Mara99 Reputație: 513 Postat Decembrie 16, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 16, 2024 Hei😋 Disponibila astăzi 🤗 0734833046 whapp❤️ Pupici😍🎀
Mara99 Reputație: 513 Postat Decembrie 17, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 17, 2024 Bună 🤗 Disponibila🎀 0734833046 whapp❤️ Pupici💕😋
Mmarriann Reputație: 2 Postat Decembrie 17, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2024 Vizitat in repetate randuri si o voi mai vizita. Comunicat de fiecare data usor pe whatsapp, programare dimineata pentru aceeasi zi. Locatie centrala, garsoniera curata, prosop si tot ce trebuie la baie. Camera intunecata cu muzica de relaxare pe fundal. Fizic e ca in poze si e si frumoasa pe deasupra. Sani mari si frumosi, fund tare si bombat, piele fina si frumos mirositoare. Masajul de relaxare e unul foarte bun. Ma duc des si la masaj normal de relaxare si stiu despre ce vb, ea chiar face masaj de relaxare nu doar intinde niste ulei pe tine.. pacat ca nu are masa de masaj! E singurul minus. masajul erotic.. foarte bun. Cum a zis un coleg mai sus, cand se pune in pozitia 69, s-a terminat tot! Revin cu drag de fiecare data. Mi s-a facut pofta scriind, cred ca ma programez curand😁
Mara99 Reputație: 513 Postat Decembrie 18, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 18, 2024 Acum 18 ore, Mmarriann a spus: Vizitat in repetate randuri si o voi mai vizita. Comunicat de fiecare data usor pe whatsapp, programare dimineata pentru aceeasi zi. Locatie centrala, garsoniera curata, prosop si tot ce trebuie la baie. Camera intunecata cu muzica de relaxare pe fundal. Fizic e ca in poze si e si frumoasa pe deasupra. Sani mari si frumosi, fund tare si bombat, piele fina si frumos mirositoare. Masajul de relaxare e unul foarte bun. Ma duc des si la masaj normal de relaxare si stiu despre ce vb, ea chiar face masaj de relaxare nu doar intinde niste ulei pe tine.. pacat ca nu are masa de masaj! E singurul minus. masajul erotic.. foarte bun. Cum a zis un coleg mai sus, cand se pune in pozitia 69, s-a terminat tot! Revin cu drag de fiecare data. Mi s-a facut pofta scriind, cred ca ma programez curand😁 Mulțumesc mult💕 Ma bucur ca te-ai simtit bine de fiecare data si te astept cu drag oricand dorești 🤗❤️
Mara99 Reputație: 513 Postat Decembrie 18, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 18, 2024 Hei🤗 Disponibilă 🎀 0734833046 whapp💗 Pupici❤️
Mara99 Reputație: 513 Postat Decembrie 19, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 19, 2024 Neața, dragilor💗 Astazi voi fi disponibila incepand cu ora 15💓 0734833046 whapp🌞❤️ Pupici🎀
Mara99 Reputație: 513 Postat Decembrie 20, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 20, 2024 Bună ❤️ Disponibila💕 0734833046 wapp 🎀 Pupici😍🤗
raul90210 Reputație: 1 Postat Decembrie 20, 2024 Postat Decembrie 20, 2024 Pot spune ca am avut o experienta foarte placuta, masajul de relaxare foarte bine executat atent si profesionist. Atitudinea Marei foarte degajata asa ca o iubita parca ne cunosteam de ani buni. Masajul erotic iar excelent, mult peste ce gasim in majoritatea saloanelor autohtone! Recomand cu caldura si cu siguranta voi reveni! Merci si spor la masaje! 1
Mara99 Reputație: 513 Postat Decembrie 21, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 21, 2024 Acum 9 ore, raul90210 a spus: Pot spune ca am avut o experienta foarte placuta, masajul de relaxare foarte bine executat atent si profesionist. Atitudinea Marei foarte degajata asa ca o iubita parca ne cunosteam de ani buni. Masajul erotic iar excelent, mult peste ce gasim in majoritatea saloanelor autohtone! Recomand cu caldura si cu siguranta voi reveni! Merci si spor la masaje! Hei🤗 Iti mulțumesc mult pentru vizita🤗 Ma bucur ca te-ai simtit bine ❤️ Te aștept cu drag cand dorești 💓😍
Mara99 Reputație: 513 Postat Decembrie 21, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 21, 2024 Neața 💓 Astăzi voi fi disponibila pana la ora 18:00🤗 0734833046 whapp❤️ Pupici🎀
Mara99 Reputație: 513 Postat Decembrie 23, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 23, 2024 Bună, dragilor!❤️ Va urez Crăciun fericit și sărbători fericite alaturi de cei dragi!😍 Voi mai fi disponibila astăzi🤗 Ne vom mai revedea pe 27-28-29 apoi de pe 6 ianuarie ❣️ Pupici✨️🎀
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum