Sari la conținut

Playroom Temple of Spa 0733275669

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
On 4/16/2021 at 12:58 PM, dianatouch said:

Astazi alaturi de frumoasa mea colega Beatrice va invitam la noi sa ne relaxam impreuna. 

Ne gasiti in centru in locatia noastra noua langa Biserica Boteanu. (Zona Universitate Ateneu). 

Va asteptam cu mare drag

**Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si astazi si saptamana urmatoare pana in ora 13 00 si apoi va fi doar 150 lei apana in ora 17 00

*** Dupa ora 17 00 indiferent de zi pretul va fi de 170 lei pentru sesiunea de masaj

****Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila toata ziua pana la ora 17 00. 

Hot KISS

0733275669

0721765906 (nr meu personal) 

Va invitam la noi sa ne relaxam impreuna prin arta masajului, sa ne cunoastem mai bine si sa legam o prietenie noua. 

Hot KISS 😘😘💋

Ce veti gasi intotdeauna la noi in special in locatia noua este o primire calda, timpul vostru respectat & respect pentru voi, curatenie, incercam intotdeauna sa oferim un tratament asa cum trebuie fiecaruia dintre voi pe parcursul sedintei de masaj si sa abordam cum trebuie atat partea de relaxare cat si cea erotica - incercam sa va oferim totul cu prietenie, caldura si pasiune si sper sa gasiti in mine sau colega mea intotdeauna o prietena buna 💋

Sunt disponibila pentru programari 

Va invit sa incercati masajul nostru 

Postat
On 4/1/2021 at 10:03 AM, dianatouch said:

Astazi alaturi de frumoasa mea colega Beatrice va invitam la noi sa ne relaxam impreuna. 

Ne gasiti in centru in locatia noastra noua langa Biserica Boteanu. (Zona Universitate Ateneu). 

Va asteptam cu mare drag

**Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si astazi si saptamana urmatoare pana in ora 17 00 si apoi va fi doar 150 lei. 

***Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila toata ziua. 

Hot KISS

0733275669

Va invitam la noi sa ne relaxam impreuna prin arta masajului, sa ne cunoastem mai bine si sa legam o prietenie noua. Hot KISS

Va invit astazi sa incercati masajul meu 

Sunt disponibila in 65 - 75 min pentru programari 

Postat

Dragilor , astazi sunt disponibila pentru programari incepand cu ora 16 00 

HOT KISS

0721765906 (nr meu personal) 

Va invitam la noi sa ne relaxam impreuna prin arta masajului

Postat

Va asteptam cu mare drag

**Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si astazi si saptamana urmatoare pana in ora 17 00 si apoi va fi doar 150 lei. 

***Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila toata ziua pana in ora 17 00 inclusiv. 

Hot KISS

0733275669

Va invitam la noi sa ne relaxam impreuna prin arta masajului, sa ne cunoastem mai bine si sa legam o prietenie noua. Hot KISS

Postat

Ati fost minunati si astazi, pentru maine imi puteti scrie pe whatsapp

va sarut 💋💋

whatsapp me 0733275669

Postat

Va asteptam cu mare drag

**Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si astazi si saptamana urmatoare pana in ora 17 00 si apoi va fi doar 150 lei. 

***Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila toata ziua pana in ora 17 00 inclusiv. 

Hot KISS

0733275669

Va invitam la noi sa ne relaxam impreuna prin arta masajului, sa ne cunoastem mai bine si sa legam o prietenie noua. Hot KISS

Postat

Dragilor, ati fost minunati ieri, pentru programari  imi puteti scrie pe whatsapp

va sarut 💋💋

whatsapp me 0733275669

va invit sa incercati masajul nostru 

#nosex

#masajeroticcupasiune

Postat

Astazi sunt alaturi de frumoasa si tanara mea colega Beatrice va invitam la noi sa ne relaxam impreuna. 

Va asteptam cu mare drag

**Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si astazi si saptamana urmatoare pana in ora 13 00 si apoi va fi doar 150 lei. 

***Dupa ora 17 00 Pretul unei sedinte de masaj este de 170 lei

****Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila toata ziua pana in ora 17 00 inclusiv. 

Hot KISS

0733275669

Va invitam la noi sa ne relaxam impreuna prin arta masajului, sa ne cunoastem mai bine si sa legam o prietenie noua. 

Hot KISS

**Alte oferte speciale:

**Sedintele de masaj cu 2 finalizari de 

(pentru ca stim ca pentru unii din voi 60 min pur si simplu nu sunt de ajuns)

**90 min - 200 lei 

**120 min - 240 lei (2 ore) 

🥰😍🤩💋

Postat

Probabil ce o sa va placa foarte mult la noi este compania si masajul nostru, probabil cat de bine relaxeaza colega mea sau partea erotica la mine - incerc sa ofer o nota in plus de erotism pe parcursul masajului erotic

Incercam sa fim diferita si placute in orice detaliu ca sa va simtiti bine alaturi de noi

Va invitam la noi sa incercati masajul nostru 

Va sarut

Postat

Dragii, Va astept cu mare drag la mine

**Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si astazi si saptamana urmatoare pana in ora 13 00 si apoi va fi doar 150 lei. 

***Dupa ora 17 00 Pretul unei sedinte de masaj este de 170 lei

****Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila toata ziua pana in ora 17 00 inclusiv. 

Hot KISS

0733275669

Va invitam la noi sa ne relaxam impreuna prin arta masajului, sa ne cunoastem mai bine si sa legam o prietenie noua. 

Hot KISS

**Alte oferte speciale:

**Sedintele de masaj cu 2 finalizari de 

(pentru ca stim ca pentru unii din voi 60 min pur si simplu nu sunt de ajuns)

**90 min - 200 lei 

Postat

Maya nu va mai fi colega mea a fost de scurta durata. Nu a reusit sa se integreze la noi in locatie. 

• Inimioara 1
Postat

Dragii mei, Va astept cu mare drag la noi. Astazi sunt alaturi de Diana, colega mea.

***Dupa ora 17 00 Pretul unei sedinte de masaj este de 170 lei

(Astazi)****Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila toata ziua pana in ora 17 00 inclusiv. 

Hot KISS

0733275669

0721765906 (nr Diana personal) 

0763366432 (nr Beatrice whatsapp)

Va invitam la noi sa ne relaxam impreuna prin arta masajului, sa ne cunoastem mai bine si sa legam o prietenie noua. 

Hot KISS

**Alte oferte speciale:

**Sedintele de masaj cu 2 finalizari de 

(pentru ca stim ca pentru unii din voi 60 min pur si simplu nu sunt de ajuns)

**90 min - 200 lei 

Postat

Dragilor 

(Astazi)****Miercuri Oferta speciala de doar 120 lei este valabila toata ziua pana in ora 17 00 inclusiv. 

Suntem disponibile pentru programari 

Va asteptam la noi 

💋💕👄💖

Postat

Dragilor, 

🐰 OFERTA SPECIALA CU OCAZIA SARBATORILOR DE PASTE 🎁 Promotie 🐰🎁
28.04-04.05 inclusiv

Va asteptam cu mare drag sa incercati masajul nostru
*Oferta speciala de doar 100 lei sesiunea de masaj zilnic pana in ora 14 00 inclusiv 
**Oferta speciala de doar 100 lei pentru sesiunea de masaj o avem pana in ora 14 00 si apoi va fi doar 150 lei. 
***Dupa ora 18 00 Pretul unei sedinte de masaj este de 170 lei
(Astazi)****Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 100 lei este valabila toata ziua pana in ora 18 00 inclusiv. 

Hot KISS

Va invitam la noi sa ne relaxam impreuna prin arta masajului, sa ne cunoastem mai bine si sa legam o prietenie noua. 
Hot KISS
**Alte oferte speciale:
**Sedintele de masaj cu 2 finalizari de 
**90 min - 180 lei 
**120 min - 200 lei (2 ore) 
28.04-04.05 inclusiv👆🎁🐰🎊🎉

Postat

Cred ca Sambata si Duminica voi fi cu familia de sarbatori. 

Daca vrei sa va bucurati

De
🐰 OFERTA SPECIALA CU OCAZIA SARBATORILOR DE PASTE 🎁 Promotie 🐰🎁

noastra de Paste alaturi de mine va astept astazi maine si poimaine la mine 

💋💖🐰🎁

Postat

Dragilor , sunt disponibila pentru programari in 65-75 min 

Va astept cu mare drag 

whatsapp me 0763366432 nr meu pers wp

😍😘🤗💋💋💋😍😘

Postat

Dragilor 

Sunt disponibila pentru programari iar la 14 30 

Va astept cu mare drag 

whatsapp me 0763366432 nr meu pers wp

😍😘🤗💋💋💋😍😘

Postat

Va invitam la noi acasa sa incercati masajul nostru 

💆‍♂️🤗👩‍❤️‍👨🙌👏🤗😻💆‍♂️

💘💋💋💋💖🐰🐇

Postat

💆‍♂️🤗👩‍❤️‍👨🙌👏🤗😻💆‍♂️

💘💋💋💋💖🐰🐇

disponibila pentru programari in 90 min 

WhatsApp me 

Postat
On 4/28/2021 at 2:59 PM, Aria_U_Relax said:

Dragilor, 

28.04-04.05 inclusiv

Va asteptam cu mare drag sa incercati masajul nostru
*Oferta speciala de doar 100 lei sesiunea de masaj zilnic pana in ora 14 00 inclusiv 
**Oferta speciala de doar 100 lei pentru sesiunea de masaj o avem pana in ora 14 00 si apoi va fi doar 150 lei. 
***Dupa ora 18 00 Pretul unei sedinte de masaj este de 170 lei
(Astazi)****Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 100 lei este valabila toata ziua pana in ora 18 00 inclusiv. 

Hot KISS

Hot KISS
**Alte oferte speciale:
**Sedintele de masaj cu 2 finalizari de 
**90 min - 180 lei 
**120 min - 200 lei (2 ore) 

💆‍♂️🤗👩‍❤️‍👨🙌👏🤗😻💆‍♂️

💘💋💋💋💖🐰🐇

Sunt disponibila pentru programari 

Va astept astazi alaturi de colega mea sa incercati masajul nostru prin una din ofertele speciale pentru voi din promotia noastra de Sarbatori. 

Va asteptam sa ne relaxam impreuna. 

Va sarut 💋💋🐰🐇

💆‍♂️

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...