Sari la conținut

❤️Emma🍭TOTAL🌈TopTM🍭 0759536142 ❤️

Postări Recomandate

• Telefon: 0759536142
  • Oras:Timisoara
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

💖🔞💖 disponibila numai pentru voi 💖🔞💖

• Like 3
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

💗💗💗

• Inimioara 4
  • Oras:Cluj
Postat

Am vizitat-o pe Emma112, curios să aflu cum e o tipă cu postarea pinned.

Ceva mi-a spus că o să fie bine, așa că am luat 2 ore, prin whatsapp.

Am ajuns la apartamentul de pe Galați, am urcat și am fost primit de o tânără domnișoară, îmbrăcată într-o plasă roșie care servea mai mult de decor decât de acoperire. 

Fata e din generația tânără, zice că are 24 de ani, foarte girly, prezintă o imagine de femeie creată special pentru a-ți satisface poftele sexuale, ca în filmele SF în care elitele controlează lumea și transcend regulile muritorilor de rând.

Nu aș zice că am avut vreo conexiune specială sau ceva, dar a reușit să întrețină și să aprindă discuția acolo unde eu am dat greș. Povestirăm tot felu vreme de niște țigări, apoi am mers la un duș și în dormitor.

Mi-a făcut un oral neprotejat foarte slow și umed în timp ce se uita provocator în ochii mei.

Pe urmă am trecut la sex protejat, ea deasupra, pe același film de tachinare. Intr-un final, am schimbat la doggy, unde nu știu cum să zic altfel decât că așa bine a intrat și asta în timp ce era întoarsă și mă privea provocator.

Pe final am mai stat la o țigară și apoi am plecat.

Cost: 600 lei, 2 ore, o finalizare(a fost puțin surprinsă că nu m-am băgat la runda 2, ba chiar s-a oferit, dar nu eram pregătit moral).

Locația: Galați 2(zicea ceva că se mută, parcă în același bloc, nu mai știu).

Note: 

Fata: 9.5

Atitudine: 9.5

ON: 9

NP: 9.5

Igienă: 9

Locația: 9

Per total 9 și un pic pe întâlnirea asta, pt mine ce a fost deosebit a fost doggyull ala ce a mers de minune, dar am senzația că abia am zgâriat suprafața la ce poate fata asta. Rămâne de văzut, posibil și să mă inșel.

De revenit/De vizitat: Da

N.B.: S-ar putea să placă extra iubitorilor de păsărici 😉

• Like 2
  • Inimioara 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 ore, TonyCluj a spus:

Am vizitat-o pe Emma112, curios să aflu cum e o tipă cu postarea pinned.

Ceva mi-a spus că o să fie bine, așa că am luat 2 ore, prin whatsapp.

Am ajuns la apartamentul de pe Galați, am urcat și am fost primit de o tânără domnișoară, îmbrăcată într-o plasă roșie care servea mai mult de decor decât de acoperire. 

Fata e din generația tânără, zice că are 24 de ani, foarte girly, prezintă o imagine de femeie creată special pentru a-ți satisface poftele sexuale, ca în filmele SF în care elitele controlează lumea și transcend regulile muritorilor de rând.

Nu aș zice că am avut vreo conexiune specială sau ceva, dar a reușit să întrețină și să aprindă discuția acolo unde eu am dat greș. Povestirăm tot felu vreme de niște țigări, apoi am mers la un duș și în dormitor.

Mi-a făcut un oral neprotejat foarte slow și umed în timp ce se uita provocator în ochii mei.

Pe urmă am trecut la sex protejat, ea deasupra, pe același film de tachinare. Intr-un final, am schimbat la doggy, unde nu știu cum să zic altfel decât că așa bine a intrat și asta în timp ce era întoarsă și mă privea provocator.

Pe final am mai stat la o țigară și apoi am plecat.

Cost: 600 lei, 2 ore, o finalizare(a fost puțin surprinsă că nu m-am băgat la runda 2, ba chiar s-a oferit, dar nu eram pregătit moral).

Locația: Galați 2(zicea ceva că se mută, parcă în același bloc, nu mai știu).

Note: 

Fata: 9.5

Atitudine: 9.5

ON: 9

NP: 9.5

Per total 9 și un pic pe întâlnirea asta, pt mine ce a fost deosebit a fost doggyull ala ce a mers de minune, dar am senzația că abia am zgâriat suprafața la ce poate fata asta. Rămâne de văzut, posibil și să mă inșel.

De revenit/De vizitat: Da

N.B.: S-ar putea să placă extra iubitorilor de păsărici 😉

💗💖 îți mulțumesc din suflet pentru vizita și pt cuvintele frumoase 💖💗

🤗🥰 ma bucur sincer ca am fost pe placul tău 🥰🤗

❣️❣️ te mai aștept cu mare drag ❣️❣️

😘😘😘😘 pupici 😘😘😘😘

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

💝💝 Disponibilă numai pentru voi💝💝 

❣️❣️ kisses ❣️❣️

• Like 2
  • Inimioara 5
Postat

Scuze de confuzie, punctul ăla îl păstrez pentru fete deosebite din punctul ăla de vedere. Dacă te uiți la alte reviewuri cred că în afară de un loc(unde am fost impresionat în mod deosebit pe partea de igienă), cam 9 am dat peste tot unde a fost ce trebuie.

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

💘❣️ Disponibilă pentru programări ❣️💘

• Inimioara 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

🔞 0759536142 🔞

Programările neconfirmate cu 60min înainte se anulează automat 😘

• Like 3
  • Inimioara 2
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

curios de aceasta diavolita, i-am pasit pragul. am facut o programare foarte usor, pe whatsapp, in aceeasi zi am fost la usa ei.

Imi deschide o bunaciune imbracata in menajera, foarte sexy, doar cu sortul si fara chiloti pe ea. Direct m-am entuziamat si in loc de 30 min am cerut 1 ora ( chiar daca in final nu am stat mai mult de 30 min ca nu am rezistat oricum ). Tipa e foarte prietenoasa, vorbeste ce trebuie si cat trebuie, are la ea acel vin-o-ncoa, e si putin lipicioasa, am simtit din start un vibe bun la ea. Zambeste si te face sa te simti in apele tale. Am apreciat la ea ca mirosea placut, avea atitudine foarte relaxata fara sa fie adormita pe caldurile astea ( la ea in apartament e chiar racoros, locuieste singura din ce am vazut si e curat prin jur ). 

Am trecut direct la actiune ca eram nerabdator sa gust din piersicuta, care e motata la ea si foarte buna la lins. Am trecut la un 69 unde mi-a sculat-o bine de tot, apoi i-am  cerut sa continue cu oralul din fata sa pot vedea ochii aia mari si nimfomani, cu acel chip dragalas. Apoi am poftit-o pe piedestal, unde a miscat bine, la cererea mea am schimbat mai multe pozitii ca sa ma detensionez si sa nu termin prea rapid.

Ea stie ce trebuie si cum trebuie sa faca ca sa te aduca in punctul de wow, desi eu mereu dau indicatii si indrum fetele ca sa fie exact cum imi place mie, Emma a rezonat ok si s-a mulat pe nevoi.

Note dau doar ca sa se considere o recenzie, dar e mult peste medie la ce ofera clujul in momentul de fata si personal cu prima ocazie mai revin la ea ( chiar e ce trebuie ). 

Fata: 9.5 ( e chiar faina, naturala, sani de dimensiuni medii, un fund excelent, tinerica, chip dragalas, nimic de comentat )

Atitudine: 10

ON: 9 ( a incercat si mai deep de cateva ori, am apreciat asta, chiar daca imi place ceva mai agresiv, dar e o chestie personala )

NP: 9.5 ( aici era de 10 daca mai incercam cateva pozitii pe care n-am apucat ) 

Te pup Emma ! Sper sa mai ajung la tine in dormitor si sa o ardem mai mult atunci.

• Like 3
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, pastoru a spus:

curios de aceasta diavolita, i-am pasit pragul. am facut o programare foarte usor, pe whatsapp, in aceeasi zi am fost la usa ei.

Imi deschide o bunaciune imbracata in menajera, foarte sexy, doar cu sortul si fara chiloti pe ea. Direct m-am entuziamat si in loc de 30 min am cerut 1 ora ( chiar daca in final nu am stat mai mult de 30 min ca nu am rezistat oricum ). Tipa e foarte prietenoasa, vorbeste ce trebuie si cat trebuie, are la ea acel vin-o-ncoa, e si putin lipicioasa, am simtit din start un vibe bun la ea. Zambeste si te face sa te simti in apele tale. Am apreciat la ea ca mirosea placut, avea atitudine foarte relaxata fara sa fie adormita pe caldurile astea ( la ea in apartament e chiar racoros, locuieste singura din ce am vazut si e curat prin jur ). 

Am trecut direct la actiune ca eram nerabdator sa gust din piersicuta, care e motata la ea si foarte buna la lins. Am trecut la un 69 unde mi-a sculat-o bine de tot, apoi i-am  cerut sa continue cu oralul din fata sa pot vedea ochii aia mari si nimfomani, cu acel chip dragalas. Apoi am poftit-o pe piedestal, unde a miscat bine, la cererea mea am schimbat mai multe pozitii ca sa ma detensionez si sa nu termin prea rapid.

Ea stie ce trebuie si cum trebuie sa faca ca sa te aduca in punctul de wow, desi eu mereu dau indicatii si indrum fetele ca sa fie exact cum imi place mie, Emma a rezonat ok si s-a mulat pe nevoi.

Note dau doar ca sa se considere o recenzie, dar e mult peste medie la ce ofera clujul in momentul de fata si personal cu prima ocazie mai revin la ea ( chiar e ce trebuie ). 

Fata: 9.5 ( e chiar faina, naturala, sani de dimensiuni medii, un fund excelent, tinerica, chip dragalas, nimic de comentat )

Atitudine: 10

ON: 9 ( a incercat si mai deep de cateva ori, am apreciat asta, chiar daca imi place ceva mai agresiv, dar e o chestie personala )

NP: 9.5 ( aici era de 10 daca mai incercam cateva pozitii pe care n-am apucat ) 

Te pup Emma ! Sper sa mai ajung la tine in dormitor si sa o ardem mai mult atunci.

💗🥰 îți mulțumesc mult pentru vizita @pastoru🥰💗

😘😘 pupici și te mai aștept cu mare drag 😘😘

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

💗bună dimineața 💗 

🥰Disponibilă numai pentru voi 🥰

• Like 2
  • Inimioara 3
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Sal.

Vizitat fata azi, senzație, efectiv transforma sexul in arta. Modul cum vb, cum se mișcă…..hmmmm, o frumusețe de fata….de așa feline avem nevoie la Cj…

Multumesc Emma, ești de vis. 

P.S. Note…?hmmm, simplu superb…!

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 40 minute, Antonio6xxx9 a spus:

Sal.

Vizitat fata azi, senzație, efectiv transforma sexul in arta. Modul cum vb, cum se mișcă…..hmmmm, o frumusețe de fata….de așa feline avem nevoie la Cj…

Multumesc Emma, ești de vis. 

P.S. Note…?hmmm, simplu superb…!

🥰😘 mulțumesc @Antonio6xxx9 😘🥰

❣️ te sărut și te mai aștept cu drag ❣️

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

💝💗 va așteptăm cu drag in compania noastră fierbinte 💗💝

💝 Jessica & Emma 💝

• Like 2
  • Inimioara 3
  • Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

Am vizitat-o astazi pe Emma.

A fost o experienta la superlativ; Emma este o fata deosebita, frumoasa, comunicativa, are o metoda aparte de a se apropia de client si te face sa te simti ca si cu amanta din primele momente;

Nu voi intra in multe detalii dar voi mentiona ca are o piersicuta de senzatie, igena impecabila, am gustat-o si a fost de-a dreptul dulce, foarte stramta la NP, o imagine perfecta pe la spate la cum se mula pe scula.

Dupa finalizare am primit si un masaj si am intors favoarea dupa care am mai stat de povesti la tigara;

Nu dau note pentru ca nu are rost. Totul a fost 10 cu steluta.

Multumesc Emma si sper sa ne mai vedem.

• Like 3
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 11 ore, popescuioan2009 a spus:

Am vizitat-o astazi pe Emma.

A fost o experienta la superlativ; Emma este o fata deosebita, frumoasa, comunicativa, are o metoda aparte de a se apropia de client si te face sa te simti ca si cu amanta din primele momente;

Nu voi intra in multe detalii dar voi mentiona ca are o piersicuta de senzatie, igena impecabila, am gustat-o si a fost de-a dreptul dulce, foarte stramta la NP, o imagine perfecta pe la spate la cum se mula pe scula.

Dupa finalizare am primit si un masaj si am intors favoarea dupa care am mai stat de povesti la tigara;

Nu dau note pentru ca nu are rost. Totul a fost 10 cu steluta.

Multumesc Emma si sper sa ne mai vedem.

😘🤗 mulțumesc mult @popescuioan2009 pentru cuvintele frumoase și pentru vizita🤗😘

💗 Ma bucur ca am fost pe placul tău și te mai astept cu mare drag 💗

😘😘😘 pupici 😘😘😘

• Like 1
Postat
Acum 19 ore, Emma112 a spus:

💝 Jessica & Emma 💝

BeautyPlus_20220721132855276_save.jpg

Hei ...cum se numeste " plasa de prins peste " cu care sunteti ...imbracate . 

Aaa ...urate tinute ...totusi ...bine ca nu au culoarea verde 😂😂

• Haha 1
Postat
21 hours ago, Emma112 said:

💝 Jessica & Emma 💝

Buna, 

Daca se poate ne poti da mai multe detali legate de tarif si servicii in cazul in care vrem sa optam pentru serviciul Duo.

Multumesc;

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, Razvanelrzv a spus:

Buna, 

Daca se poate ne poti da mai multe detali legate de tarif si servicii in cazul in care vrem sa optam pentru serviciul Duo.

Multumesc;

Bună

Scrie-mi pe whatsapp pentru mai multe detalii 😘

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

💝 dispo pana seara la 22:00 💝

• Like 1
Postat
On 7/21/2022 at 1:31 PM, Emma112 said:

💝 Jessica & Emma 💝

ce lindic mare ai 😍

• Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
9 hours ago, rebrec said:

ce lindic mare ai 😍

Cel mai fain lindic,care am fost norocos să îl văd...sa mă joc cu el..sa ii dau doggy🤤....Eu unul,îs fan labii mari(enorme sa fie),am mai cunoscut fete ....in sensul asta..dar nu se apropie nimeni de ce posedă Emma...cred că acest lucru e farmecul pe care îl posedă ♥️..de fapt sunt sigur🙂... aceasta poza..e singura,cu care ne putem delecta despre ce posedă ...a mai postat de 1 decembrie pe Timi,dar după..nu a mai lăsat acea fotografie...Nu îs fanul only...nu știu ce postează acolo,dar Emma e ceva ce vrei să întâlnești, măcar odată....♥️Bănuiesc că sta și pt Untold,acolo...anyway big like Emma!😘

• Inimioara 1
Postat
La 21.07.2022 la 13:31, Emma112 a spus:

💝 Jessica & Emma 💝

Faceti cumva si show lesby?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 59 minute, ezolyomi a spus:

Faceti cumva si show lesby?

Scrie-mi pe whatsapp pentru detalii 🤗😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...