umblat la el oare super pa băieți 

Postat
Acum 6 minute, Mixali a spus:

Cam așa e pe săptămîna asta de vine mă duc eu la ea am să vă zic cum a fost,dar fundul ei arată că e umblat la el oare super pa băieți 

Așteptăm vesti. Sa speram ca de bine. Eu vreau pentru anal mai mult 

• Oras:INGAURICAAIAMIKA
  • Oras:INGAURICAAIAMIKA
Postat

Daca vede ca pleci dupa ce ti-a deschis usa incepe sa te injure bine nu toate fac la fel dar am patit-o si cand am  vazut ca nu e cea din poze am plecat imediat, sfat prietenesc - evitati fetele care au poze false probabil si serviciile sunt de kkt.

Postat

Ai bună dreptate dar înainte să mă duc mă informez să nu dau greși ,am pățițo și eu de două ori la una nu era cea din poză și era o țigancă urâtă și bătrână și la una era frumoasă dar cînd am sunat la ea nu i-am cerut ce servici face și dacă e disponibilă ,da fata era liberă numai că acolo cu totul altceva mă taxat destul de mult că15 minute e un preț că 30 altul că face protezat dacă vreau ne +50 ști tu cum ,gata am zis merg doar la fete care își arată față și serioase

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...