immortality Reputație: 37 Postat Martie 9, 2021 Postat Martie 9, 2021 Au trecut 6 luni fratiilor, decand am acceptat minciunile, vrajeala si linguseala aceleasi curve care inchite sloboz ca promotie cand nu face bani, dar cu care vorbesc in fiecare zi prin mesaje si care imi zice ca ma iubeste si careia ii zic ca iubesc, in timp ce umbla in timpul liber cu sotul ei de 2 ani de zile, care o tine intr-o relatie toxica, iar eu sunt rezerva, pe care ma cauta atuncia cand vre asa scape de sotul ei, cu care are o istorie destul de veche de 3-4 ani, dar cu mine se simpte mai bine, nu stiu, fie ca sunt diferit fata de restul, fie ca s-a plicitsit de el. Un lucru e sigur, stiu si sunt constient ca eu sustin 2 persoane, nu pe mine si ea, dar pe ea si pe el. Stiu, sunt un fatalau de prima clasa, stiu ca inima ei apartine unui alt barbat. Dar in acelasi timp stiu ca eu sunt de 100 ori peste sotul ei, ca spre deosebire de el,. eu chiar ii dau bani, pe care ii sparge pe vacante si cadouri pentru el, pentru el nu e capabil sa o faca pentru ea si doar se bazeaza pe santaj emotinal si pe faptul ca ei au un trecut impreuna, gen excursii in Grecia impreuna sau in cine stie ce tari exotice, poze puse pe profilul de Facebook, iar de fiecare data cand o confrunt ca stiu asta, ea zice ca este un fost si e trecut si ar trebui sa ma gandesc la przent, adica la mine si ea, sau defapt cum sa ii intretin relatia ea cu el... Stiu ce fac, o fac intentionat si nu imi este rusine de asta, doar de a dracu si de ambitios, pentru ca intr-o zi totul se va termina si va realiza ca un prost cu bani ca mine, nu va mai gasi, si ca va trebui sa se bazeze pe fortele proprii, sau sa se bazeze pe SOTUL EI DRAGOSTEA EI , VIATA EI! CU CARE ISI PUNEA POZE PE FACEBOOK IN TIMP CE DORMEA IN CARE II PROMITEA DRAGOSTEA VESNICA! Dar nu e capabil sa o intretina si sa ii plateasca chiria, pentru ca prostu de "iubi" trebuie sa o faca in locul lui! MARE BARBAT ESTI BA ADI!
liviu95 Reputație: 2258 Postat Martie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2021 Să mă ierte Dumnezeu, dar nici eu nu înțeleg ce vede la tine...la cum scrii nici nu vreau să mă gândesc cum vorbești și cum ești. Acesstea sunt femeile din ziua de azi...n-ai cu cine mă...
immortality Reputație: 37 Postat Martie 9, 2021 Autor Postat Martie 9, 2021 Imagineaza-ti sa fii atat de low-iq ancat sa judeci un om, dupe felu an care scrie pa un forum despre curve, proxenexi si depravati sexuali, despre aventurile sale cu o tarfa... hahahahaha
iancujianu85 Reputație: 256 Postat Martie 9, 2021 Postat Martie 9, 2021 Frate fără supărare, dar nici eu nu am înțeles nimic, pentru ce ai deschis acest cont?!?!Daca as judeca după ce ai scris tu as zice ca ai vrut sa aflam și noi cât ești de b.. Nu te supăra dar asta se intelege
immortality Reputație: 37 Postat Martie 9, 2021 Autor Postat Martie 9, 2021 1 minute ago, iancujianu85 said: Frate fără supărare, dar nici eu nu am înțeles nimic, pentru ce ai deschis acest cont?!?!Daca as judeca după ce ai scris tu as zice ca ai vrut sa aflam și noi cât ești de b.. Nu te supăra dar asta se intelege Ati crebuie creer mare casa antelegi ce zic eo Vorba aia, daca ati dau mintea mea ati ia mintea razna
iancujianu85 Reputație: 256 Postat Martie 9, 2021 Postat Martie 9, 2021 Acum 1 minut, immortality a spus: Ati crebuie creer mare casa antelegi ce zic eo Vorba aia, daca ati dau mintea mea ati ia mintea razna Pt limba romana apăsați tasta 1...Mai convins și sincer păstrează-ți și mintea pentru tine și când vrei sa o mai dai în bagabonteala documemteazate: "Dacă va dau mintea mea va ia corpurile razna" andrei versace alias bendeac
Vizitator justforfunx Reputație: 0 Postat Martie 9, 2021 Postat Martie 9, 2021 1 hour ago, immortality said: Imagineaza-ti sa fii atat de low-iq ancat sa judeci un om, dupe felu an care scrie pa un forum despre curve, proxenexi si depravati sexuali, despre aventurile sale cu o tarfa... hahahahaha Hahaha buna replica, chiar ca. Bro, imi pare rau ca treci prin asta, insa gandeste-te cum ar proceda in aceeasi situatie o persoana care se iubeste?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum