Sari la conținut

Alexandra 0721588384

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

I visited Alexandra some time ago because of her photos and she seemed attractive enough. 

I arranged to meet her at a specific time and she had me waiting like 10 minutes below the building, i thought it can happen to everybody so i didn't really mind it even though its not ideal. 

When she opened the door she greeted me with a smile and invited me for a cigarette, good communication and she likes to talk with people and getting to know them. 

She has a nice body but her face is not my type, not ugly just not my type, and using a lot of make-up and cosmetics and that's apparent. 

Now to the action, oral was ok nothing special.. she makes some noises that she probably thinks are cute but are actually annoying...  no DT not even trying to do it, doesn't give you that feeling that she likes what she does, as i said nothing special. On the messages i clearly asked about 69 and cunni, she said she does it but when i asked for it she replied "nu simt nimic" and she stopped me. Major turnoff.. Normal action again nothing special... she doesn't seem to enjoy it but also doesn't seem to hate it... she is way too passive, there is no passion involved she doesn't give it her all... and for the price asked that should definitely be the case.

After the first round we had a smoke and she told me "we have 15 minutes left, what you want to do?" according to my watch it was 20... so i told her to go for another round... she said that she doesn't mind giving me a bit more time next time, but this time she had another appointment after me.  Anyway, second round was just so i don't feel i spend the money for nothing, nothing special again. 

At the end, not a very bad experience, but definitely not worth the price she is asking for, many more girls here with that price offer a lot more. 

Note:

Alexandra: body 8, Face 6 (for my taste), Total: 7 

Oral: 6

Normal: 6

I wouldn't return, as i said, not a very bad experience just lack of involvement on her part and  there are far better girls with the same price and far better services and attitude. 

P.S.: As i was waiting for my ride and i couldn't easily find one, i was sitting below the building... surprise... nobody entered the building for the next 20 minutes approximately. so i guess the next appointment was not really accurate, but i might be wrong even though i am pretty sure i am not! 

• Inimioara 1
Vizitator faust94
Reputație: 0
Postat

Un admin poate muta topicul la de evitat ?!

Postat

Nu este adevărat!

Ai făcut programare ,  și trecuse timpul , iar tu ai spus sa mai depășim cu 15 min , și ti-am spus că nu se poate pt că am și alte programari . Iar acum scrii pe aici baliverne  că nu ai fost mulțumit  ! Nu sunteți mulțumiți când nu puteți sa depășiți timpul, sa va întindeți în neștire !   , și scrii pe aici în engleză  sa para ca ești o persoană sofisticată  ...

Spui că am fost drăguță,  ca te-am invitat să stam de vb , am stat la țigară etc , dar brusc nu am mai fost bună,  și e o experienta rea , de ce !?

Pt ca nu am acceptat sa deoasim programarea!?!?

Spui ca ai stat prin fața blocului sa vezi cine mai intra după tine ... !?

Cred ca asta spune totul despre calitatea ta de om ..

😉

• Inimioara 1
  • Oras:București
Postat

Bună . Poze ceva mai noi și o reactualizare de servicii/preț , mulțumesc 😃

Postat

Ceva poze de actualitate? Măcar sa vedem dacă ceilalți au dreptate sau nu. Nu putem veni la tine dacă ai același poze ca acum 2 ani

Postat
Acum 3 ore, alin stoica 1 a spus:

Ceva poze de actualitate? Măcar sa vedem dacă ceilalți au dreptate sau nu. Nu putem veni la tine dacă ai același poze ca acum 2 ani

Pozele nu sunt de acum 2 ani.

În pagina anterioara poți vedea poze.

Sunt amestecate și de acum 1 an și

de curând,  plus un video .

Eu nu fac colecție de poze  , nu este

video chat sau only fans  ca să pun poze zilnic. 

Pozele pe care le-am postat trebuie sa fie informative  ☝ !  :

sunt și din față , și din spate  și din lateral   !  😉

Restul la vizita  !

Nu fac serviciile prin telefon .

Ne cunoaștem în realitate și nu virtual.

😉

Postat

Am fost eu la alexandra de vreo 3-4 ori, arata ca în poze , sânii siliconati foarte frumoși , buze cărnoase,  punctul forte este oralul cu acele buze...nu se folosește de mana deloc dar chiar și asa este greu sa I reziști la oral singurul minus cred ca este rasul ușor forțat câteodată. Merita vizitata fără dubii măcar odată.

• Minus 2
Postat
Acum 3 ore, aiias08 a spus:

Am fost eu la alexandra de vreo 3-4 ori, arata ca în poze , sânii siliconati foarte frumoși , buze cărnoase,  punctul forte este oralul cu acele buze...nu se folosește de mana deloc dar chiar și asa este greu sa I reziști la oral singurul minus cred ca este rasul ușor forțat câteodată. Merita vizitata fără dubii măcar odată.

Mulțumesc frumos!

Te mai aștept cu mare drag și altădată!

Pupici! 

😘😊🤗

• Oras:bucuresti
Postat

Ce-i drept, sunt cam vechi pozele, n-ar strica unele noi. Cel puțin eu tot urmăresc postul și lipsa unor poze actualizate ma face sa rămân doar la curent cu ce postezi dar vizitele le fac in alta parte.

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Am fost eu la doamna din topic acum câteva zile.

O sa fiu scurt și la obiect. Contact wapp, locația ok destul de ușor de ajuns, locuri de parcare berechet dar nu știi dacă sunt rezervate sau nu...

Am ajuns sincer la prima întrevedere am rămas puțin nush, m-i s-a tăiat. Am făcut un dus, cabina e cam infecta...acum fără supărare, 2 genuri de duș. Și prosop mi-a înmânat doamna.

Am luat un număr,  un oral protejat destul de ok, dar na, nu e genul meu efectiv după oral nu mergea sa trec la normal efectiv juniorul meu a zis " nu boss".

Ceea ce m-a deranjat a fost ca în timpul oralului, s-a ridicat și m-a lăsat asa cu peleu belit sa o iau la manuela ca dansa avea de răspuns la telefon și nu ceva foarte urgent ci sa își stabilească următoarea programare.......

A revenit  s-a luat iar de oral dar deja îmi era silă,  a început citez" știi nu pot sa ne lungim ca am alta programare după tine" mi-a repetat de vreo 3 ori și deja îmi era scârbă.....am plecat și neterminat și grăbit și nu înțeleg ca vede lumea o mare frumusețe....când si-a dat jos sutienul mi-a scăzut glicemia....buzele alea atat de diforme....în fine părerea mea e subiectivă la aspect....dar serviciile sunt de nota 3.....

Dtd 20 de minute maxim cu tot cu duș....și grăbit....

Las acest mesaj ca alții sa nu mai vina da aibe parte de aceleasi servicii de toată jena.....

Spor.la ciocane. Amenda 150 de lei.

• Like 3
Postat

Bună!

Nu înțeleg recenzia ta ...

Din ce cauza ti-a scăzut glicemia .. ?

Pt că  : La baie Nu erau decât 2 tipuri de geluri de duș  !?

Când mi-am dat jos sutienul ce s-a întâmplat  ? : Am silicoane .., nu cred că ai văzut niște șosete de sâni .. 😉Când am făcut confirmarea la telefon cu altă persoană încă nu ne apucasem de treabă.., abea ieșisem din duș.. 😉

Și,  faptul că am specificat că nu pot sa depășesc programarea a fost deranjant deoarece dacă eu nu organizez timpul : nu știi să te încadrezi  !? ...

Ramai dezamăgit de mine , așa cum și eu rămân dezamăgită de ce-o ca tine..

😉

• Oras:CASABLANCA
  • Oras:CASABLANCA
Postat
Acum 59 minute, QAlexandra a spus:

Bună!

Nu înțeleg recenzia ta ...

Din ce cauza ti-a scăzut glicemia .. ?

Pt că  : La baie Nu erau decât 2 tipuri de geluri de duș  !?

Când mi-am dat jos sutienul ce s-a întâmplat  ? : Am silicoane .., nu cred că ai văzut niște șosete de sâni .. 😉Când am făcut confirmarea la telefon cu altă persoană încă nu ne apucasem de treabă.., abea ieșisem din duș.. 😉

Și,  faptul că am specificat că nu pot sa depășesc programarea a fost deranjant deoarece dacă eu nu organizez timpul : nu știi să te încadrezi  !? ...

Ramai dezamăgit de mine , așa cum și eu rămân dezamăgită de ce-o ca tine..

😉

Alexandra 🙋‍♂️ prea multe discuții contradictorii 🤷‍♂️

Cu poze noi,faine , filmulețe zi de zi ...  ai ce arata🙂  . Prezentarea serviciilor și a preturilor zi de zi . Cum fac celelalte fete pe aici. Cred că numărul celor nemulțumiți va scădea.

Doae o  părere. Scuză intervenția. 

Postat

Cum o dai... cum n-o dai.... e clar ca, desi arati acceptabil la corp, ai un comportament infect, de satra, nu stiu cum sa ma exprim.... parca ai ura fata de toti clientii care iti calca pragul, asta dupa ce le-ai incasat banii bineinteles. Nu e posibil sa spui ca la tine aproape fiecare client nu se incadreaza in timp.... e clar ca ii grabesti, le arati ca nu iti face placere prezenta lor la tine in pat, etc. etc.... Le specifici la toti la inceputul sedintei (dupa ce le-ai incasat banii bineinteles) ca nu cumva sa depaseasca timpul destinat programarii? Si ca nu o sa se poata sub nicio forma sa stea un minut peste in cazul in care nu e gata omul la timp? Spunandu-le asta ii traumatizezi mai femeie, ii stresezi, or sa inceapa fututul cu gandul in cap ca trebuie sa termine pana la nu stiu ce ora....... in loc sa fie relaxati si totul sa vina de la sine. Lasa oamenii in pace ca 90% cel putin o sa termine la timp stai linistita..... nu mai agresa verbal si psihic oamenii ca de aia mori de foame.... sau o sa mori cat de curand....... Oarba dupa tine... ca n-am mai vazut asa jigodie de femeie.....

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat
Acum 17 ore, wildnessxxx a spus:

Cum o dai... cum n-o dai.... e clar ca, desi arati acceptabil la corp, ai un comportament infect, de satra, nu stiu cum sa ma exprim.... parca ai ura fata de toti clientii care iti calca pragul, asta dupa ce le-ai incasat banii bineinteles. Nu e posibil sa spui ca la tine aproape fiecare client nu se incadreaza in timp.... e clar ca ii grabesti, le arati ca nu iti face placere prezenta lor la tine in pat, etc. etc.... Le specifici la toti la inceputul sedintei (dupa ce le-ai incasat banii bineinteles) ca nu cumva sa depaseasca timpul destinat programarii? Si ca nu o sa se poata sub nicio forma sa stea un minut peste in cazul in care nu e gata omul la timp? Spunandu-le asta ii traumatizezi mai femeie, ii stresezi, or sa inceapa fututul cu gandul in cap ca trebuie sa termine pana la nu stiu ce ora....... in loc sa fie relaxati si totul sa vina de la sine. Lasa oamenii in pace ca 90% cel putin o sa termine la timp stai linistita..... nu mai agresa verbal si psihic oamenii ca de aia mori de foame.... sau o sa mori cat de curand....... Oarba dupa tine... ca n-am mai vazut asa jigodie de femeie.....

Va bateti gura de pomana.

Individa stie exact cum sa stoarca bani cu cel mai putin efort. E atitudinea ei infecta de fastfuck.

Comportamentul infect incepe dupa ce ai dat banii, iti taie tot cheful.

Face O gramada de bani de pe urma fraierilor desfigurata asta.

Postat
Acum 19 ore, wildnessxxx a spus:

Stai liniștit și nu îmi da tu lecții  ,fiindcă nu stai tu lângă mine sa vezi și câți oameni sunt nesimțiti  ,da!

Dacă ai fi în locul meu cu siguranță

te-ar deranja sa îți strice programarile fel și fel de oameni ce nu au bun simț !!!

Dar te dai și tu zmeu pe aici,  si ții  predici  ... pff ...  : ))))   fiindcă e simplu sa vorbești când nu ești în situație,  și e simplu să scrii când nu ai alta ocupație de viață normală  ! 😉👍

Cu siguranță și tu te încadrezi în grupa lor !

Cei ca tine care vorbesc cu exprimări de genul :

" jigodie  , infecta "  , nu fac decât sa demonstreze ce fel de persoane sunt !

Să îți vezi de viata ta îți doresc ,

atotstiutorule și perfecțiune , exemplu  de om..

Dar sterge-te la gură,  esti cam murdar

crede-mă  ...

: )))))

🤏

Postat
Acum 8 ore, Unchiultau a spus:

Va bateti gura de pomana.

Individa stie exact cum sa stoarca bani cu cel mai putin efort. E atitudinea ei infecta de fastfuck.

Comportamentul infect incepe dupa ce ai dat banii, iti taie tot cheful.

Face O gramada de bani de pe urma fraierilor desfigurata asta.

Ce dor mi-a fost de tine .. ! 🤗

A trecut cam multicel de când nu ai mai scris pe pagina mea .. ! 🙆‍♀️

Vezi să nu mai uiți.. 👐 !

Doar:  te hrănești !   cu veninul de pe pagina mea ... 

🥵🧐

😁

Postat

Salutare futaciosi,

Nu fac recenzii,cred ca e doua de cand sunt pe forum,dar vreau sa va impartasecs exerienta mea cu QAlexandra;:Sunat dimineata pentru o programare pe seara,i-am scris pe whatsapp la nr din titlu si am convenit ora si sa confirm cu 40 min inainte.Am sunat,am confirmat mi-a dat adresa,iar cand am ajuns la adresa i-am scris si mi-a spus blocul,etajul si interfonul.Am sunat,am urcat si surprizaaaa...M-a intampinat fix fata din poze care dupa parerea mea arata mult mai bine,chiar e genul de gagica pe care o vezi in club,aranjata,tunata si pe care ti-o doresti macar o data.Am convenit asupra 'meniului'(o ora.300 de ron,inmanat banii,cerut prosop si mers la sus.M-am intors 'proaspat' si am cerut un ON,bine executat dupa parerea mea,buzele fac totul,cu care am terminat in aproximativ 10 min.Am plecat la baie la reimprospatat,s-a dus si ea,dupa care am mai stat putin de vorba si am trecut la un 69,am gustat si eu din 'piersicuta' ei,nu aveam in gand dar nu am rezistat,dupa care m-am intin pe spate si ea a continuat oralul pana am finalizat.

Din puntul meu de vedere nu am ce sa reprosez,am venit sa ma descarc si chiar a fost placut.O sa o mai vizitez cu sigutranta,sa o incerc si la normal.Concluzie: 300 de lei bine investiti si o sa o mai vizitez..O seara buna va doresc si ciocane tari.

Multumesc Alexandra,esti ceea ce cautam.

Postat
19 hours ago, shnurtz said:

Salutare futaciosi,

Nu fac recenzii,cred ca e doua de cand sunt pe forum,dar vreau sa va impartasecs exerienta mea cu QAlexandra;:Sunat dimineata pentru o programare pe seara,i-am scris pe whatsapp la nr din titlu si am convenit ora si sa confirm cu 40 min inainte.Am sunat,am confirmat mi-a dat adresa,iar cand am ajuns la adresa i-am scris si mi-a spus blocul,etajul si interfonul.Am sunat,am urcat si surprizaaaa...M-a intampinat fix fata din poze care dupa parerea mea arata mult mai bine,chiar e genul de gagica pe care o vezi in club,aranjata,tunata si pe care ti-o doresti macar o data.Am convenit asupra 'meniului'(o ora.300 de ron,inmanat banii,cerut prosop si mers la sus.M-am intors 'proaspat' si am cerut un ON,bine executat dupa parerea mea,buzele fac totul,cu care am terminat in aproximativ 10 min.Am plecat la baie la reimprospatat,s-a dus si ea,dupa care am mai stat putin de vorba si am trecut la un 69,am gustat si eu din 'piersicuta' ei,nu aveam in gand dar nu am rezistat,dupa care m-am intin pe spate si ea a continuat oralul pana am finalizat.

Din puntul meu de vedere nu am ce sa reprosez,am venit sa ma descarc si chiar a fost placut.O sa o mai vizitez cu sigutranta,sa o incerc si la normal.Concluzie: 300 de lei bine investiti si o sa o mai vizitez..O seara buna va doresc si ciocane tari.

Multumesc Alexandra,esti ceea ce cautam.

Super.... asa da.... deci probabil ca, cu putin (sau mai mult) efort.... fata se poate purta si acceptabil cu oamenii/clientii. Doar ca trebuie sa te porti asa mereu, nu doar acum ca ai primit cateva comentarii/impresii negative...... Bine.... ca dl. shnurtz nu a vrut prea multe (doar oral si cunni) si ai scapat f usor de el, ti-a usurat foarte mult misiunea de incerca sa te porti placut, uman.... dar uite ca se poate. Felicitari Alexandra....  si tot asa si pe viitor....................... ca daca nu, iar te fac jigodie :)))))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...