Sari la conținut

Roxxxy 0764673276

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna simpaticilor! Ne vedem si astazi in locatia mea de pe Soseaua Oltenitei 67❤

disponibila pana la ora 23😘

Va sarut si va astept cu drag!🔞

Point Blur_Mar162021_230515.jpg

Postat

Buna simpaticilor! Ne vedem si astazi in locatia mea de pe Soseaua Oltenitei 67❤ Disponibila pana la 22😘

150 lei o finalizare (30 de min) 

250 lei doua finalizari ( 60 min)

Va sarut si va astept cu drag!🔞

Point Blur_Mar192021_111506.jpg

Point Blur_Mar162021_224236.jpg

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Buna simpaticilor! Ne vedem si astazi in locatia mea de pe Soseaua Oltenitei 67❤❤❤

Servicii: 🔞sex normal(protejat), 🔞oral ne/protejat(in functie de igiena), 🔞diferite pozitii, 🔞69, 🔞saruturi pe corp, 🔞masaj erotic sau de relaxare, 🔞sex intre sani, 🔞atingeri, 🔞mangaieri, 🔞COB( doar COB)

150 lei o finalizare (30 min)

250 lei doua finalizari (60 min)

Va sarut si va astept cu drag!🤤🔞

Point Blur_Mar222021_154444.jpg

• Inimioara 1
Postat
Acum 16 ore, Roxxy2020 a spus:

Buna simpaticilor! Ne vedem si astazi in locatia mea de pe Soseaua Oltenitei 67❤❤❤

Servicii: 🔞sex normal(protejat), 🔞oral ne/protejat(in functie de igiena), 🔞diferite pozitii, 🔞69, 🔞saruturi pe corp, 🔞masaj erotic sau de relaxare, 🔞sex intre sani, 🔞atingeri, 🔞mangaieri, 🔞COB( doar COB)

Point Blur_Mar222021_154444.jpg

Te ai mutat la mama măsii Roxxy..departe rau

• Trist 1
  • Minus 1
Postat
Acum 4 ore, alexandru gabriel a spus:

Te ai mutat la mama măsii Roxxy..departe rau

Sorry... Aici am găsit... Și chiar o sa stau mult timp de acum încolo aici... Când ești prin zona te aștept cu drag😘😘😘🥰

Postat

Buna simpaticilor! Ne vedem si astazi in locatia mea de pe Soseaua Oltenitei 67❤❤❤

Va sarut si va astept cu drag!🤤🔞IMG_20210322_214909.jpg.56620b11920e91029b8a33c9e41e5d5b.jpg

• Like 3
  • Inimioara 4
Postat
Buna simpaticilor! Ne vedem si astazi in locatia mea de pe Soseaua Oltenitei 67❤❤❤

Servicii: 🔞sex normal(protejat), 🔞oral ne/protejat(in functie de igiena), 🔞diferite pozitii, 🔞69, 🔞saruturi pe corp, 🔞masaj erotic sau de relaxare, 🔞sex intre sani, 🔞atingeri, 🔞mangaieri, 🔞COB( doar COB)

IMG_20210322_215147.jpg

• Inimioara 2
Postat

Servicii: 🔞sex normal(protejat), 🔞oral ne/protejat(in functie de igiena), 🔞diferite pozitii, 🔞69, 🔞saruturi pe corp, 🔞masaj erotic sau de relaxare, 🔞sex intre sani, 🔞atingeri, 🔞mangaieri, 🔞COB( doar COB)

IMG_20210322_214110.jpg

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Servicii: 🔞sex normal(protejat), 🔞oral ne/protejat(in functie de igiena), 🔞diferite pozitii, 🔞69, 🔞saruturi pe corp, 🔞masaj erotic sau de relaxare, 🔞sex intre sani, 🔞atingeri, 🔞mangaieri, 🔞COB( doar COB)

Va sarut si va astept cu drag!🤤🔞

IMG_20210322_214231.jpg

Postat

Buna simpaticilor! Ne vedem si astazi in locatia mea de pe Soseaua Oltenitei 67❤disponibila pana la ora 21😘

Servicii: 🔞sex normal protejat, 🔞oral ne/protejat, 🔞diferite pozitii, 🔞69, 🔞saruturi pe corp, 🔞masaj erotic sau de relaxare, 🔞sex intre sani

150 lei- 30 min ( o finalizare)

250 lei- 60 min ( doua finalizari)

Va sarut si va astept cu drag!❤

Point Blur_Mar312021_131014.jpg

Postat
Acum 31 minute, ramonramon a spus:

Multi inainte..cred ca preț corect ar fi 100 fin 200 ora!la 150 avem piata mare...succes!

Fiecare femeie își alege tariful... nu oblig pe nimeni sa vina la mine... Eu consider ca dacă îți place de cineva plătești oricât...sunt fete care au preț 200 cu 400 lei ora și rezista pe piața... În meseria asta nu contează doar aspectul fizic, contează și serviciile. Multumesc, o zi buna! 

Postat

Servicii: 🔞sex normal(protejat), 🔞oral ne/protejat(in functie de igiena), 🔞diferite pozitii, 🔞69, 🔞saruturi pe corp, 🔞masaj erotic sau de relaxare, 🔞sex intre sani, 🔞atingeri, 🔞mangaieri, 🔞COB( doar COB)

Snapchat-2146651803.jpg

Postat

Servicii: 🔞sex normal(protejat), 🔞oral ne/protejat(in functie de igiena), 🔞diferite pozitii, 🔞69, 🔞saruturi pe corp, 🔞masaj erotic sau de relaxare, 🔞sex intre sani, 🔞atingeri, 🔞mangaieri, 🔞COB( doar COB)

Snapchat-55925560.jpg

Postat

Bună simpaticilor! Din păcate activitatea mea în București s-a terminat 😶ne vom vedea la vara cu forte proaspete 🥰 va pup și aveți grija de voi❣️

• Trist 1

• Oras:buc
  • Oras:buc
Postat
Acum 19 ore, Roxxy2020 a spus:

Bună simpaticilor! Din păcate activitatea mea în București s-a terminat 😶ne vom vedea la vara cu forte proaspete 🥰 va pup și aveți grija de voi❣️

Astept să te întorci și să be futem iar:*

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...