goldenboy88 Reputație: 22 Postat Iunie 17, 2021 Postat Iunie 17, 2021 Imi cer scuze, dar am scris de două ori OP, în loc de NP(normal protejat)
Arad_lust Reputație: 200 Postat Iunie 30, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 30, 2021 Isa când vizitezi din nou Aradul ?
Vizitator usersecret Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2021 Postat Iunie 30, 2021 La 05.03.2021 la 16:53, isabela_isa a spus: DE DUMINICA VOI FI DISPONIBILA IN ARAD Buna dragii mei sunt Isa o tanara domnisoara bruneta, creola, manierata de 1,69 , ochii negrii . Incepand de Duminica voi fi disponibila in frumosul vostru oras pentru prima oara . Servicile mele sunt: 🌸 normal protejat 🌸oral protejat/neprotejat (in functie de igiena) 🌸 69 ( si multe alte poziti cat sa ne simtim bine reciproc) 🌸FK( in functie de igiena si chimia dintre noi ) 🌸masaj normal /erotic 🌸 girlfrend experience 🌸 footfetish 🌸 sex intre sanii 🌸 mici fantezii (in limita bunului simt) 🌸trio 📌 cim, anal, cof ( nu accept indiferent de suma oferita ) 📲 de preferat metoda de contact pt programari : sms pe whatsapp la nr 0732538371 (ma si puteti suna in caz de nu raspund imi puteti trimite un sms) , va rog sa specificati pana la ce ora va pot raspunde, ziua si ora cand vreti sa veniti si cat timp vreti sa petreceti in compania mea . 🏡 locatia va fi in zona Ared Kaufland 🎁 cadoul sa fie inmanat discret la inceputul intalnirii 🛁 dusul este obligatoriu Preturile mele sunt : 💸250 de lei -30 de minute 💸400 de lei -1h 📌Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii. Bună, niște poze?
djgopo2 Reputație: 73 Postat Iulie 1, 2021 Postat Iulie 1, 2021 On 3/5/2021 at 4:53 PM, isabela_isa said: DE DUMINICA VOI FI DISPONIBILA IN ARAD Buna dragii mei sunt Isa o tanara domnisoara bruneta, creola, manierata de 1,69 , ochii negrii . Incepand de Duminica voi fi disponibila in frumosul vostru oras pentru prima oara . Servicile mele sunt: 🌸 normal protejat 🌸oral protejat/neprotejat (in functie de igiena) 🌸 69 ( si multe alte poziti cat sa ne simtim bine reciproc) 🌸FK( in functie de igiena si chimia dintre noi ) 🌸masaj normal /erotic 🌸 girlfrend experience 🌸 footfetish 🌸 sex intre sanii 🌸 mici fantezii (in limita bunului simt) 🌸trio 📌 cim, anal, cof ( nu accept indiferent de suma oferita ) 📲 de preferat metoda de contact pt programari : sms pe whatsapp la nr 0732538371 (ma si puteti suna in caz de nu raspund imi puteti trimite un sms) , va rog sa specificati pana la ce ora va pot raspunde, ziua si ora cand vreti sa veniti si cat timp vreti sa petreceti in compania mea . 🏡 locatia va fi in zona Ared Kaufland 🎁 cadoul sa fie inmanat discret la inceputul intalnirii 🛁 dusul este obligatoriu Preturile mele sunt : 💸250 de lei -30 de minute 💸400 de lei -1h 📌Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii. Băi fraților unde s-a ajuns! Parcă n-ar fi vorba de p***ă ! (din ciclul "noi nu suntem normali") Servicii exclusive pt. doamne și d-șoare: De azi; -schimb o siguranță cu 100 ron -schimb un întrerupător/o priză cu 150 -setez televizorul cu 200 extra: -citesc contorul cu 50 1
Arad_lust Reputație: 200 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 8, 2021 Mai știe cineva , ceva de ea ?
FanArad Reputație: -623 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 9, 2021 Acum 19 ore, Arad_lust a spus: Mai știe cineva , ceva de ea ? Isa …. zi drept ai futut vreo fata mai frumoasa decat ea ? Era de podium clar , frumoasa foc ! 3
Arad_lust Reputație: 200 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 9, 2021 Acum 1 oră, FanArad a spus: Isa …. zi drept ai futut vreo fata mai frumoasa decat ea ? Era de podium clar , frumoasa foc ! Și frumoasă și artistă 🥰
FanArad Reputație: -623 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 9, 2021 Acum 2 ore, Arad_lust a spus: Și frumoasă și artistă 🥰 Sper ca nu s-a retras si ea bine ….stii ca ea era cu dubai etc …. , la cum arata nu e de condamnat … 4
Arad_lust Reputație: 200 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 9, 2021 Sper și eu ca nu sa retras
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum